Ilmoittaudu/hae liikuntaryhmiin

Ohjattuihin liikuntaryhmiin voit hakea tältä sivustolta löytyvällä lomakkeella erikseen mainittuna ajankohtana. Tältä sivustolta voi ilmoittautua myös liikuntapalveluiden järjestämiin tapahtumiin, kursseihin ja koulutuksiin. Huom! aloittelijoiden kuntosalikursseille ilmoittaudutaan puhelimitse, erikseen mainittuina ajankohtina.

Ikääntyneiden kausimaksulliset liikuntaryhmät:

Syyskausi: 29.8.-16.12.2022

Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen alkaa nokialaisille 15.8.2022 klo 11.00. Kausimaksullisiin liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti alla olevista linkeistä tai vaihtoehtoisesti avustetusti uimahallilla 15.8.2022 klo 11-13.30. Verkossa ilmoittautuessa on oltava toimiva sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset maksua varten. Uimahallilla ilmoittauduttaessa kausimaksu maksetaan uimahallin kassalle ilmoittautumisen yhteydessä.  Ryhmiin ei voi ilmoittautua puhelimitse. Ulkopaikkakuntalaiset voivat ilmoittautua ryhmiin 23.8.2022 alkaen.

Ennen ilmoittautumista tutustu syksyn terveysliikuntaryhmiin ja valitse itseäsi kiinnostavat ryhmät. Huomaa, että voit ilmoittautua vain yhteen ryhmään kustakin liikuntamuodosta. Tarvittaessa tutustu myös ilmoittautumisen kuvallisiin ohjeisiin, niin verkossa ilmoittautuminen käy helpommin. Mikäli haluamisi ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Sinulle ilmoitetaan vapautuvasta paikasta sähköpostilla.

Ilmoittaudu 15.8.2022 klo 11.00 alkaen:

Vesijumpparyhmät

Kuntosaliryhmät

Muut liikuntaryhmät (venyttely ja voima-tasapaino)

Kurssit/koulutukset:

Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -koulutus

Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -koulutus antaa sinulle valmiudet toimia vapaaehtoisena ulkoiluystävänä iäkkäälle, joka tarvitsee apua ulkoilussa. Koulutus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Tulevat koulutukset 

Uimakoulut:

Lue lisää

 

Sivusto päivitetty 4.7.2022