Harjuniityn nuorisotila

Nuorisotiloilla järjestetään iltaisin erilaista ohjelmaa. Nuorisotilat ovat kaikilla avoinna, tervetuloa mukaan!

Lue ajankohtaiset tiedot linkistä nuorisopalveluissa NYT

Nuorisotilat

Harjuniityn nuorisotiloilta löytyy kaksi pajahuonetta, telkkari/sohvahuone, kahvila ja varsinainen nuorisotila, josta löytyy erilaisia pelejä, kuten biljardi, pelikonsolit ja lukuisa valikoima erilaisia lautapelejä. Nuorisotilassa on myös nojatuoleja ja sohvia, jotka kutsuvat rentoutumaan koulupäivän lomassa ja tilailtoina. Nuorisotiloilla on mahdollista muun muassa askarrella, leipoa, pelailla, hengailla ja saada tukea ja ohjausta nuoriso-ohjaajilta. Suositun sohvahuoneen lokoisat sohvat houkuttelevat oleilemaan ja juttelemaan kavereiden kanssa, kuuntelemaan musiikkia tai katsomaan leffaa. Yläkouluikäisten nuorten suosiossa ovat myöskin olleet yötilat, joita pyritään pitämään pari kertaa lukuvuodessa. Nuorisotilalla on myös teemailtoja eri vuodenaikojen ja tapahtumien mukaan.

Tule hengähtämään koulupäivän lomassa nuorisotiloille. Harjuniityn 7.-9. luokkalaisille järjestetään välituntitoimintaa koulupäivien aikana.

Kahvilatoiminta

Nuorisotilalla on itsepalvelukahvila, josta voi ostaa tilailtoina itselleen pientä välipalaa, esimerkiksi nuudeleita, smoothieita tai välipalapatukoita

Tilatoimikunta

Tilatoimikunta on nuorisotilalla käyvistä aktiivisista nuorista koottu ryhmä, joka kokoontuu tarpeen mukaan muutaman kerran vuodessa yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa. Tilatoimikunnan tarkoituksena on saada nuorten ääni kuuluviin nuorisotilalla ja sopia yhdessä pelisääntöjä ja käytäntöjä nuorisotilalle. Tilatoimikunta suunnittelee myös mahdollista ohjelmaa ja kivaa toimintaa nuorisotilalle.

Biljardijoukkue

Harjuniityn nuorisotiloilla on paljon aktiivisia ja taitavia biljardin pelaajia, joista on koottu useampana vuotena biljardijoukkue. Biljardijoukkueet ovat käyneet kisaamassa voitosta nuorisotalojen SM-kisoissa Tampereen Galaxie Centerissä.

Vuokraa tilaa

Nuorisotila on vuokrattavissa iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuman, kokouksen tai syntymäpäivän viettopaikaksi. Hinnasto löytyy Vapaa-aikapalveluiden pääsivulta. Tee varaus sähköisellä lomakkeella, joka löytyy linkistä Tilavaraukset.

Harjuniityn nuorisotila kuvattuna sisältä
Kuva: Kalle Saarinen