Liikuntaa lapsille ja perheille

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille ja perheille.

Kesä 2019

Kesän tarjonnasta löytyy lapsille ja perheille muun muassa puistosirkusta, satujoogaa ja Summer pop up -kiertuetta. Lisätietoja voit katsoa vapaa-aikapalveluiden kesäesitteestä.

Lasten ja nuorten Liike- ja harrastuskalenteri

Liike- ja harrastuskalenteri tarjoaa erilaisia harrastustusmahdollisuuksia niin ala- kuin yläkoululaisillekin sijoittuen iltapäivään tai alkuiltaan. Kaikki tunnit ovat osallistujille maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.Tarjonnasta löytyy mm. Nuorten joogaa, alakoululaisten kaupunkisotaa, säbähöntsyä ja monilajituntia. kevään 2019 osalta ryhmät ovat päättyneet. Uusi syyskausi alkaa 26.8.2019.  Muista ottaa meidät seurantaan myös Somessa, jossa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista;  Lasten ja nuorten liike, #liikkiss #liikekalenteri.

Perhe Liik-Kiss

Perhe Liik-kiss tarjonnasta löytyy ohjattuja avoimia ja maksuttomia liikuntaryhmiä mm. sirkuksesta, palloilusta, telinevoimistelusta ja kamppailulajeista. Tarjolla on myös avoimia liikuntavuoroja esimerkiksi jäähallin yleisöluistelun muodossa. Perheille suunnatut ohjatut liikuntatuokiot  ovat kevään 2019 osalta päättyneet. Uusi syyskausi alkaa 26.8.2019.  Muistathan seurata meitä myös somessa @Nokianliikuntapalvelut, #perheliikkiss #perheliikunta

Sivusto päivitetty 22.5.2019

Lisäksi Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille alkeisuimakouluja sekä perheuinteja, joista voit katsoa lisätietoja täältä.

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN!