Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

Kesän 2022 ulkokenttien vakiovuorot haetaan alla olevalla lomakkeella 7.-18.2.2022 klo 12 mennessä.

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja otteluiden vuoksi.

Nokian kaupungin liikuntapalveluiden hallinnassa on useita ulkoliikuntakenttiä. Käyttövuoroja voivat hakea seurat, yhteisöt, yksityishenkilöt ja Nokian koulut ja päiväkodit.

Vuoroja voi hakea ainoastaan tässä hakemuksessa avoinna oleville kentille.

Käyttövuoroja voi hakea, ja niitä myönnetään sekä tilapäiseen että vakituiseen käyttöön. Tilapäisellä käytöllä tarkoitetaan yksittäisiä vuoroja, tapahtumia tai otteluita. Vakituiseksi käytöksi luokitellaan käyttökauden* kestävät vakiovuorot. Kaikki vuorot myönnetään kirjallisesta hakemuksesta ja niistä peritään voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut.

*Käyttökaudet ovat suuntaa antavia ja niissä saattaa olla tilakohtaisia vaihteluita, jotka vuoron käyttäjän tulee varmistaa vapaa-aikapalveluista.

Avaimet ja olemassa olevien avainten kulkuoikeuksien päivitykset pyydetään vapaa-aikapalveluiden toimistolta sähköpostitse erikseen joka kaudelle hyvissä ajoin ennen vuorojen alkamisajankohtaa. Avainpäivitysten pyyntö ja päivitykset etäpisteillä ovat asiakkaan vastuulla. Kiinteistöhuollolta tilatut ovien avaukset laskutetaan asiakkaalta.

Seurojen ja yksityishenkilöiden varauksista on ilmoitettava mahdolliset vuorojen peruutukset tai muutokset vapaa-aikapalveluiden toimistoon vapaa-aikakeskus(at)nokiankaupunki.fi. Harjoitus-, ottelu – ja turnausvuorojen perumisessa noudatetaan kirjallista 7 vrk:n peruutusaikaa. Peruuttamattomat varaukset laskutetaan.

Ennen viranhaltijan vakiovuoropäätöstä hakijat kutsutaan kuulemistilaisuuteen, jossa käsitellään viranhaltijan ehdotusta vakituisiksi käyttövuoroiksi. Kutsu lähetetään hakemuksessa mainitulle järjestölle sähköpostilla.

 

Ulkoliikuntatilojen käyttövuorohakemus

Kesän 2022 vakiovuorojen hakuaika ulkokentille 7.4.-18.2.2022 klo 12.
  • Valitse vakiovuoro tai erillisvuorohaku*
  • Käyttäjän ikäryhmä ja sukupuoli
  • Hakijan tiedot