Nuorisotila Nuksu

Nuorisotila Nuksu on koko kesän auki. Nuorisotiloilla järjestetään iltaisin erilaista ohjelmaa. Tiloilla noudatetaan turvaohjeita ja maskeja suositellaan kaikille.

Lue ajankohtaiset tiedot linkistä nuorisopalveluissa NYT

Nuorisotila Nuksu Virrassa

Nuorisotilat sijaitsevat Virran toisessa kerroksessa kirjaston nuorten osaston yhteydessä. Elokuva- ja pelihuoneessa on pelikonsoleita, lautapelejä ja biljardipöytä, sekä sohvia rentoon istuskeluun. Keittiötilassa on mahdollista kokata ja kokoontua yhteisen pöydän ääreen pelaamaan, vaikka lautapelejä

Nykyaikaiset tilat

Nuksussa on hyvät mahdollisuudet järjestää kädentaitopajoja ja tapahtumia. Nykyaikaiset tilat ja tekniikka mahdollistavat myös monipuoliset digitaaliset toiminnot

Nuorten näköistä toimintaa

Nuksussa järjestetään nuorten näköistä toimintaa, jonka sisältöön voit vaikuttaa kertomalla toiveesi tai ideasi nuorisotyöntekijöille. Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi nuorisotilojen toiminnan suunnitteluun ja järjestää muun muassa tapahtumia nuorilta nuorille.

Tule viettämään aikaa tai tapaamaan kavereita nuorisotilaan, joka on auki vähintään viitenä päivänä viikossa iltapäivästä iltaan asti.

Nuori pelaa konsolipeliä VR- laseilla nuorisotila Nuksussa. Taustalla muita nuoria istumassa sohvilla ja pelaamassa biljardia.
Nuksusta löytyy monenlaista tekemistä yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Kuva: Mikko Ovaska