Harjuniityn nuorisotila

Järjestämme nuorisotilalla iltaisin erilaista ohjelmaa. Nuorisotilat ovat kaikilla avoinna, tervetuloa mukaan!

Nuorisotilat

Harjuniityn nuorisotiloilta keittiötila, sohvahuone, savipajatila, musahuone sekä varsinainen nuorisotila, josta löytyy erilaisia pelejä, kuten biljardi, pelikonsolit ja lukuisa valikoima erilaisia lautapelejä. Nuorisotilassa on myös erilaisia nojatuoleja, raheja ja sohvia, jotka kutsuvat rentoutumaan koulupäivän lomassa ja tilailtoina. Nuorisotiloilla on mahdollista muun muassa hengailla, leipoa, askarrella, pelailla, kuunnella musiikkia ja saada tukea ja ohjausta nuoriso-ohjaajilta. Suositun sohvahuoneen lokoisat sohvat houkuttelevat oleilemaan ja juttelemaan kavereiden kanssa, kuuntelemaan musiikkia tai katsomaan leffaa. Yläkouluikäisten nuorten suosiossa ovat myöskin olleet yötilat, joita pyritään pitämään pari kertaa lukuvuodessa. Nuorisotilalla on myös teemailtoja eri vuodenaikojen ja tapahtumien mukaan.

Tule hengähtämään koulupäivän lomassa nuorisotiloille. Harjuniityn 7.-9. luokkalaisille järjestetään välituntitoimintaa koulupäivien aikana.

Kahvilatoiminta

Nuorisotilalla on nuorten toiveesta itsepalvelukahvila, josta voi ostaa tilailtoina itselleen pientä välipalaa. Tällä hetkellä kahvilasta löytyy nuudeleita, mutta nuorten toiveesta sinne voi saada esimerkiksi smoothieita tai välipalapatukoita.

Kuun ekat pullakahvit

Nuorisotiloilla ylläpidettiin pitkään tilatoimikuntaa, joka koostui nuorisotilalla käyvistä aktiivisista nuorista, joka kokoontui tarpeen mukaan muutaman kerran vuodessa yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa. Tilatoimikunnan tarkoituksena oli saada nuorten ääni kuuluviin nuorisotilalla ja sopia yhdessä pelisääntöjä ja käytäntöjä nuorisotilalle. Tilatoimikunta muutettiin keväällä 2023 ”kuun ekoiksi pullakahveiksi” johon voi tilaillan aikana osallistua kuka tahansa tiloilla oleva nuori. Kuun ekoilla pullakahveilla kahvin ja pullan lisäksi suunnittelemme mahdollista ohjelmaa ja kivaa toimintaa nuorisotilalle sekä pohdimme pelisääntöjä ja käytäntöjä. 

Biljardijoukkue

Harjuniityn nuorisotiloilla on paljon aktiivisia ja taitavia biljardin pelaajia, joista on koottu useampana vuotena biljardijoukkue. Biljardijoukkueet ovat käyneet kisaamassa voitosta nuorisotalojen SM-kisoissa Tampereen Galaxie Centerissä.

Vuokraa tilaa

Nuorisotila on vuokrattavissa iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuman, kokouksen tai syntymäpäivän viettopaikaksi. Hinnasto löytyy Hyvinvointi- ja vapaa-ajan pääsivulta. Tee varaus sähköisellä lomakkeella: Tilavaraukset.

Harjuniityn nuorisotila kuvattuna sisältä
Kuva: Kalle Saarinen