Menkalan lämmitettävä tekonurmikenttä

Menkalan lämmitettävä tekonurmien yleiset ehdot
Tekonurmelle myönnetyistä vakiovuoroista ei voi perua yksittäistä vuoroa. Mikäli varaaja

haluaa luopua talvikauden vakiovuorostaan, on siitä ilmoitettava kirjallisesti vapaa-aikapalvelujen

toimistoon 7 vrk ennen perumisen voimaan astumista ja peruminen koskee tällöin kaikkia kyseisen

ajankohdan loppukauden vuoroja.

Mikäli varatulla vuorolla ei ole kävijöitä, on vapaa-aikapalveluilla oikeus veloittaa käyttämättömästä

varauksesta hinnaston mukaisesti.

Mikäli kaupunki peruuttaa vuorot sääolosuhteiden muuttuessa yllättäen (lumimyräkkä, lumikuorma,

kova pakkanen 8 astetta tai enemmän, jolloin lämmitystä ei enää lisätä, kh:n päätös energiansäästötoimenpiteistä) tai muista kaupungin päätöksistä johtuvista syistä,
vuokraa varauksista ei peritä.

Menkalan lämmitettävä tekonurmi

Vakituiset käyttövuorot talviajalle on jaettu ja erillisvuoroja/ otteluvuoroja voi hakea viikonlopuille ja muille vapaille ajoille. Vakituiset käyttövuorot haetuille ajoille laitetaan näkyviin Timmiin mahdollisimman pian. Harjoitus- ja otteluvuoroja haetaan ajalle 31.10.2022-16.4.2023 ( oletettu aika lämmitettäväksi ajaksi )
  • Valitse vakiovuoro tai erillisvuorohaku*
  • Käyttäjän ikäryhmä ja sukupuoli
  • Hakijan tiedot

  • ILOQ-avaimen numero, johon tarvitaan päivitys Menkalan huoltorakennukseen. Harjoitusvuorot, joihin päivitys tarvitaan.
  • Yleiset ehdot Menkalan lämmitettävä tekonurmi

    Tekonurmelle myönnetyistä vakiovuoroista ei voi perua yksittäistä vuoroa. Mikäli varaaja haluaa luopua talvikauden vakiovuorostaan, on siitä ilmoitettava kirjallisesti vapaa aikapalvelujen toimistoon 7 vrk ennen perumisen voimaan astumista ja peruminen koskee tällöin kaikkia kyseisen ajankohdan loppukauden vuoroja. Mikäli varatulla vuorolla ei ole kävijöitä, on vapaa-aikapalveluilla oikeus veloittaa käyttämättömästä varauksesta hinnaston mukaisesti. Mikäli kaupunki peruuttaa vuorot sääolosuhteiden muuttuessa yllättäen (lumimyräkkä, lumikuorma, kova pakkanen – 8 astetta, jolloin kenttää ei enää lämmitetä, kh:n päätös energiansäästötoimenpiteistä) tai muista kaupungin päätöksistä johtuvista syistä, vuokraa varauksista ei peritä.