Kerhola

Nokian kaupungin omistama, vuonna 1997 peruskorjattu rakennus tarjoaa juhlavat puitteet perhejuhlille, tapahtumille tai yritystilaisuuksille. Noin 500 hengen juhlasalin lisäksi eri kokoiset huoneet sopivat mainiosti kokous-, koulutus- ja harjoitustiloiksi. Vakituisia käyttövuoroja säännölliseen, jatkuvaan toimintaan haetaan vuosittain huhtikuussa.

Kumitehtaan toimitusjohtaja Eduard Polón rakennutti omilla varoillaan Kerhola -nimisen valistustalon kumiyhtiön työväestön kulttuuriharrastusten edistämiseksi. Piirustukset teetettiin arkkitehti W.G. Palmqvistilla. Keväällä 1930 käyttöön vihitty rakennus valittiin vuonna 2003 yleisöäänestyksessä Nokian kauneimmaksi rakennukseksi.

Tutustu Kerholan tiloihin Virtual Nokia -palvelussa (panoraamakuvat).

 

Juhlasali

Kaunis 435 m2 juhlasali tarjoaa juhlavat puitteet perhejuhliin tai yritystilaisuuksiin. Pöytiin mahtuu 300 hlöä istumaan, konserttimuodossa saliin saadaan istumapaikat jopa 500 henkilölle. Viereinen sivusali on varattavissa esimerkiksi ruokatarjoilun järjestämiseen.

Juhlasalissa on induktiosilmukka kuulokojeen käyttäjien tueksi. Salissa on myös av-projektori ja valkokangas sekä flyygeli, äänentoistolaitteisto, esiintymislava ja puhujanpönttö.

Aulatilat ja kahvila

Aulatilasta löytyvät myös tilavat naulakot ja kahvilapalvelut.

 

Sivusali

Tilava 104 m2 sivusali sijaitsee 1. kerroksessa juhlasalin vieressä. Sivusalissa on paikkoja 60 henkilölle, kulku tiloihin aulasta tai juhlasalista. Sivusali täydentää tarvittaessa mainiolla tavalla juhlasalin toimintaa esimerkiksi ruokailutilana tai lisätilana suuremmissa tilaisuuksissa. Sivusalissa on valkokangas ja piano.

 

Luentolehteri

2. kerroksessa sijaitseva luentolehteri sopii hyvin koulutus- tai kokoustilaksi. 63 m2 tila on muunneltavissa tarpeen mukaan 30-50 henkilön kokoontumisiin. Luentolehterissä on kokousvarustuksena av-projektori ja valkokangas, fläppitaulu ja piirtoheitin.

 

Polónin sali

Kerholan rakennuttajan Eduard Polónin mukaan nimetty 110 m2 sali sijaitsee talon 2. kerroksessa. Tunnelmallinen sali tarjoaa viihtyisät puitteet 50-60 hengen kokoontumisiin. Polónin salissa on flyygeli,  valkokangas ja av-projektori.

 

Antin kamari

Viihtyisä 60 m2 kokoushuone pieniin juhlatilaisuuksiin tai 10-15 hlön kokoontumisiin. Antin kamarissa on kokousvarustuksena av-projektori ja valkokangas.

 

Balettisali

Balettisali on 48 m2 harjoitustila talon 3 krs.ssa. Salissa on piano ja koko seinän kattava peili.

 

Soittohuone

Balettisalin vieressä sijaitseva soittohuone on 49 m2 musiikin harjoitustila, jossa on piano ja pehmustetut seinät.

 

Pieni kerhohuone

Viihtyisä 22 m2 kokoushuone sopii pieniin kokouksiin. Kerhohuoneessa on fläppitaulu ja piano.

 

Esteettömyys

Kerholan tiloihin on esteetön kulku pyörätuolilla ja lastenvaunuilla, pääsisäänkäynnin yhteydessä luiska. Sisätiloissa on yli 2 cm korkeita kynnyksiä. Hissillä liikuntaesteisille esteetön kulku eri kerroksiin.

Pääsisäänkäynnin läheisyydessä kaksi inva -pysäköintipaikkaa. Aulatiloissa inva-WC ja lastenhoitohuone. Juhlasalissa on induktiosilmukka kuulokojeen käyttäjien tueksi.

Kokous- ja juhlatiloissa on saatavilla langaton internet -yhteys.

Kerholan kahvila-ravintola Cafe Kölvitär tarjoaa pitopalvelua ennakkovarauksella Kerholan tilaisuuksiin.