Budotilat

SISÄLIIKUNTATILOJEN AVAAMINEN KESÄVUOROILLE 2020

Nokian kaupungin liikuntapalvelut avaa sisäliikuntatilat (liikuntasalit, Yrittäjäkadun voimailutila, Linnavuoren kuntosali) 1.6. alkaen. Sisäliikuntatiloja käyttävät toimijat sitoutuvat noudattamaan Valtioneuvoston voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallista harjoittelua varten annettuja viranomaisohjeita. Liikuntapalvelut pidättää oikeuden muuttaa tai täsmentää kesäharjoittelua koskevaa ohjeistusta, mikäli viranomaisohjeet muuttuvat tai tarkentuvat kesän aikana. Vuorojen käyttäjien tulee huolehtia avainten päivityksestä ennen vuorojen alkua. Päivitys tehdään Vapaa-aikapalveluiden toimistolla Kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa aukioloaikana.

Yrittäjäkadun kuntosalille ja Linnavuoren kuntosalien asiakkaille lisätään kulkuavaimeen sulun vuoksi menetetty aika automaattisesti. Uusia avaimia ei kevään ja kesän aikana myydä, koska uimahalli on yleisöltä suljettu ja kahvio ei ole toiminnassa.

- Liikuntatilojen puku- ja suihkutilat sekä välinevarastot eivät ole käyttävissä kesän aikana.
- Sairaana tai hengitystieoireisena ei tulla harjoittelemaan.
- Kädet pestään ja desinfioidaan ennen saliin siirtymistä ja harjoittelun aloittamista.
- Liikuntatiloissa harjoittelee vain yksi ryhmä kerrallaan
- Seuraava ryhmä siirtyy harjoittelemaan vasta kun edellinen ryhmä on poistunut, joten harjoitusaikoja tulee noudattaa täsmällisesti.
- Kuntosaleilla harjoitteluvälineet pyyhitään oman käytön jäljiltä.

Nuijamiestentien liikuntatila
Nuijamiestentie 9

Tila on vuokrattavissa seurojen harjoitus- tai yksityiskäyttöön. Liikuntatilasta löytyy liikuntasali 167 m2, tatami 226 m2 ja kehä. Lisäksi vuokrattavissa on myös pieni keittiö tapahtumia varten.

 

Nuijamiestientien liikuntatilan kehä ja harjoitusalue.
Kehä ja harjoitusalue

 

Nuijamiestentien liikuntatilan liikuntasali.
Liikuntasali

 

Nuijamiestentien liikuntatilan tatami.
Tatami

Esteettömyys:
-tila on katutasossa
-pysäköinti oven läheisyydessä
-leveät kulkuväylät
-ovissa ei inva-painiketta