Uimahallin käyttövuorohakemus

Tällä lomakkeella voit hakea yksittäistä tai vakituista vuoroa Nokian uimahallin liikuntatiloihin sekä entisen nuoristotila Nuksun salitilaan ( vain nämä ajat ma-to klo 9-15:30 ja pe klo 9-14:30).

Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2024-2025 8.4.-19.4.2024.

Huomioi 1.6.2023 voimaan tullut toimintaohje, jonka mukaan yksittäisiä vakituisia käyttövuoroja ei voi peruuttaa kauden aikana. Mikäli varaaja haluaa peruuttaa koko loppukautta koskevat käyttövuoronsa, on siitä ilmoitettava kirjallisesti 7 vuorokautta ennen varausta kirjallisesti hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimistoon.
Uimahallin aukioloaikoina liikunta-ja allastilojen vakituisissa käyttövuorojen varauksissa tulee käyttäjämäärän olla keskimäärin 10 henkilöä/ varattu vuoro.

Mikäli uimahallin liikuntatiloissa on tilaa, voit hakea joko yksittäistä tai pidempiaikaista vuoroa valitsemaasi liikuntatilaan alla olevalla lomakkeella.

Vuorot laskutetaan tehtyjen varausten mukaisesti. Peruuttamattomat vuorot laskutetaan.

Seurojen ja yksityishenkilöiden varauksista on ilmoitettava mahdolliset vuorojen peruutukset tai muutokset uimahallipalveluvastaavalle tai hyvinvoinnin ja vapaa-ajan toimistoon.

Voimassa olevat varaukset näkyvät kaikista liikuntatiloista TIMMI- tilanvarausohjelmassa, jota voi selailla ilman tunnuksia.

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja tapahtumien vuoksi.

Uimahallin käyttövuorohakemus

  • Varattavissa uimahallin radat, terapia-allas, lastenallas, painisali , kuntosali, liikuntasali sekä taidehallin salitila, nyk. Estradi. Uimahallin allas- ja liikuntatiloissa varausten käyttäjämäärä keskimäärin 10 henkilöä/varattu vuoro.
  • Kuvaa ryhmän taso: harraste-, kilpa/harraste-, vai kilparyhmä. Montako vuoroa/viikko haet tälle ryhmälle? Olosuhdevaatimukset kyseisellä tasolla? Huomaa, että 1.6.2023 alkaen vakiovuoroista ei voi kesken kauden peruuttaa yksittäisiä vuoroa. Huomio loma-ajat ja muut tauot hakemuksessa etukäteen.
  • Valitse oikea käyttäjäryhmä, ikä ja sukupuoli
  • Vuoron maksaja