Emäkosken nuorisotila

Emäkosken koululle avattiin 14.3.2022 uusi nuorisotila, koulun omille 7.-9.lk oppilaille. Tila on yhteiskäyttötila, joka päivisin palvelee oppilaita opetusmielessä ja kahtena iltana viikossa vapaa-ajan tilana.  Nuorisotila on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 16-20. Kevään 2023 osalta Nemppis on jäänyt kesätauolle.

Nuorisotila

Emäkosken nuorisotilalla nuorilla on mahdollisuus hengailla kavereiden kanssa turvallisessa tilassa ohjaajien läsnä ollessa. Tilassa on mahdollista pelailla, askarrella, leipoa, kuunnella musiikkia ja ideoida sekä toteuttaa yhteistä kivaa tekemistä. Nuoriso-ohjaajilta on mahdollisuus saada tukea ja ohjausta. Tilasta löytyy biljardipöytä, pelikonsolit, älynäyttö ja iso valikoima erilaisia lautapelejä. Tilassa on mahdollisuus ottaa myös ihan rauhassa, makoilemalla vaikka säkkituoleilla. Nuorisotilalla järjestetään myös teemailtoja eri vuodenaikojen ja tapahtumien mukaan.

Tilatoimikunta

Tilatoimikunta on nuorisotilalla käyvistä aktiivisista nuorista koottu ryhmä, joka kokoontuu tarpeen mukaan muutaman kerran vuodessa yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa. Tilatoimikunnan tarkoituksena on saada nuorten ääni kuuluviin nuorisotilalla ja sopia yhdessä pelisääntöjä ja käytäntöjä nuorisotilalle. Tilatoimikunta suunnittelee myös mahdollista ohjelmaa ja kivaa toimintaa nuorisotilalle.