Perhe Liik-Kiss

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa perheille. Perheliikunnan edistämistä Nokialla kutsutaan nimellä: Perhe Liik-Kiss, nimi on lähtöisin hankkeesta vuodelta 2017. Lisätietoja hankkeesta löytää halutessaan youtubesta Perhe Liik-Kiss nimisen videon avulla.

Millaista perheliikuntaa sinä haluaisit Nokialle? Vastaa kyselyyn!

Perhe Liik-Kiss toiminta tarjoaa monenlaista maksutonta perheliikuntaa. Nyt on mahdollista vaikuttaa tulevien kausien Perhe Liik-Kiss tarjonnan sisältöön. Millaista liikuntaa sinä toivoisit Perhe Liik-Kiss tarjontaan? Entä milloin toivoisit tunteja järjestettävän? Kerro mielipiteesi ja vaikuta! Kyselyyn voit vastata verkossa 31.3.2023 asti.

Kevätkausi 2023 (16.1.-7.5.2023)

Kaikki ryhmät ovat tarkoitettuja koko perheelle. Tunneilla liikutaan oman perheen kanssa yhdessä. Osallistumiselle ei ole ikärajaa, ne ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista vaadita.

  • Koko perheen pallokoulu lauantaisin klo 10:30-11:30 Viholan koululla
  • Perhetemppu kuperkeikka launataisin klo 15:15-17:15 Nokian koululla, (ei viikolla 9)
  • Koko perheen palloilukoulu sunnuntaisin klo 16-17 Harjuniityn liikuntahallilla

Koko perheen palloilukoulussa pelaillaan ja opetellaan välineiden käsittelytaitoja leikin lomassa. Ohjauksesta vastaa Nokian Krp.

Perhetemppu kuperkeikassa pääsee temppuilemaan erilaisilla telinevoimisteluvälineillä. Ohjauksesta vastaa Kalypso Vesitanssikoulu Oy.

 

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista; @Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 23.3.2023