Liikuntaa lapsille ja perheille

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille ja perheille.

Lasten ja nuorten Liike- ja harrastuskalenteri

Liike- ja harrastuskalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia niin ala- kuin yläkoululaisillekin sijoittuen iltapäivään tai alkuiltaan. Kaikki tunnit ovat osallistujille maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Kevään 2019 ryhmät alkavat 7.1. ->. Tarjonnasta löytyy mm. Nuorten joogaa, alakoululaisten kaupunkisotaa, säbähöntsyä ja monilajituntia. Tarkemmat tiedot sisällöistä ja ajankohdista voit kurkata sivun oikeasta reunasta löytävästä Lasten ja nuorten Liike- ja harrrastuskalenteri -julisteesta. Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

Perhe Liik-Kiss

Perhe Liik-kiss tarjonnasta löytyy ohjattuja avoimia ja maksuttomia liikuntaryhmiä mm. sirkuksesta, palloilusta, telinevoimistelusta ja kamppailulajeista. Tarjolla on myös avoimia liikuntavuoroja esimerkiksi jäähallin yleisöluistelun muodossa. Perheille suunnatut ohjatut liikuntatuokiot jatkuvat taas keväällä 7.1.2019 ->. Tarkemmat tiedot kevään ryhmien sisällöistä ja ajankohdista voit kurkata sivun oikeasta reunasta löytyvästä Perhe Liik-Kiss julisteesta. Muistathan seurata meitä myös somessa @Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 19.12.2018

Lisäksi Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille alkeisuimakouluja sekä perheuinteja, joista voit katsoa lisätietoja täältä.

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN!