Lapset ja perheet

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille, nuorille ja perheille. Nämä kaikki toiminnot löytyvät tarkemmin Liike- ja PuuHakalenterista. Kyseinen kalenteri julkiastaan elokuussa 2020.

Liike- ja PuuHakalenteri & Perhe Liik-Kiss

Liike- ja PuuHakalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia kouluikäisille lapsille ja nuorille sijoittuen pääsääntöisesti iltapäivään tai alkuiltaan sekä monenlaista perheliikuntaa(Perhe Liik-Kiss). Kaikki tunnit ovat osallistujille maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tarjonnasta löytyy mm. Nuorten joogaa, alakoululaisten kaupunkisotaa, säbähöntsyä, koko perheen pallokoulua ja monilajituntia. Syksyllä 2020 kaikki sivistyspalveluiden järjestämät lasten, nuorten ja perheiden maksuttomat toiminnot löytyvät samasta kalenterista. Uudesta syyskauden tarjonnasta tiedotetaan lisää myöhemmin. Muistathan tarkistaa jäähalliin liittyvät liikekalenterivuorot aina jäävuorokalenterista.

Syyskausi 2020 alkaa 24.8.2020

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

@Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 25.6.2020

Lisäksi Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille alkeisuimakouluja sekä perheuinteja, joista voit katsoa lisätietoja täältä.

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN!