Koulujen liikuntasalien käyttövuorohakemus

Tällä lomakkeella voit hakea yksittäistä tai vakituista vuoroa Nokian kaupungin koulujen liikuntatiloihin.

Kesävuorot 21.2.-4.3.2022 klo 12.00 mennessä.
Vakituiset käyttövuorot 11.4.-22.4.2022 klo 12.00 mennessä.

Mikäli koulujen liikuntasaleissa on tilaa, voit hakea joko yksittäistä tai pidempiaikaista salivuoroa valitsemasi koulun liikuntasaliin alla olevalla lomakkeella.

Avaimet ja olemassa olevien avainten kulkuoikeuksien päivitykset pyydetään vapaa-aikapalveluiden toimistolta sähköpostitse erikseen joka kaudelle hyvissä ajoin ennen vuorojen alkamisajankohtaa. Avainpäivitysten pyyntö ja päivitykset etäpisteillä ovat asiakkaan vastuulla. Kiinteistöhuollolta tilatut ovien avaukset laskutetaan asiakkaalta.

Seurojen ja yksityishenkilöiden varauksista on ilmoitettava mahdolliset vuorojen peruutukset tai muutokset vapaa-aikapalveluiden toimistoon. Harjoitus-, ottelu - ja turnausvuorojen perumisessa noudatetaan kirjallista 7 vrk:n peruutusaikaa.

Vuorot laskutetaan tehtyjen varausten mukaisesti. Peruuttamattomat vuorot laskutetaan.

Voimassa olevat varaukset näkyvät kaikista liikuntatiloista TIMMI- tilanvarausohjelmassa, jota voi selailla ilman tunnuksia.

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja otteluiden vuoksi.