Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

Kesäkauden 2024 ulkokenttien ja frisbeegolfkenttien vakiovuorot ja kilpailutapahtumat myönnetään maaliskuussa.

Rospuuttoajalla tekonurmilla, ennen nurmikenttien aukeamista harjoittelevat ne joukkueet, joiden ottelutapahtumat alkavat jo helmi-huhtikuulla. Rospuuttoajan vuorot ovat voimassa niin kauan kunnes nurmikentät aukeavat.

Aikuisten harrastesarjoille ei myönnetä vakituisia käyttövuoroja nurmikentille. Harrastesarjojen ottelut pyritään asettelemaan tekonurmikentille omille harjoitusvuoroille tai vapaaksi jätetyille otteluajoille aikaisempien vuosien tapaan.

Yksittäisiä vuoroja voi hakea koko kesäkauden ajan tennis-ja koripallokentille sekä Menkalan ja Harjuniityn tekonurmikentille ja monitoimikentälle (lomake sivun lopussa).

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja otteluiden vuoksi.

Menkalan lämmitettävän tekonurmen haku talvivuoroille 2024-2025 ilmoitetaan erikseen syksyllä 2024.

Nokian kaupungin liikuntapalveluiden hallinnassa on useita ulkoliikuntakenttiä. Käyttövuoroja voivat hakea seurat, yhteisöt, yksityishenkilöt ja Nokian koulut ja päiväkodit.

Vuoroja voi hakea ainoastaan tässä hakemuksessa avoinna oleville kentille.

Käyttövuoroja voi hakea, ja niitä myönnetään sekä tilapäiseen että vakituiseen käyttöön. Tilapäisellä käytöllä tarkoitetaan yksittäisiä vuoroja, tapahtumia, kilpailuja tai otteluita. Vakituiseksi käytöksi luokitellaan käyttökauden* kestävät vakiovuorot. Kaikki vuorot myönnetään kirjallisesta hakemuksesta ja niistä peritään voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut. Yksittäisiä vakiovuoroja ei voi peruuttaa 1.6.2023 alkaen.
Ottelu – ja turnausvuorojen perumisessa noudatetaan kirjallista 7 vrk:n peruutusaikaa hyvinvointijavapaa-aika(at)nokiankaupunki.fi. Peruuttamattomat ottelu- ja turnausvaraukset laskutetaan.

*Käyttökaudet ovat suuntaa antavia ja niissä saattaa olla kenttäkohtaisia vaihteluita, jotka vuoron käyttäjän tulee varmistaa hyvinvointi- ja vapaa-ajan toimistosta.

Avaimet ja olemassa olevien avainten kulkuoikeuksien päivitykset pyydetään hyvinvoinnin ja vapaa-ajan toimistolta lomakkeella erikseen joka kaudelle hyvissä ajoin ennen vuorojen alkamisajankohtaa. Avainpäivitysten pyyntö ja päivitykset etäpisteillä ovat asiakkaan vastuulla. Kiinteistöhuollolta tilatut ovien avaukset laskutetaan asiakkaalta.

 

Ennen viranhaltijan vakiovuoropäätöstä pääkäyttäjäseurojen edustajat kutsutaan kuulemistilaisuuteen, jossa käsitellään viranhaltijan ehdotusta vakituisiksi käyttövuoroiksi. Kutsu kuulemistilaisuuteen lähetetään erikseen.

Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

Kesän 2024 vakiovuorojen hakuaika ulkokentille 5.-16.2.2024 klo 12. Vuoroja haetaan vain tässä lomakkeessa oleville ulkokentille. Keskuskentän päänurmelle, Tapio Rautavaaran kenttä KK1, myönnetään harjoitus- ja pelivuoroja vain yhdistysten edustusjoukkueille. Aikuisten harrastejoukkueille myönnetään vuorot tekonurmikentille. Menkalan lämmitettävän tekonurmikentän vakiovuorojen hakuaikataulu kaudelle 2024-2025 on erillinen syksyllä 2024 ja tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan erikseen.

  • Käyttäjän ikäryhmä ja sukupuoli
  • Seuroja pyydetään ilmoittamaan harjoittelevien joukkueiden määrä, virallisia sarjoja pelaavien joukkueiden määrä sekä sarjataso.
  • Hakijan tiedot