Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

Ulkokenttien vakituiset käyttövuorot kesäkaudelle 2019

Ulkokenttien vakituiset käyttövuorot ja sisätilojen kesävuorojen hakuaika on 4.2.2019-22.2.2019 klo 15:00.

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja otteluiden vuoksi.

Ennen vuorohakemuslomakkeen täyttämistä lue Vuokratilojen toimintaohjeet sivun oikeasta reunasta.

Nokian kaupungin liikuntapalveluiden hallinnassa on useita ulkoliikuntakenttiä. Käyttövuoroja voivat hakea seurat, yhteisöt, yksityishenkilöt ja Nokian koulut ja päiväkodit.

Vuoroja voi hakea ainoastaan tässä hakemuksessa mainituille kentille. Vuoro voidaan hakea klo 8:00-21:00 väliselle kellonajalle.

Käyttövuoroja voi hakea, ja niitä myönnetään sekä tilapäiseen että vakituiseen käyttöön. Tilapäisellä käytöllä tarkoitetaan yksittäisiä vuoroja, tapahtumia tai otteluita. Vakituiseksi käytöksi luokitellaan käyttökauden* kestävät vakiovuorot. Kaikki vuorot myönnetään kirjallisesta hakemuksesta ja niistä peritään voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut.

*Käyttökaudet ovat suuntaa antavia ja niissä saattaa olla tilakohtaisia vaihteluita, jotka vuoron käyttäjän tulee varmistaa vapaa-aikapalveluista.
Vuorot laskutetaan tehtyjen varausten mukaisesti.
* Lisätietoja kenttien hinnoista  löydät vapaa-aikapalveluiden hinnastosta tämän sivun oikeasta reunasta.

Ennen viranhaltijan vakiovuoropäätöstä hakijatahot kutsutaan kuulemistilaisuuteen, jossa käsitellään viranhaltijan ehdotusta vakituisiksi käyttövuoroiksi. Kutsu lähetetään hakemuksessa mainitulle järjestölle sähköpostilla.

 

Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

  • Hakijan tiedot