Koulujen liikuntasalien käyttövuorohakemus

Tällä lomakkeella voit hakea yksittäistä tai vakituista vuoroa Nokian kaupungin koulujen liikuntatiloihin sekä Haukkalan päiväkodin liikuntatilaan.

Vakituiset käyttövuorot 8.4.-19.4.2024 klo 12 mennessä.

Huomioi 1.6.2023 voimaan tullut toimintaohje, jonka mukaan yksittäisiä vakituisia käyttövuoroja ei voi peruuttaa kauden aikana. Mikäli varaaja haluaa peruuttaa koko loppukautta koskevat käyttövuoronsa, on siitä ilmoitettava kirjallisesti 7 vuorokautta ennen varausta kirjallisesti hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimistoon.

Mikäli koulujen liikuntasaleissa on tilaa, voit hakea joko yksittäistä tai pidempiaikaista salivuoroa valitsemasi koulun liikuntasaliin alla olevalla lomakkeella.

Avaimet ja olemassa olevien avainten kulkuoikeuksien päivitykset pyydetään hyvinvoinnin ja vapaa-ajan toimistolta sähköpostitse erikseen joka kaudelle hyvissä ajoin ennen vuorojen alkamisajankohtaa. Avainpäivitysten pyyntö ja päivitykset etäpisteillä ovat asiakkaan vastuulla. Kiinteistöhuollolta tilatut ovien avaukset laskutetaan asiakkaalta.

Seurojen ja yksityishenkilöiden yksittäisissä varauksista on ilmoitettava mahdolliset vuorojen peruutukset tai muutokset hyvinvointi ja vapaa-aikatoimistoon. Ottelu- ja turnausvuorojen perumisessa noudatetaan kirjallista 7 vrk:n peruutusaikaa.

Vuorot laskutetaan tehtyjen varausten mukaisesti. Peruuttamattomat vuorot laskutetaan.

Voimassa olevat varaukset näkyvät kaikista liikuntatiloista TIMMI- tilanvarausohjelmassa, jota voi selailla ilman tunnuksia.

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja otteluiden vuoksi.