Ilmoittaudu/Hae liikuntaryhmiin

Ohjattuihin liikuntaryhmiin voit hakea tältä sivustolta löytyvällä lomakkeella erikseen mainittuna ajankohtana. Tältä sivustolta voi ilmoittautua myös liikuntapalveluiden järjestämiin tapahtumiin, kursseihin ja koulutuksiin. Huom! aloittelijoiden kuntosalikursseille ilmoittaudutaan puhelimitse, erikseen mainittuina ajankohtina.

IKÄÄNTYNEIDEN KAUSIMAKSULLISET TERVEYSLIIKUNTARYHMÄT, Syksy 2020

  • Syksyn 2020 ryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt.
  • Katso lisätiedot ryhmistä tästä: Ikääntyneiden liikuntaryhmät.
  • Kausimaksullisiin liikuntaryhmiin haetaan kaksi kertaa vuodessa, erikseen kevään ja syksyn ryhmiin. Kevään 2021 ryhmiin haku alkaa joulukuussa 2020, lisätietoja tulossa lähempänä.

Kurssit/koulutukset:

Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -koulutus
Koulutus on tarkoitettu iäkkäiden ulkoilun avustamisesta kiinnostuneille vapaaehtoisille nokialaisille. Koulutus antaa osallistujalle valmiuksia toimia ulkoiluystävänä, tarjota vertaistukea ja edistää iäkkäiden ulkoilua hyvässä ja turvallisessa seurassa. Koulutukseen osallistuminen ei sido osallistujaa mihinkään, mutta antaa mahdollisuuden liittyä mukaan ulkoiluystävärinkiin. Koulutuksesta saat tietoa ulkoilun ja liikunnan terveysvaikutuksista, iäkkään turvallisesta ulkoilusta sekä kaupungin vapaaehtoistoimintamahdollisuuksista. Koulutukseen sisältyy 6 oppituntia (toteutetaan kolmena 2h koulutuskertana), omatoiminen välitehtävä koulutuskertojen välillä sekä koulutusmateriaali ja kurssitodistus.

Aika: keskiviikkoisin 23.9., 30.9. ja 21.10. klo 15-17
Paikka: Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, Pajatila (1krs, Käynti Välikadun puolelta)
MAKSUTON.

Ilmoittautumiset 17.9. mennessä: Ilmoittautumislomake ulkoiluystäväksi iäkkäälle koulutukseen

Lisätiedot p. 044 4860 917, artikkeli: Sinustako ulkoiluystävä?

Sivusto päivitetty 14.9.2020