Kerhola

Kerholassa voi järjestää perhejuhlia, tapahtumia tai yritystilaisuuksia. Noin 500 hengen juhlasalin lisäksi eri kokoiset huoneet sopivat kokous-, koulutus- ja harjoitustiloiksi.

Vakituisia käyttövuoroja voit hakea vuosittain huhtikuussa. Pientä kerhohuonetta, Balettisalia, Soittohuonetta, Luentolehteriä ja Kellarin tiloja voit varata 30.5.2020 saakka.

Kumitehtaan toimitusjohtaja Eduard Polón rakennutti omilla varoillaan Kerhola -nimisen valistustalon kumiyhtiön työväestön kulttuuriharrastusten edistämiseksi. Piirustukset laati arkkitehti W.G. Palmqvist. Keväällä 1930 käyttöön vihitty rakennus on valittu vuonna 2003 Nokian kauneimmaksi rakennukseksi.

Tutustu Kerholan tiloihin Virtual Nokia -palvelussa (panoraamakuvat).

Juhlasali

435 m2 juhlasalin pöytiin mahtuu 300 henkilöä. Konserttimuodossa salissa on istumapaikat jopa 500 henkilölle. Käytössä on av-projektori, valkokangas, flyygeli, äänentoistolaitteisto ja puhujanpönttö.

Kerholan tunnelmallisessa juhlasalissa voi järjestää juhlia, kokouksia ja konsertteja.
Juhlasali

Sivusali

Tilava 104 m2 sivusali sijaitsee 1. kerroksessa juhlasalin vieressä. Paikkoja on 60 henkilölle. Sali täydentää tarvittaessa juhlasalia esimerkiksi ruokailutilana tai lisätilana suuremmissa tilaisuuksissa. Sivusalissa on led-näyttö ja piano.

 

Sivusalissa on mustat kalusteet ja mustavalkoinen, koristeellinen laattalattia.
Sivusali

Luentolehteri

2. kerroksessa sijaitseva 63 m2 tila sopii 30-50 henkilön kokoontumisiin. Luentolehterissä on av-projektori ja valkokangas, fläppitaulu ja piirtoheitin.

Polónin sali

Kerholan rakennuttajan Eduard Polónin mukaan nimetty 110 m2 sali 50 – 60 hengen kokoontumisiin. Salissa on flyygeli, valkokangas ja av-projektori.

Valoisa Polonin sali on nimetty talon rakennuttajan Eduard Ponin mukaan.
Polónin sali

Antin kamari

Viihtyisä 60 m2 kokoushuone pieniin juhlatilaisuuksiin tai 10 – 15 hlön kokoontumisiin. Antin kamarissa on av-projektori ja valkokangas.

Viihtyisä Antin kamari on sisustettu talon alkuperäistä tyyliä kunnioittaen.
Antin kamari

Balettisali, soittohuone ja pieni kerhohuone

3. kerroksessa on kolme kokoustilaa. 48 m2 balettisalissa on piano ja koko seinän kattava peili. Salin vieressä on 49 m2 soittohuone, jossa on piano ja pehmustetut seinät.

Viihtyisässä 22 m2 pienessä kerhohuoneessa on fläppitaulu ja piano.

 

Kauniissa Balettisalissa on valkoinen piano ja ruusukuvioiset verhot.
Balettisali

Kaikissa kokous- ja juhlatiloissa on langaton internet -yhteys.

Esteettömyys

Kerhola on liikkumisesteetön. Pääsisäänkäynnillä on luiska ja oven avaus onnistuu kyynärpainikkeella. Osassa tiloista on korkeita kynnyksiä. Hissillä pääset kulkemaan kerroksiin.

Pääsisäänkäynnin lähellä on kaksi merkittyä vammaispysäköintipaikkaa. 1. kerroksessa inva-WC. Juhlasalissa on induktiosilmukka.