Ilmoittaudu/hae liikuntaryhmiin

Ohjattuihin liikuntaryhmiin voit hakea tältä sivustolta löytyvällä lomakkeella erikseen mainittuna ajankohtana. Tältä sivustolta voi ilmoittautua myös liikuntapalveluiden järjestämiin tapahtumiin, kursseihin ja koulutuksiin. Huom! aloittelijoiden kuntosalikursseille ilmoittaudutaan puhelimitse, erikseen mainittuina ajankohtina.

Kausimaksulliset terveysliikuntaryhmät:

Syyskausi: 28.8.-17.12.2023 (vko 42 ei toimintaa)

Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen alkaa nokialaisille 14.8.2023 klo 11.00. Kausimaksullisiin (30€/jumppa) liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti alla olevista linkeistä tai vaihtoehtoisesti avustetusti uimahallilla 14.8.2022 klo 11-13.30. Verkossa ilmoittautuessa on oltava toimiva sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset maksua varten. Uimahallilla ilmoittauduttaessa kausimaksu maksetaan uimahallin kassalle ilmoittautumisen yhteydessä. Myös ulkopaikkakuntalaiset voivat ilmoittautua ryhmiin 28.8.2023 alkaen tältä sivustolta löytyvistä lomakkeista tai puhelimitse Katri Manniselle tai Hannu Sassille.

Ennen ilmoittautumista tutustu syksyn terveysliikuntaryhmiin ja valitse itseäsi kiinnostavat ryhmät. Huomaa, että voit ilmoittautua vain yhteen ryhmään kustakin liikuntamuodosta. Mikäli haluamisi ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Sinulle ilmoitetaan vapautuvasta paikasta sähköpostilla, paikka on varattava 24h sisällä ilmoituksesta.

Ilmoittaudu 14.8.2023 klo 11.00 alkaen:

Vesijumpparyhmät

Kuntosaliryhmät

Muut liikuntaryhmät (venyttely ja kuntojumppa)

 

Kurssit/koulutukset:

Vapaaehtoisten koulutukset

Vapaaehtoisten info- ja koulutustilaisuuksissa kerrotaan erilaisista mahdollisuuksista toimia vapaaehtoistyössä. Koulutukset ovat maksuttomia eivätkä sido mihinkään.

Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -koulutus antaa sinulle valmiudet toimia vapaaehtoisena ulkoiluystävänä iäkkäälle, joka tarvitsee apua ulkoilussa. Koulutus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Tulevat koulutukset 

Uimakoulut:

Lue lisää uimakouluista.

 

Sivusto päivitetty 01.09.2023