Harjuniityn nuorisotila

Nuorisotilatoimintaa ja pienryhmiä ei järjestetä 8.3- 18.4. välisenä aikana.

Lue ajankohtaiset tiedot linkistä nuorisopalveluissa NYT

Nuorisotilat

Harjuniityn nuorisotiloilta löytyy kaksi pajahuonetta, telkkari/sohvahuone, kahvila ja varsinainen nuorisotila, josta löytyy erilaisia pelejä, kuten biljardi, pelikonsolit ja lukuisa valikoima erilaisia lautapelejä. Nuorisotilassa on myös nojatuoleja, jotka kutsuvat rentoutumaan koulupäivän lomassa. Nuorisotiloilla on mahdollista askarrella ja tehdä vaikkapa savitöitä. Suositun sohvahuoneen lokoisat sohvat houkuttelevat oleilemaan ja juttelemaan kavereiden kanssa tai katsomaan leffaa. Yläkouluikäisten nuorten suosiossa ovat myöskin olleet yötilat, joita pyritään pitämään pari kertaa lukuvuodessa.

Kahvilatoiminta

Nuorisotilojen omaa kahvilaa pyörittävät tiloilla käyvät nuoret. Monet jäävät suoraan koulupäivän jälkeen tiloille ja niinpä kahvion antimilla voikin nälkää tyydyttää vaikkapa sämpylöillä, nuudeleilla ja jäätelöllä.

Tilatoimikunta

Tilatoimikunta on nuorisotiloilla käyvistä aktiivisista nuorista koottu ryhmä, jotka suunnittelevat kaikkea kivaa toimintaa nuorisotiloilla käyvien nuorten iloksi.

Biljardijoukkue

Harjuniityn nuorisotiloilla on myös oma biljardijoukkue, joka on käynyt kisaamassa voitosta nuorisotalojen SM- kisoissa Tampereen Galaxie Centerissä. Harjuniityn joukkue koostuu neljästä taitavasta biljardinpelaajasta.

Vuokraa tilaa

Nuorisotila on vuokrattavissa iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuman, kokouksen tai syntymäpäivän viettopaikaksi. Hinnasto löytyy Vapaa-aikapalveluiden pääsivulta. Tee varaus sähköisellä lomakkeella, joka löytyy linkistä Tilavaraukset.

Harjuniityn nuorisotila kuvattuna sisältä
Kuva: Kalle Saarinen