Nuorisotila Nuksu

Päivitetty 17.4.2024

Avasimme uuden nuorisotilan Pirkkalaistorilla syksyllä 2023.

Nuorisotilat

Nuorisotila Nuksussa on monipuoliset mahdollisuudet eri peleihin, kuten kaksi biljardipöytää, pelikonsoleita, katukorispeli ja lautapelejä. Tilassa on keittiö, joka on nuorten käytössä sekä sohvaryhmiä yleiseen oleskeluun. Lisäksi on askartelutarvikkeita nuorten saatavilla.

Nuorisotilatoiminta on yleensä tarkoitettu 7.-luokkalaisille- 17-vuotiaille. Nyt kevään 2024 ajan saa tilailtoihin tulla myös 6.-luokkalaiset. Syksyllä 2024 käynnistetään taas oma toiminta 5.-6.-luokkalaisille.

Nuorten näköistä toimintaa

Järjestämme Nuksussa nuorten näköistä toimintaa, jonka sisältöön voit vaikuttaa kertomalla toiveesi tai ideasi nuorisotyöntekijöille. Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi nuorisotilojen toiminnan suunnittelua ja järjestää muun muassa tapahtumia nuorilta nuorille.

Tule viettämään aikaa tai tapaamaan kavereita nuorisotilaan, joka on auki kolmena- neljänä päivänä viikossa, iltapäivästä iltaan asti.

Sateenkaari-ilta

Tammikuusta 2024 alkaen sateenkaari-illat siirtyvät Nemppiksestä Nuksuun. Sateenkaari-illat parillisten viikkojen maanantaisin klo 16-18 8.1.2024 alkaen. Illat on suunnattu nuorille, joita sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus koskettaa. Ei alaikärajaa, yläikäraja 29v. Iltojen ohjaajina Jenna ja Mari.

 

Noudatamme kaikessa toiminnassamme ja tapahtumissamme turvallisemman tilan periaatteita ja toimintatapoja sekä päihteettömyyttä.

 

Nuori pelaa konsolipeliä VR- laseilla nuorisotila Nuksussa. Taustalla muita nuoria istumassa sohvilla ja pelaamassa biljardia.
Nuksusta löytyy monenlaista tekemistä yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Kuva: Mikko Ovaska