Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

Kesäkauden 2023 ulkokenttien vakiovuorot on myönnetty maaliskuussa.

Yksittäisiä vuoroja voi hakea koko kesäkauden ajan tennis-ja koripallokentille sekä Menkalan ja Harjuniityn tekonurmikentille ja monitoimikentälle.

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja otteluiden vuoksi.

Nokian kaupungin liikuntapalveluiden hallinnassa on useita ulkoliikuntakenttiä. Käyttövuoroja voivat hakea seurat, yhteisöt, yksityishenkilöt ja Nokian koulut ja päiväkodit.

Vuoroja voi hakea ainoastaan tässä hakemuksessa avoinna oleville kentille.

Käyttövuoroja voi hakea, ja niitä myönnetään sekä tilapäiseen että vakituiseen käyttöön. Tilapäisellä käytöllä tarkoitetaan yksittäisiä vuoroja, tapahtumia tai otteluita. Vakituiseksi käytöksi luokitellaan käyttökauden* kestävät vakiovuorot. Kaikki vuorot myönnetään kirjallisesta hakemuksesta ja niistä peritään voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut. Yksittäisiä vakiovuoroja ei voi peruuttaa 1.6.2023 alkaen.
Ottelu – ja turnausvuorojen perumisessa noudatetaan kirjallista 7 vrk:n peruutusaikaa hyvinvointijavapaa-aika(at)nokiankaupunki.fi. Peruuttamattomat ottelu- ja turnausvaraukset laskutetaan.

Käyttökaudet ovat suuntaa antavia ja niissä saattaa olla kenttäkohtaisia vaihteluita, jotka vuoron käyttäjän tulee varmistaa hyvinvointi- ja vapaa-ajan toimistosta.

Avaimet ja olemassa olevien avainten kulkuoikeuksien päivitykset pyydetään hyvinvoinnin ja vapaa-ajan toimistolta sähköpostitse erikseen joka kaudelle hyvissä ajoin ennen vuorojen alkamisajankohtaa. Avainpäivitysten pyyntö ja päivitykset etäpisteillä ovat asiakkaan vastuulla. Kiinteistöhuollolta tilatut ovien avaukset laskutetaan asiakkaalta.

 

Ennen viranhaltijan vakiovuoropäätöstä hakijat kutsutaan kuulemistilaisuuteen, jossa käsitellään viranhaltijan ehdotusta vakituisiksi käyttövuoroiksi. Kutsu lähetetään hakemuksessa mainitulle järjestölle sähköpostilla.

 

Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

Kesän 2023 vakiovuorojen hakuaika ulkokentille 6.-17.2.2023 klo 12. Vuoroja haetaan vain tässä lomakkeessa oleville ulkokentille. Keskuskentän päänurmelle, Tapio Rautavaaran kenttä KK1, myönnetään harjoitus- ja pelivuoroja vain yhdistysten edustusjoukkueille. Aikuisten harrastejoukkueille myönnetään vuorot tekonurmikentille. Menkalan lämmitettävän tekonurmikentän vakiovuorojen hakuaikataulu kaudelle 2023-2024 on erillinen syksyllä 2023 ja tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan erikseen.

  • Käyttäjän ikäryhmä ja sukupuoli
  • Hakijan tiedot