Harjuniityn nuorisotila

Uusien koronarajoitusten ja pahentuneen epidemiatilanteen takia nuorisotilan avoin tilatoiminta on suljettu. Pienryhmätoimintaa järjestetään kolme- viisi kertaa viikossa. Lisätietoja saa nuoriso-ohjaajilta, sekä seuraa harjuniityn_nuorisotila ja Nuorten Nokia -kanavia Instagramissa, jossa tiedotamme reaaliaikaisesti toiminnastamme.

Pienryhmätoiminnassa huomioidaan koronavirukseen liittyvä turvallisuusohjeistus ja tehdään tarvittavat toimenpiteet, jotta toimintaan on mahdollisimman riskitöntä osallistua.

Nuorisotilat

Harjuniityn nuorisotiloilta löytyy kaksi pajahuonetta, telkkari/sohvahuone, kahvila ja varsinainen nuorisotila, josta löytyy erilaisia pelejä, kuten biljardi, pelikonsolit ja lukuisa valikoima erilaisia lautapelejä. Nuorisotilassa on myös nojatuoleja, jotka kutsuvat rentoutumaan koulupäivän lomassa. Nuorisotiloilla on mahdollista askarrella ja tehdä vaikkapa savitöitä. Suositun sohvahuoneen lokoisat sohvat houkuttelevat oleilemaan ja juttelemaan kavereiden kanssa tai katsomaan leffaa. Yläkouluikäisten nuorten suosiossa ovat myöskin olleet yötilat, joita pyritään pitämään pari kertaa lukuvuodessa.

Kahvilatoiminta

Nuorisotilojen omaa kahvilaa pyörittävät tiloilla käyvät nuoret. Monet jäävät suoraan koulupäivän jälkeen tiloille ja niinpä kahvion antimilla voikin nälkää tyydyttää vaikkapa sämpylöillä, nuudeleilla ja jäätelöllä.

Tilatoimikunta

Tilatoimikunta on nuorisotiloilla käyvistä aktiivisista nuorista koottu ryhmä, jotka suunnittelevat kaikkea kivaa toimintaa nuorisotiloilla käyvien nuorten iloksi.

Biljardijoukkue

Harjuniityn nuorisotiloilla on myös oma biljardijoukkue, joka on käynyt kisaamassa voitosta nuorisotalojen SM- kisoissa Tampereen Galaxie Centerissä. Harjuniityn joukkue koostuu neljästä taitavasta biljardinpelaajasta.

Vuokraa tilaa

Nuorisotila on vuokrattavissa iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuman, kokouksen tai syntymäpäivän viettopaikaksi. Hinnasto löytyy Vapaa-aikapalveluiden pääsivulta. Tee varaus sähköisellä lomakkeella, joka löytyy linkistä Tilavaraukset.

Näkymä nuorisotilasta. Kuvassa taustalla biljardipöytä ja sen takana ilmoitustaulu. Ympärillä neliönmuotoisia istuinpalikoita pöydän ympärillä. Vasemmalla kuvassa Nuorten Nokian roll up.
Nuorisotilalla riittää monenlaista tekemistä ja sohvia on yleiseen hengailuun.