Kyyninkadun päiväkoti

Kyyninkadun päiväkodissa toiminta pohjautuu päivittäiseen pienryhmätoimintaan, jota toteutetaan ryhmäkohtaisesti joko kiinteissä tai vaihtuvissa pienryhmissä. Kulttuuri on iso osa arkeamme.

Osoitteet

Kyyninkatu 3
37100 NOKIA

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 06:15-17:15

Puhelinnumerot

varhaiskasvatusyksikön johtaja:  +358449061202

Verkkoasiointi 

Päiväkotimme on toiminut kulttuuripäiväkotina vuodesta 2006. Päiväkodissamme toimii kolme ryhmää; Satulaakso, Kissankulma ja Höyhensaari. Henkilökunnan osaamista jaetaan yli ryhmärajojen ja myös lasten toimiminen yli ryhmärajojen kuuluu tapaamme toimia. Kulttuuri on iso osa arkeamme. Päiväkodissamme toimii osaava ja heittäytyvä henkilökunta, joka takaa monipuolisia kulttuurikokemuksia lapsille. Musiikki, tanssi, draama ja muu luova ilmaisu ovat osa tyypillistä arkeamme. Myös kulttuuripolun vuosittain vaihtuvat teemat näkyvät päivittäisessä toiminnassamme.

Päiväkotimme sijaitsee senioritalo Hopeahovin alakerrassa ja tämä mahdollistaakin poikkeuksellisen hienon yhteistyön lasten ja senioreiden välillä. Kuukausittain kokoonnumme yhteisiin lauluhetkiin ja teemme muutenkin paljon yhteistyötä senioreiden kanssa.

Talossamme toimii lisäksi henkilökunnasta koottu Vinttiteatteri, joka tarjoaa lastenteatteria vähintään kerran vuodessa kaikille Nokian päiväkodeille.