Nuorten Liik-Kiss

on huhtikuussa 2018 käynnistynyt hanke, jonka tavoitteena on edistää 16–29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten aktiivista elämäntapaa. Hanketta koordinoivat Nokian kaupungin liikuntapalvelut. Hanke keskittyy nuorten ja nuorten aikuisten vapaa-ajan liikunnan edistämiseen.

Tarkoituksenamme on luoda uudenlaista liikuntatarjontaa ja mahdollistaa erilaisia lajikokeiluja nuorille ja nuorille aikuisille yhteistyössä paikallisten nuorisopalveluiden, aapo-ohjauksen, paikallisten seurojen, toisen asteen oppilaitosten ja liikuntayritysten kanssa.

Kevät 2019

8.1.2019 alkaen tarjolla viikottain ohjattua Nuorten joogaa kerholassa tiistaisin klo 17:15 13-29-vuotiaille, kurkkaa lisätietoja oikeasta reunasta löytyvästä julisteesta.

Viikoittain tarjolla myös Nuorten sähly, torstaisin klo 12.30: 17-29-vuotiaille suunnattu maksuton sählyvuoro Ilkantien liikuntakeskuksessa. Myös muutamia lainamailoja saatavilla. Ohjaaja paikalla.

Viikoittaisen tarjonnan lisäksi järjestämme lyhyitä lajikokeilutempauksia ja erilaisia tapahtumia, seuraavaksi tulossa Archery tag turnaus toukokuulle ja lajikokeiluita kesäkuussa 2019. Tiedotamme tästä lisää lähempänä ajankohtana. Nuorten Liik-Kiss on mukana myös kaupungin nuorisopalveluiden järjestämällä Summer pop up -kesäkärrykiertueella!

Uuden hankekauden kunniaksi järjestimme tammikuussa myös Nuorten Liik-kiss logokisan! Logokisan voittaja on selvinnyt ja uusi logo julkaistaan maaliskuun aikana tällä sivustolla sekä somekanavissa.  Arvontapalkinnonsaajille on ilmoitettu sähköpostitse.

Sivusto päivitetty 20.3.2019

 

Ota seurantaan somekanavamme:  @Nokianliikuntapalvelut, #nuortenliikkiss ja facebookissa Nuorten Liik-Kiss !

 

Haluamme osallistaa nuoria toiminnan suunnitteluun ja luoda täten teidän näköinen liikuntakonsepti ja oma brändi nuorille tarkoitetulle liikuntatoiminnalle Nokialla.

Oletko sinä 16–29-vuotias nokialainen nuori? Haluatko vaikuttaa siihen millaista liikuntatoimintaa nokialaisille nuorille järjestetään?

Vastaa hankkeeseen liittyvään kyselyyn tästä. Kyselyn täyttäminen vie n. 2min.

Kiitos vastauksestasi!