Nuorisokahvila Nuksu

Nuorisokahvilaan ovat tervetulleita kaikki 7lk- 17 -vuotiaat nuoret ja klubiaikoina 4lk- 6luokkalaiset.

Nuorisokahvila Nuksu on sijainnut samassa paikassa jo yli 40 vuotta. Se on kavereiden kohtaamispaikka, jossa voi ostaa edullisia kahviotuotteita, pelata biljardia, pelikonsoleita, sählyä tai olla vaan.

Nuksussa pääset järjestämään ja osallistumaan tiloilla järjestettävään ohjelmaan. Tila on jokaiselle nuorelle tarkoitettu vapaa ympäristö, jossa jokaiselle nuorella on mahdollisuus olla juuri sellainen kuin hän on yhteisten sääntöjen puitteissa.

 

Nuorisotila on vuokrattavissa myös arkisin päivällä seuroille kokoontumispaikaksi tai iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuman, kokouksen tai syntymäpäivän viettopaikaksi. Tilavarauksen voi tehdä oikeassa palstassa olevasta linkistä.

 

Kahvila
Kahvila on Nuorisokahvila Nuksun olohuone, jossa on kioski, biljardipöytä, stereot ja asiakaskoneet, lauta- ja konsolipelit.

Sali
Salissa tarjoutuu mahdollisuus liikunnallisempaan toimintaan. Salista löytyy pingispöytä, sählyvälineet sekä tilaa muuhunkin toimintaan. Salin perältä löytyy myös Nuksun pieni bänditila, jossa voi tulla kokeilemaan bändisoittimia yksin tai ryhmässä.

TV-huone

TV-huoneessa voi katsoa televisiota isolta valkokankaalta tai loikoilla pehmeillä sohvilla. TV-huoneesta on myös kulku Nuksun keittiöön, jossa nuoret voivat laittaa ruokaa tai leipoa.

Paja-maja
Paja-majasta löytyy tarvittavat välineet pienenpään ja isompaan askarteluun ja käsitöihin.

Nuksun klubi
Nuksun Klubi on 4.-6.-luokkalaisille tarkoitettua tilatoimintaa. Nuksun Klubin ohjelma on ohjatumpaa hieman nuoremmille nuorille.