Lapset ja perheet

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille, nuorille ja perheille. Nämä kaikki toiminnot ovat yhdessä Liike- ja PuuHakalenteria.

Liike- ja PuuHakalenteri & Perhe Liik-Kiss

Liike- ja PuuHakalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia kouluikäisille lapsille ja nuorille sijoittuen pääsääntöisesti iltapäivään tai alkuiltaan sekä monenlaista perheliikuntaa(Perhe Liik-Kiss). Suurin osa toiminnoista on osallistujille maksutonta, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tarjonnasta löytyy mm. Nuorten joogaa, alakoululaisten kaupunkisotaa, säbähöntsyä, koko perheen pallokoulua ja monilajituntia. Syksyllä 2020 kaikki sivistyspalveluiden järjestämät lasten, nuorten ja perheiden maksuttomat toiminnot löytyvät samasta kalenterista. Syksyn 2020 toimintakausi pääosasta ryhmiä: 24.8.-29.11.2020 (ei viikolla 42) – osassa ryhmistä toimintakausi eri – tarkista aina ryhmäkohtainen ajankohta.

Ohjattujen liikuntaryhmien lisäksi Nokian jäähallilla järjestetään maksuttomia yleisöluistelu- ja mailahöntsyvuoroja, tarkista ajankohdat aina tarkemmin täältä: Nokian jäähallin yleisöluistelut ja mailahöntsyt. Jäähallin ohjattujen liikuntaryhmien (luistelukoulu, easy hockey ja curling tutuksi)toimintakausi ei ole vielä alkanut, tiedotamme tästä myöhemmin lisää. Omatoimisesta tarjonnasta löytyy myös Nokian uimahallilla järjestettävä hyppytunti! Uimahyppytunti on uimataitoisille lapsille ja nuorille suunnattu tunti jossa kaikki kuntoaltaan hyppykorokkeet (1 m, 3 m ja 5 m) ovat avoinna omatoimista hyppelyä varten. Uimahyppytunti on lauantaisin klo 14–15(jos uimahalli on suljettu, hyppytuntia ei ole). Maksu 5–16-vuotiailta 1€ klo 13.30–14.30 välisenä aikana.

Kaiken Liike- ja PuuHa -toiminnan näet nykyään Nuorisopassi -sovelluksesta sekä osoitteesta: https://pirkanmaaevents.fi/search. Myös vanha tuttu pdf-muodossa julkaistava kalenteri tuntikuvauksineen löytyy sivun oikeasta reunasta. Lisätietoja PuuHa-ryhmistä voit katsoa myös: PuuHa-kerhot.

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

@Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 31.8.2020

Lisäksi Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille alkeisuimakouluja sekä perheuinteja, joista voit katsoa lisätietoja täältä.

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN!