Perhe Liik-Kiss

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa perheille. Perheliikunnan edistämistä Nokialla kutsutaan nimellä: Perhe Liik-Kiss, nimi on lähtöisin hankkeesta vuodelta 2017. Lisätietoja hankkeesta löytää halutessaan youtubesta Perhe Liik-Kiss nimisen videon avulla.

Perhe Liik-Kiss

Perhe Liik-Kiss toiminta tarjoaa monenlaista perheliikuntaa, suurin osa toiminnoista on osallistujille maksutonta.

Syyskausi 2021 (6.9.-5.12.2021, )

Syyskaudella 2021 Perhe Liik-Kiss ryhmistä löytyy perhepalloilua sekä perhesirkusta. Ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Osallistujien tiedot kerätään paikanpäällä.

Vapaa perhevuoro painisalilla

Torstaisin klo 10-11 Nokian uimahallin painisalissa (käynti kahvion kautta, Välikatu 24).

Koko perheelle suunnattu omatoiminen perhevuoro. Käytettävissä myös varaston välineet, oven voi pyytää auki valvomosta. Palautathan välineet käytön jälkeen paikoilleen, viimeinen käyttäjä sulkee oven. Mikäli välineitä rikkoutuu, ilmoitathan tästä liikunnanohjaajille. Painimolskilla käytettävä sukkia tai sisätossuja/kenkiä (EI paljain jaloin).
Turvallisuus:

• Salin muu lattia (painimolskia lukuunottamatta) on liukas sukat jalassa, joten liikuthan siinä varovasti
  • Lapsia ei tule päästää tilan kuntosalilaitteisiin
  • Lapsi on vuorolla aikuisen valvonnan alla, ensiaputilanteissa – ota yhteyttä valvomoon.

Koko perheen palloilukoulu

Lauantaisin klo 15:15-16:15 Nokian koulun liikuntasalissa (Puutteenkuja 5), myös la 23.10.

Sunnuntaisin klo 16-17 Harjuniityn liikuntahallilla (Lautamiehenkatu 1), myös su 24.10.

Palloilukoulu on suunnattu koko perheelle. Tunnilla pelaillaan ja opetellaan välineiden käsittelytaitoja leikin lomassa. Nokian koululla ohjauksesta vastaa Nokian Krp ja Harjuniityn liikuntahallilla FC Nokia.

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista; @Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 24.9.2021