Liikuntaa lapsille ja perheille

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille ja perheille.

Lasten ja nuorten Liike- ja harrastuskalenteri

Liike- ja harrastuskalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia kouluikäisille lapsille ja nuorille sijoittuen iltapäivään tai alkuiltaan. Kaikki tunnit ovat osallistujille maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.Tarjonnasta löytyy mm. Nuorten joogaa, alakoululaisten kaupunkisotaa, säbähöntsyä ja monilajituntia. Syksyllä uutena tarjonnassa on luistelukoulu, jonne on tervetulleita myös alle kouluikäiset lapset. Uusi syyskausi alkaa 26.8.2019, syksyn tarjontaan voit tutustua sivun oikeasta reunasta löytyvästä Lasten ja nuorten liike- ja harrastuskalenterista. 

HUOM! Keskiviikolta 30.10. Koskenmäen kaupunkisota -ryhmät (klo 14-16) peruttu, ohjaajapulan vuoksi. Pahoittelemme. 

HUOM! Harjuniityn kaupunkisota (ke 15-16) on siirretty Harjuniityn koulun liikuntasaliin loppukaudeksi!

HUOM! Nuorten joogan kellonaika muuttunut: Nuorten jooga keskiviikkoisin klo 16.30-17.15 uimahallin liikuntasalissa. 

HUOM! Lasten ja nuorten liike- ja harrastuskalenterissa muuttunut kellonaika koskenmäen kaupunkisodassa!

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

Perhe Liik-Kiss

Perhe Liik-kiss tarjonnasta löytyy ohjattuja avoimia ja maksuttomia liikuntaryhmiä mm. sirkuksesta, palloilusta, telinevoimistelusta ja kamppailulajeista. Tarjolla on myös avoimia liikuntavuoroja esimerkiksi jäähallin yleisöluistelun muodossa. Uusi syyskausi alkaa 26.8.2019, syksyn tarjontaan voit tutustua sivun oikeasta reunasta löytyvästä Perhe Liik-Kiss kalenterista.  

Muistathan seurata meitä myös somessa @Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 29.10.2019

Lisäksi Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille alkeisuimakouluja sekä perheuinteja, joista voit katsoa lisätietoja täältä.

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN!