Alhoniityn päiväkoti

Alhoniityn päiväkoti sijaitsee Laajanojan notkossa. Päiväkodilla on suuri piha, joka rajoittuu metsään ja puronnotkoon. Sisätiloissa on suuri sisäpiha, joka antaa monia mahdollisuuksia erilaisille toiminnoille ja uima-allas, josta kaikki lapset vuorollaan pääsevät nauttimaan. Alhoniityn päiväkoti on tällä hetkellä Nokian ainoa kunnallinen Vihreä lippu-päiväkoti.

Osoitteet

Laajanojankatu 30
37130 NOKIA

Palveluajat

Normaalit palveluajat
Maanantai-Perjantai 06:15-17:15

Puhelinnumerot

varhaiskasvatusyksikön johtaja:  +358449061200

Verkkoasiointi 

Me kohtaamme lapsen ja perheen aidosti, yksilöllisesti ja perheen tarpeet huomioiden. Meillä lasta arvostetaan, hänen ajatuksensa tulevat kuulluksi, hän on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa toimintaa. Alhoniityn päiväkodin idearikas, kehittyvä ja kehittävä yhteisö, iloisuus sekä huumorintajuinen ilmapiiri heijastuvat myös lapsiin.

Tärkeä toimintaamme ohjaava arvo on kestävä kehitys –  olemme ainoa kunnallinen Vihreä lippu-päiväkoti Nokialla. Meillä lapset opetetaan pienestä pitäen kierrättämään, lajittelemaan ja  pitämään ympäristöstä huolta. Opettelemme arvostamaan luontoa ja toisia ihmisiä.

Leikin avulla tutustumme toisiimme, opettelemme kaveritaitoja vapaassa ja ohjatussa leikissä pitäen mielessä leikille tarvittavan joustavan ajan.

Lähiympäristössämme on mahdollisuus oppia, liikkua ja leikkiä myös läheisissä metsissä ja puistoissa. Ainoana päiväkotina Nokialla meillä on lasten käytössä pieni uima-allas, josta kaikki lapset vuorollaan pääsevät nauttimaan.

Päivälevon vaihtoehtona tarjoamme Rentola-toimintaa, jossa lapsi kohdataan yksilöllisesti satuhieronnan , rentoutusharjoitusten, tarinoiden, musiikin ym. menetelmin.