Perhe Liik-Kiss

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa perheille. Perheliikunnan edistämistä Nokialla kutsutaan nimellä: Perhe Liik-Kiss, nimi on lähtöisin hankkeesta vuodelta 2017. Lisätietoja hankkeesta löytää halutessaan youtubesta Perhe Liik-Kiss nimisen videon avulla.

Perhe Liik-Kiss

Perhe Liik-Kiss toiminta tarjoaa monenlaista perheliikuntaa, suurin osa toiminnoista on osallistujille maksutonta.

Syksy 2022 (5.9.-11.12.2022)

• Koko perheen pallokoulu lauantaisin klo 10:30-11:30 Viholan koululla
  • Perhetemppu kuperkeikka launataisin klo 15:15-17:15 Nokian koululla
  • Koko perheen palloilukoulu sunnuntaisin klo 16-17 Harjuniityn liikuntahallilla

Koko perheen palloilukoulu on suunnattu koko perheelle. Tunnilla pelaillaan ja opetellaan välineiden käsittelytaitoja leikin lomassa. Ryhmä avoin ja maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Ohjauksesta vastaa Nokian Krp.

Perhetemppu kuperkeikka on suunnattu koko perheelle. Tunnilla pääsee temppuilemaan erilaisilla telinevoimisteluvälineillä. Ryhmä on avoin ja maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Ohjauksesta vastaa Kalypso Vesitanssikoulu Oy.

Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista; @Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 22.8.2022