Lapset ja nuoret

Nokian kaupunki järjestää lapsille ja nuorille viikoittaista toimintaa, lajikokeilutempauksia sekä erilaisia tapahtumia, kaiken tämän löydät tältä sivustolta.

Harrastamisen Nokian malli

Suurin osa lasten ja nuorten ohjatusta viikoittaisesta liikuntatoiminnasta on nyt syksystä 2021 alkaen osa Harrastamisen Nokian mallia (vanha Liike -kalenteri ja Nuorten Liik-Kiss). Toiminnan tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten (1-9. lk) hyvinvointia, aktiivista elämäntapaa sekä harrastamista.

Syksyn 2021 osalta Harrastamisen mallin tarjonnasta löytyy mm. lasten joogaa, kuntosaliharjoittelua yläkoululaisille, erilaisia pallopelejä, monilajikerhoja, parkouria ja sirkusta. Suurin osa ryhmistä käynnistyy 20.9. alkaen, ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja löydät hankkeen omilta sivuilta: Harrastamisen Nokian malli.

Muut lasten ja nuorten liikuntaryhmät & tapahtumat

ErkkaJooga

Sunnuntaisin klo 13:00-13:45, Kirjasto ja kulttuuritalo Virta, Hiomo-sali (Välikatu 11)

Toimintakausi: 12.9.-5.12. (ei viikolla 42)

Erityislapsille ja nuorille suunnattu joogatunti, jossa huomioidaan lasten erilaiset tarpeet ja rajoitteet. Osallistujalla saa olla tunnilla tarvittaessa myös henkilökohtainen avustaja. Ryhmään tulee ilmoittautua ennakkoon, mukaan mahtuu kuusi(6hlö) ensimmäistä. Ilmoittautuminen suoraan ohjaajalle, ohjauksesta vastaa koulutettu erkkajoogaohjaaja Saimi Toivonen (p. 045 2367 178, samijooga@outlook.com). Toivomme ilmoittautumiset 11.9. klo 12:00 mennessä. Tervetuloa mukaan rentoutumaan ja joogailemaan!

Nuorten Jooga

Keskiviikkoisin klo 16:30-17:15, Kirjasto ja kulttuuritalo Virta, Hiomo-sali (Välikatu 11)

Toimintakausi: 22.9.-1.12.2021 (ei viikolla 42)

Kaikille 13-29 -vuotiaille nuorille avoin ja maksuton tunti, joka yhdistää virtaavan liikkeen, hengityksen, asanat ja keskittymisen. Jooga lisää voimaa, kestävyyttä, notkeutta ja keskittymiskykyä. Sopii kaikentasoisille liikkujille! Tervetuloa mukaan rentoutumaan arjen keskellä. Ei ennakkoilmoittautumista, osallistujien tiedot kerätään paikanpäällä.

Ota seurantaan somekanavamme:  @Nokianliikuntapalvelut, #liikekalenteri, #liikkiss #harrastanokialla, #nuortenliikkiss

Sivusto päivitetty  21.9.2021