Nuorisokahvila Nuksu

Nuorisokahvilaan ovat tervetulleita kaikki 7lk- 17 -vuotiaat nuoret ja klubiaikoina 4lk- 6luokkalaiset.

Nuorisokahvila Nuksu

Nuorisokahvila Nuksu on sijainnut samassa paikassa uimahallilla jo yli 40 vuotta. Tila on jokaiselle nuorelle tarkoitettu vapaa ympäristö, johon jokaisella on mahdollisuus tulla omana itsenänsä, yhteisten sääntöjen puitteissa. Tilasta löytyy mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan- tila kätkee sisäänsä salin, tv-huoneen, kädentaitopajan, keittiön, bändihuoneen, sekä tilan sydämen ja olohuoneen eli kahvila/biljarditilan. Nuksu on kavereiden kohtaamispaikka, jossa voit mm. pelata biljardia, asioida kahvilassa ja kuunnella musiikkia.

Tilatoiminta

Nuorisokahvilan tilailtoihin ovat tervetulleita kaikki 7lk- 17 -vuotiaat nuoret. Nuksussa pääset osallistumaan tiloilla järjestettävään ohjelmaan, ja uusia ideoita otamme mielellämme vastaan. Tilatoiminta on täysin päihteetöntä ja tila on energiajuomaton.

Nuksun klubi
Klubi on 4.-6.-luokkalaisille tarkoitettua tilatoimintaa. (Syksyllä 2019  5-6luokkalaisille) Nuksu Klubin ohjelma on hieman ohjatumpaa nuoremmille nuorille, kuitenkaan vapaata oleskelua unohtamatta.

Vuokraa Nuksua

Nuorisotila on vuokrattavissa myös arkisin (päiväaikaan) seuroille/ryhmille kokoontumispaikaksi tai iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuman, kokouksen tai syntymäpäivän viettopaikaksi. Tilavarauksen voi tehdä oikeassa palstassa olevasta linkistä.