Soveltava liikunta

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää sovellettua liikuntaa eri kohderyhmille.

Erityisryhmien uinti- ja kuntosalivuoro + vesijumppa

Vuorolla käy tällä hetkellä Hempankaari, Miete ry ja yksittäisiä näkövammaisia. Lisätietoja uimahallinpalveluesimieheltä, Pirkka Vigren.

  • Maanantaisin klo 12.30-13.30, Nokian uimahalli

Kuntosaliryhmät liikuntarajoitteisille

Lisätietoja ja ilmoittautumiset puhelimitse liikuntaneuvoja Hannu Sassille.

  • Tiistai klo 9.00-10.00, Fysioterapian liikuntatila
  • Tiistai klo 10.00-11.00, Fysioterapian liikuntatila
  • Perjantai klo 9.30-12.00, Uimahallin kuntosali

BMI-ryhmät

Nokialla on käytössä BMI-kortti, joka voidaan myöntää painoindeksin perusteella vaikeasti ylipainoisille nokialaisille. BMI-kortin haltijoille on myös vertaisliikuntaryhmiä. Lisätietoja liikuntaneuvoja Hannu Sassilta.

  • Vesijumppa maanantaisin klo 14.30-15.00
  • Kuntosali perjantaisin klo 9.30-12.00

 

Erityislasten lajikokeilu -ryhmät (SUN -liike)

Liikuntapalvelut suunnittelevat yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa uutena palveluna tuen tarpeessa oleville lapsille tarkoitettuja maksuttomia lajikokeiluita. Toiminnan tarkoituksena on mahdollistaa erilaisten lajien kokeilu ohjatusti ja lasten erityiset tarpeet ohjauksessa huomioiden. Ryhmiin osallistua voi myös avustajan kanssa! Toiminta on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumislomakkeet ja aikataulut päivitetään tälle sivustolle myöhemmin. Toiminta järjestetään Nokialla, lajiin soveltuvassa liikuntapaikassa viikonloppuisin.

Oletko kiinnostunut toiminnasta, tai haluaisitko esittää toimintaan ideoita tai toiveita, täytä lomake: SUN – Liike lajikokeilut. Täyttämällä lomakkeen voit myös ilmoittautua SUN -liikkeen sähköpostilistalle ja saat tiedot toiminnasta ensimmäisenä! Toimintojen käynnistymisestä ilmoitetaan myös tällä sivustolla.

 

Sivusto päivitetty 25.10.2023