Harrastusryhmät, Koskenmäen koulu

Täältä löydät Koskenmäen koulun harrastusryhmät. Harrastusryhmät ovat maksuttomia.

Vapaita paikkoja ja harrastusmahdollisuuksia voi tiedustella koko kauden ajan harrastuskoordinaattorilta.

Päivitetty 6.3.2023. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

tiistai klo 14.30-15.30, 1.-3.lk, lajiralli

Tule pelaamaan ja leikkimään! Monipuolista kehonhallintaa ja koordinaatiota kehittävää sekä kuntoa kohottavaa liikuntaa alakoululaisille. Tunnin sisältö vaihtelee ja se voi sisältää esimerkiksi palloilua, voimistelua, kamppailua tai leikkejä ja pelejä. Harrastuskertojen sisällöt rakennetaan yhdessä oppilaiden kanssa.

Ryhmään otetaan 25 oppilasta.

Ohjauksesta vastaa FC Nokia

keskiviikko klo 13.30-14.30, 1.-3.lk, musiikkia ja liikettä

Tule mukaan musiikkiryhmään! Ryhmässä tutustumme musiikkiin matalalla kynnyksellä soiton, laulun sekä myös tanssin avulla. Aikaisempaa musiikki- tai tanssitaustaa ei tarvita. Soittimista tutustumme mm. pianoon ja rumpuihin, sekä laulamme erityyppisiä lauluja monipuolisesti.

Ryhmään otetaan 12 oppilasta.

Ohjaajana toimii Marjut Mponda-Bipella Pirkan opistolta

keskiviikko klo 14.30-16.00, 4.-6.lk, Minecraft – Suuret seikkailut

Käydään läpi upeita opettavia ja kasvattavia Minecraft Education -sisältöjä, joissa on tarinallisia ja seikkailullisia elementtejä. Sisällöt räätälöidään ryhmäläisten toiveiden mukaan, mutta yleisesti ottaen ne pitävät sisällään eri kouluaineista tuttuja juttuja tieteen, yhteiskunnan, arkkitehtuurin, ympäristön, historian ja kulttuurin aloilta.

Ryhmään otetaan 12 oppilasta.

Ohjaajana School of Gamingin Jaakko Hiltunen

keskiviikko klo 14.30-16.00, 4.-6.lk, teatteri

Teatteri sisältää teatteri-ilmaisun harjoitteita, teatterileikkejä, improvisaatiota, klovneriaa ja kaikkea tältä väliltä. Teatteri harrastuksena antaa rohkeutta heittäytyä eri tilanteisiin, onnistumisia, tunnetaitoja ja opettaa ryhmässä toimimista. Harrastuksena teatteri on monipuolinen ja sosiaalinen. Teatteria tehdään ennen kaikkea ryhmässä, kaveria tukien. Ryhmässä ei olla pelkästään minä vaan me. Teatterissa ei oteta itseä liian vakavasti, sillä virheet ja mokat ovat teatteriharjoitteissa täysin sallittuja. Jokainen ryhmässä osallistuu omien rajojensa mukaan. Ryhmän kanssa voidaan tehdä pienoisnäytelmiä, joihin ideat lähtevät oppilaista.

Ryhmään otetaan 15 oppilasta.

Ryhmän ohjauksesta vastaa Noora Koski