Lapset ja perheet

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille, nuorille ja perheille. Nämä kaikki toiminnot ovat yhdessä Liike- ja PuuHakalenteria. Tällä sivustolla tiedotamme myös lasten, nuorten ja perheiden muista tapahtumista ja ryhmistä.

Liike- ja PuuHakalenteri & Perhe Liik-Kiss

Liike- ja PuuHakalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia kouluikäisille lapsille ja nuorille sijoittuen pääsääntöisesti iltapäivään tai alkuiltaan sekä monenlaista perheliikuntaa (Perhe Liik-Kiss). Suurin osa toiminnoista on osallistujille maksutonta. Kevään 2021 osalta toimintakausi on päättynyt. Syyskausi 2021 alkaa 6.9.2021, lisätietoja myöhemmin.

Kesäkuussa järjestetään perheliikkareita.

Kesäkuun ohjelmat löydät loma-ajan toiminnot – sivustolta.

Kaikki Liike- ryhmät löydät myöhemmin syksyllä myös Nuorisopassi -sovelluksesta sekä PirkanmaaEvents -sivustolta kohdasta harrastukset. Tarkemmat tuntikuvaukset ja sisällöt löydät myös pdf-muodossa julkaistusta kalenterista sivun oikeasta reunasta.

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

@Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 17.6.2021