Varttuneiden viikko

Vanhustyön keskusliiton organisoimaa, valtakunnallista Vanhustenviikkoa vietetään 6.-13.10.2019 teemalla Varaudu vanhuuteen - Gardera dig för ålderdomen. Keskusliitto kannustaa yhteisöjä ja organisaatioita järjestämään toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla. Nokialla teemaviikkoa vietetään Varttuneiden viikkona.

Tavoitteena on tuoda esille nokialaisia, varttuneille suunnattuja palveluita, harrastusmahdollisuuksia ja kulttuuritarjontaa viikon tapahtumien kautta, jotta yleisö löytäisi palvelut ja saisi niistä apua ja iloa arkeen ympäri vuoden. Ikävinkki-messut tarjoavat lisäksi mahdollisuuksia verkostoitumiseen eri toimijoiden kesken.

Viikon aikana järjestetään myös kaikille avoimia, yhteisiä juhla- tai kulttuuritilaisuuksia, joihin voi tulla tapaamaan muita ja viihtymään ohjelman parissa.

Ohjelmassa on mm.

Ikävinkki-messut Kerholassa ti 8.10. klo 10-14.
Näytteilleasettajat voivat varata maksuttomia esittely- ja myyntipaikkoja tapahtumaan myöhemmin avautuvalla verkkolomakkeella.

Vanhustenviikon juhla Kerholassa ke 9.10. klo 13-15.
Kaikille avoimen ja maksuttoman juhlan ohjelmassa eläkeläisjärjestöjen ohjelmaa, juhlapuhe ja musiikkia. Juhlassa kahvitarjoilu.

Viikon koko ohjelma julkaistaan syyskuun alussa. Ohjelmaa koordinoi Nokian kaupungin kulttuuripalvelut, p. 040 7799 009, kulttuuri@nokiankaupunki.fi