Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

Kesän 2021 ulkokenttien vakiovuorot haetaan alla olevalla lomakkeella 1.-12.2.2021 klo 15 mennessä.

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja otteluiden vuoksi.

Nokian kaupungin liikuntapalveluiden hallinnassa on useita ulkoliikuntakenttiä. Käyttövuoroja voivat hakea seurat, yhteisöt, yksityishenkilöt ja Nokian koulut ja päiväkodit.

Vuoroja voi hakea ainoastaan tässä hakemuksessa avoinna oleville kentille.

Käyttövuoroja voi hakea, ja niitä myönnetään sekä tilapäiseen että vakituiseen käyttöön. Tilapäisellä käytöllä tarkoitetaan yksittäisiä vuoroja, tapahtumia tai otteluita. Vakituiseksi käytöksi luokitellaan käyttökauden* kestävät vakiovuorot. Kaikki vuorot myönnetään kirjallisesta hakemuksesta ja niistä peritään voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut.

*Käyttökaudet ovat suuntaa antavia ja niissä saattaa olla tilakohtaisia vaihteluita, jotka vuoron käyttäjän tulee varmistaa vapaa-aikapalveluista.

Vuoroja voi peruuttaa maksutta 7 päivää ennen vapaa-aikapalveluiden toimistoon, vapaa-aikakeskus(at)nokiankaupunki.fi.

Ennen viranhaltijan vakiovuoropäätöstä hakijat kutsutaan kuulemistilaisuuteen, jossa käsitellään viranhaltijan ehdotusta vakituisiksi käyttövuoroiksi. Kutsu lähetetään hakemuksessa mainitulle järjestölle sähköpostilla.

 

Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

  • Valitse vakiovuoro tai erillisvuorohaku*
  • Menkalan kenttä avataan 2.4.21 alle 18-vuotiaiden lasten ohjattuun harjoittelutoimintaan vuorojen mukaisesti. Muut ulkokentät vielä kiinni ( 1.4.21)
  • Haettava viikonpäivä*
  • Hakijan tiedot