Harjuniityn nuorisotila

Harjuniityn nuorisotilat on suljettuina koronavirusepidemian varautumisen johdosta ke 18.3.2020 alkaen. Nuorisotilan työntekijät tavoitat Instagram kanavalta harjuniityn_nuorisotila, whatsapp:sta tai puhelimitse.

NuorisotilaNäkymä nuorisotilasta. Kuvassa taustalla biljardipöytä ja sen takana ilmoitustaulu. Ympärillä neliönmuotoisia istuinpalikoita pöydän ympärillä. Vasemmalla kuvassa Nuorten Nokian roll up.

Harjuniityn nuorisotiloilta löytyy 2 pajahuonetta, telkkari/sohvahuone, kahvila ja varsinainen nuorisotila, josta löytyy erilaisia pelejä, kuten biljardi, pelikonsolit ja lukuisa valikoima erilaisia lautapelejä. Nuorisotilassa on myös nojatuoleja, jotka kutsuvat rentoutumaan koulupäivän lomassa. Nuorisotiloilla on mahdollista askarrella ja tehdä vaikkapa savitöitä. Suositun sohvahuoneen lokoisat sohvat houkuttelevat oleilemaan ja juttelemaan kavereiden kanssa tai katsomaan leffaa. Yläkouluikäisten nuorten suosiossa ovat myöskin olleet yötilat, joita pyritäänkin pitämään pari kertaa lukuvuodessa.

 

Maljakossa syksyn väreissä olevia viherkasveja ja seinällä liitutaulu, jossa kahvilan hinnasto.

 

 

Kahvilatoiminta

Nuorisotilojen omaa kahvilaa pyörittävät tiloilla käyvät nuoret. Monet jäävät suoraan koulupäivän jälkeen tiloille ja niinpä kahvion antimilla voikin kiljuvaa nälkää tyydyttää vaikkapa sämpylöillä, nuudeleilla ja jäätelöllä.

 

 

Tilatoimikunta

Tilatoimikunta on nuorisotiloilla käyvistä aktiivisista nuorista koottu ryhmä, jotka suunnittelevat kaikkea kivaa toimintaa nuorisotiloilla käyvien nuorten iloksi.

 

BiljardijoukkueLähikuva tilassa olevasta biljardipöydästä, jossa lyödään valkoista palloa. Taustalla tilassa olevia istuimia.

Harjuniityn nuorisotiloilla on myös oma biljardijoukkue, joka on käynyt kisaamassa voitosta nuorisotalojen SM- kisoissa Tampereen Galaxie Centerissä. Harjuniityn joukkue koostuu neljästä taitavasta biljardinpelaajasta.

 

 

 

 

 

Nuorisotila on vuokrattavissa iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuman, kokouksen tai syntymäpäivän viettopaikaksi. Tilavarauksen voi tehdä oikeassa palstassa olevasta linkistä. Hinnasto löytyy Vapaa-aikapalveluiden pääsivulta.