Lapset ja perheet

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille, nuorille ja perheille. Nämä kaikki toiminnot ovat yhdessä Liike- ja PuuHakalenteria.

Liike- ja PuuHakalenteri & Perhe Liik-Kiss

Liike- ja PuuHakalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia kouluikäisille lapsille ja nuorille sijoittuen pääsääntöisesti iltapäivään tai alkuiltaan sekä monenlaista perheliikuntaa(Perhe Liik-Kiss). Suurin osa toiminnoista on osallistujille maksutonta, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Koronarajoitusten vuoksi ohjattujen liikuntaryhmien aloitus siirtyy, ryhmät aloittavat toimintansa aikaisintaan 1.2.2021.

Kaiken Liike- ja PuuHa -toiminnan näet nykyään Nuorisopassi -sovelluksesta sekä osoitteesta: https://pirkanmaaevents.fi/search. Myös vanha tuttu pdf-muodossa julkaistava kalenteri tuntikuvauksineen löytyy sivun oikeasta reunasta.

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

@Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 8.1.2021

Lisäksi Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille alkeisuimakouluja sekä perheuinteja, lisätietoja alkeisuimakouluista ja perheuinneista.

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN!