Sisäliikuntatilojen käyttövuorohakemus

Tällä lomakkeella voit hakea yksittäistä tai vakituista vuoroa Nokian kaupungin sisäliikuntatiloihin, kaudella 2023-2024 Nuijamiestentien liikuntatila ja Harjuniityn liikuntahallin monitoimisali ( Harjuniityn liikuntahallin isosali ei ole vuorohaussa 2023-2024 yleisesti mukana). Koulusalien vuorohakemukset tehdään eri lomakkeella.

Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2023-2024, 11.4.-21.4.2023.

Huomioi 1.6.2023 voimaan tullut toimintaohje, jonka mukaan yksittäisiä vakituisia käyttövuoroja ei voi peruuttaa kauden aikana. Mikäli varaaja haluaa peruuttaa koko loppukautta koskevat käyttövuoronsa, on siitä ilmoitettava kirjallisesti 7 vuorokautta ennen varausta kirjallisesti hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimistoon.

Mikäli liikuntasaleissa on tilaa, voit hakea joko yksittäistä tai pidempiaikaista salivuoroa valitsemasi liikuntapaikan liikuntasaliin alla olevalla lomakkeella.

Avaimet ja olemassa olevien avainten kulkuoikeuksien päivitykset pyydetään hyvinvointi-ja vapaa-ajan toimistolta.

Yksittäisiä vakiovuoroja ei voi peruuttaa 1.6.2023 alkaen. Harjoitus-, ottelu - ja turnausvuorojen perumisessa noudatetaan kirjallista 7 vrk:n peruutusaikaa. Peruuttamattomat ottelu- ja tapahtumavaraukset laskutetaan.

Voimassa olevat varaukset näkyvät kaikista liikuntatiloista TIMMI- tilanvarausohjelmassa, jota voi selailla ilman tunnuksia.

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja otteluiden vuoksi.