Ilmoittaudu/Hae liikuntaryhmiin

Ohjattuihin liikuntaryhmiin voit hakea tältä sivustolta löytyvällä lomakkeella erikseen mainittuna ajankohtana. Tältä sivustolta voi ilmoittautua myös liikuntapalveluiden järjestämiin tapahtumiin, kursseihin ja koulutuksiin. Huom! aloittelijoiden kuntosalikursseille ilmoittaudutaan puhelimitse, erikseen mainittuina ajankohtina.

Ikääntyneiden kausimaksulliset liikuntaryhmät, Kevät 2021

Ikääntyneiden kausimaksullisista liikuntaryhmistä ja näiden ilmoittautumiskäytännöistä tiedotetaan myöhemmin.

Kurssit/koulutukset:

Ikääntyneiden voima- ja tasapainoharjoittelu VERTAISVETURI -koulutus Osa 1

Koulutus on tarkoitettu iäkkäiden voima- ja tasapainoharjoittelusta kiinnostuneille esim. ikääntyneille, omaisille, alaa opiskeleville tai ikääntyneiden kanssa työskenteleville, vapaaehtoisille, vertaisohjaajatoiminnasta mahdollisesti kiinnostuneille tai vertaisohjaajina jo toimiville henkilöille. Koulutus antaa osallistujalle valmiuksia toimia iäkkäiden vertaisohjaajana sekä tukea ikääntyneitä voima- ja tasapainoharjoittelussa. Koulutuksesta saa myös hyviä vinkkejä omaan voima- ja tasapainoharjoitteluun ja sen kehittämiseen. Koulutukseen osallistuminen ei sido osallistujaa mihinkään, mutta antaa mahdollisuuden liittyä mukaan kaupungin vertaisohjaajaverkostoon. Koulutuksesta saat tietoa iäkkäiden ihmisten liikunnan ohjaamisesta, iäkkäiden voima- ja tasapainoharjoittelusta ja sen hyödyistä, vinkkejä voima- ja tasapainoharjoittelun lisäämisestä arkitoimintojen lomaan, käytännön kokemusta pienen liikuntatuokion ohjaamisesta sekä tietoa kaupungin vapaaehtoistoimintamahdollisuuksista. Koulutuksen ensimmäiseen osioon sisältyy: 9 tuntia (toteutetaan kolmena 3h koulutuskertana), välitehtäviä sekä koulutusmateriaali. Koulutus on maksuton.

Koulutukseen tulee ilmoittautua etukäteen, Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.

Kouluttajat: Ikäinstituutin VoiTas -kouluttaja ja Nokian kaupungin terveysliikuntakoordinaattori Katri Manninen & Ikäinstituutin VoiTas -kouluttaja ja Nokian kaupungin kotihoidon fysioterapeutti Johanna Lähteenmäki.

paikka: Nokian keskusta, Välikatu.

Ajankohta: Siirtyy kevääseen 2021, lisätietoja myöhemmin

Lisätiedot p. 044 4860 917.

Sivusto päivitetty 15.12.2020