Liikuntaa lapsille ja perheille

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille ja perheille.

Kaikki ohjatut liikuntaryhmät on peruttu toistaiseksi 13.3.2020 alkaen.

Lasten ja nuorten Liike- ja harrastuskalenteri

Liike- ja harrastuskalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia kouluikäisille lapsille ja nuorille sijoittuen iltapäivään tai alkuiltaan. Kaikki tunnit ovat osallistujille maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.Tarjonnasta löytyy mm. Nuorten joogaa, alakoululaisten kaupunkisotaa, säbähöntsyä ja monilajituntia. Uusi kevätkausi alkaa 13.1., tarkemman tarjonnan näet sivun oikeassa reunassa olevasta Kevään Lasten ja nuorten liike- ja harrastuskalenterista. 

Muistathan tarkistaa jäähalliin liittyvät liikekalenterivuorot aina jäävuorokalenterista.
Tarjolla olevista luistelukoulusta ja Easyhockeysta voit katsoa lisätietoa myös HC Nokian nettisivuilta: Luistelukoulu ja Easy Hockey

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

Perhe Liik-Kiss

Perhe Liik-kiss tarjonnasta löytyy ohjattuja avoimia ja maksuttomia liikuntaryhmiä mm. sirkuksesta, palloilusta, telinevoimistelusta ja kamppailulajeista. Tarjolla on myös avoimia liikuntavuoroja esimerkiksi jäähallin yleisöluistelun muodossa. Uusi kevätkausi alkaa 7.1.2020, tarkemman tarjonnan näät sivun oikeasta reunasta avautuvasta Perhe Liik-kiss julisteesta. 

Muistathan tarkistaa jäähalliin liittyvät vuorot aina jäävuorokalenterista.

Muistathan seurata meitä myös somessa @Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 11.1.2019

Lisäksi Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille alkeisuimakouluja sekä perheuinteja, joista voit katsoa lisätietoja täältä.

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN!