Uimahallin käyttövuorohakemus

Tällä lomakkeella voit hakea yksittäistä tai vakituista vuoroa Nokian uimahallin liikuntatiloihin sekä entisen nuoristotila Nuksun salitilaan ( vain nämä ajat ma-to klo 9-15:30 ja pe klo 9-14:30).

Kesävuorojen hakuaika 21.2.-4.3.2022 klo 12 mennessä.
(Huom! Uimahalli käytettävissä vain n. 17.6. saakka)
Vakituiset käyttövuorojen hakuaika kauden (2022-2023) on 11.4.-22.4.2022 klo 12.

Mikäli uimahallin liikuntatiloissa on tilaa, voit hakea joko yksittäistä tai pidempiaikaista vuoroa valitsemaasi liikuntatilaan alla olevalla lomakkeella.

Vuorot laskutetaan tehtyjen varausten mukaisesti. Peruuttamattomat vuorot laskutetaan.

Seurojen ja yksityishenkilöiden varauksista on ilmoitettava mahdolliset vuorojen peruutukset tai muutokset uimahallipalveluvastaavalle tai vapaa-aikapalveluiden toimistoon.

Voimassa olevat varaukset näkyvät kaikista liikuntatiloista TIMMI- tilanvarausohjelmassa, jota voi selailla ilman tunnuksia.

Nokian kaupunki pidättää oikeuden tehdä varauksiin muutoksia kauden aikana mahdollisesti järjestettävien yleisötilaisuuksien, muiden toimintojen ja otteluiden vuoksi.

Uimahallin käyttövuorohakemus

  • Valitse vakiovuoro, kesävuoro tai erillisvuoro*
  • Varattavissa uimahallin radat, terapia-allas, lastenallas, painisali , kuntosali, liikuntasali sekä taidehallin salitila, nyk. Estradi.
  • Kuvaa ryhmän taso: harraste-, kilpa/harraste-, vai kilparyhmä. Montako vuoroa/viikko haet tälle ryhmälle? Olosuhdevaatimukset kyseisellä tasolla?
  • Valitse oikea käyttäjäryhmä, ikä ja sukupuoli
  • Vuoron maksaja