Liikuntaa lapsille ja perheille

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille ja perheille.

Lasten ja nuorten Liike- ja harrastuskalenteri

Liike- ja harrastuskalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia niin ala- kuin yläkoululaisillekin sijoittuen iltapäivään tai alkuiltaan. Kaikki tunnit ovat osallistujille maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Kevään 2019 ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti 7.1.-28.4.2019 (ei viikolla 9). Tarjonnasta löytyy mm. Nuorten joogaa, alakoululaisten kaupunkisotaa, säbähöntsyä ja monilajituntia. Tarkemmat tiedot sisällöistä ja ajankohdista voit kurkata sivun oikeasta reunasta löytyvästä Lasten ja nuorten Liike- ja harrrastuskalenteri -julisteesta. Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

Perhe Liik-Kiss

Perhe Liik-kiss tarjonnasta löytyy ohjattuja avoimia ja maksuttomia liikuntaryhmiä mm. sirkuksesta, palloilusta, telinevoimistelusta ja kamppailulajeista. Tarjolla on myös avoimia liikuntavuoroja esimerkiksi jäähallin yleisöluistelun muodossa. Perheille suunnatut ohjatut liikuntatuokiot kokoontuvat pääsääntöisesti 7.1.-28.4.2019 (ei viikolla 9). Tarkemmat tiedot kevään ryhmien sisällöistä ja ajankohdista voit kurkata sivun oikeasta reunasta löytyvästä Perhe Liik-Kiss julisteesta. Muistathan seurata meitä myös somessa @Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 25.1.2019

Lisäksi Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille alkeisuimakouluja sekä perheuinteja, joista voit katsoa lisätietoja täältä.

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN!