Lapset ja perheet

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille, nuorille ja perheille. Nämä kaikki toiminnot ovat yhdessä Liike- ja PuuHakalenteria.

Liike- ja PuuHakalenteri & Perhe Liik-Kiss

Liike- ja PuuHakalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia kouluikäisille lapsille ja nuorille sijoittuen pääsääntöisesti iltapäivään tai alkuiltaan sekä monenlaista perheliikuntaa (Perhe Liik-Kiss). Suurin osa toiminnoista on osallistujille maksutonta.

Kevät 2021

Kevään sisäliikuntatiloissa järjestettävien Liike- ja PuuHaryhmien toimintakausi on päättynyt 16.3.

Huom. POIKKEUS: Linnavuoren koulun tiistaisin klo 14:15-15:15 kokoontuva Supersankarikoulu (1-3lk) jatkaa ulkona 27.4. saakka. Ryhmä kokoontuu Linnavuoren koulun pihassa, ja on tarkoitettu vain kyseisen koulun oppilaille. Ulkotoimintoja järjestetään noudattaen OKM / THL yhteistä turvaohjetta. Jolloin toimintoihin tulee ilmoittautua etukäteen, ryhmään mahtuu 9 lasta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla suoraan ohjaajalle: liikuntajokela@europe.com . Lapsi ilmoitetaan koko loppukaudeksi (24.3 – 27.4.). Viestissä tulee lukea: lapsen nimi, luokka (1A, 3B…) ja vanhemman puhelinnumero. Lisätietoja ohjaajalta: Jarno Jokela p. 040 5009 615. Tervetuloa mukaan!! 🙂

Muista mahdollisista ulkoliikuntatoiminnoista tiedotamme myöhemmin.

Kaikki Liike- ryhmät löydät myös Nuorisopassi -sovelluksesta sekä PirkanmaaEvents -sivustolta kohdasta harrastukset. Tarkemmat tuntikuvaukset ja sisällöt löydät myös pdf-muodossa julkaistusta kalenterista sivun oikeasta reunasta.

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

@Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 31.3.2021