Kerhola

Kerholassa voi järjestää perhejuhlia, tapahtumia tai yritystilaisuuksia. Noin 500 hengen juhlasalin lisäksi eri kokoiset huoneet sopivat kokous-, koulutus- ja harjoitustiloiksi. Vakituisia käyttövuoroja voit hakea vuosittain huhtikuussa.

Kumitehtaan toimitusjohtaja Eduard Polón rakennutti omilla varoillaan Kerhola -nimisen valistustalon kumiyhtiön työväestön kulttuuriharrastusten edistämiseksi. Piirustukset laati arkkitehti W.G. Palmqvist. Keväällä 1930 käyttöön vihitty rakennus on valittu vuonna 2003 Nokian kauneimmaksi rakennukseksi.

Juhlasali

435 m2 juhlasalin pöytiin mahtuu 300 henkilöä. Konserttimuodossa salissa on istumapaikat jopa 450 henkilölle. Käytössä on av-projektori, valkokangas, flyygeli, äänentoistolaitteisto ja puhujanpönttö.

Kerholan tunnelmallisessa juhlasalissa voi järjestää juhlia, kokouksia ja konsertteja.
Juhlasali

Sivusali

Tilava 104 m2 sivusali sijaitsee 1. kerroksessa juhlasalin vieressä. Paikkoja on 60 henkilölle. Sali täydentää tarvittaessa juhlasalia esimerkiksi ruokailutilana tai lisätilana suuremmissa tilaisuuksissa. Sivusalissa on led-näyttö ja piano.

Sivusalissa on mustat kalusteet ja mustavalkoinen, koristeellinen laattalattia.
Sivusali

Polónin sali

Kerholan rakennuttajan Eduard Polónin mukaan nimetty 110 m2 sali 50 – 60 hengen kokoontumisiin. Salissa on flyygeli, valkokangas ja av-projektori.

Valoisa Polonin sali on nimetty talon rakennuttajan Eduard Ponin mukaan.
Polónin sali

Antin kamari

Viihtyisä 60 m2 kokoushuone pieniin juhlatilaisuuksiin tai 10 – 15 hlön kokoontumisiin. Antin kamarissa on av-projektori ja valkokangas.

Viihtyisä Antin kamari on sisustettu talon alkuperäistä tyyliä kunnioittaen.
Antin kamari

Kaikissa kokous- ja juhlatiloissa on langaton internet -yhteys.

Esteettömyys

  • Kerhola on liikkumisesteetön.
  • Pääsisäänkäynnillä on luiska ja oven avaus onnistuu kyynärpainikkeella.
  • Hissillä pääset kulkemaan kerroksiin.
  • Osassa tiloista on korkeita kynnyksiä.
  • Pääsisäänkäynnin lähellä on kaksi merkittyä vammaispysäköintipaikkaa.
  • 1. kerroksessa inva-WC.
  • Juhlasalissa on induktiosilmukka.

Pysäköinti: Kerholan viereiselle hiekkakentälle saa pysäköidä muille paitsi tolppapaikoille. Pysäköintipaikkoja löytyy myös Kerhokadun varrelta läheltä kaasutankkausasemaa. Souranderintien varteen voi pysäköidä liikennemerkein rajatuksi ajaksi.

Voimassaoleva hinnasto löytyy tämän sivun sivupalstasta liitteistä.