Ilmoittaudu/hae liikuntaryhmiin

Ohjattuihin liikuntaryhmiin voit hakea tältä sivustolta löytyvällä lomakkeella erikseen mainittuna ajankohtana. Tältä sivustolta voi ilmoittautua myös liikuntapalveluiden järjestämiin tapahtumiin, kursseihin ja koulutuksiin. Huom! aloittelijoiden kuntosalikursseille ilmoittaudutaan puhelimitse, erikseen mainittuina ajankohtina.

Ikääntyneiden kausimaksulliset liikuntaryhmät

Kevätkausi 2022: 10.1.-8.5.2022 (ei viikolla 9)

Ilmoittautuminen kevätkauden ryhmiin lähestyy. Toimintaohjeet nykyisille ryhmäläisille ja uusille asiakkaille löydät alta.

Nykyiset ryhmäläiset:

Syksyn 2021 kausimaksullisiin ryhmiin osallistuneiden asiakkaiden on mahdollista säilyttää paikkansa samassa ryhmässä myös keväällä ilman erillistä ilmoittautumista maksamalla kausimaksun kahvion kassaan 29.11.-13.12.2021. 

Uudet asiakkaat:

Loput paikat vapautuvat uusien nokialaisten asiakkaiden varattaviksi 14.12.2021. Ilmoittautua voi tälle verkkosivulle avautuvalla lomakkeella tai avustetusti puhelimitse. Ulkopaikkakuntalaiset voivat tiedustella vapaita paikkoja 3.1.2022 alkaen terveysliikuntakoordinaattorilta. 

 

Hinta 30€/kausi, vesijumppiin tulee lisäksi uimahallimaksu. Lisätietoja syksyn liikuntaryhmistä voit katsoa täältä: Ikääntyneiden liikuntaryhmät kevät 2021

Mikäli kausi keskeytyy tai ei käynnisty lainkaan koronapandemiatilanteesta johtuen, Nokian kaupunki ei korvaa maksettuja kausimaksuja asiakkaalle. Lääkärintodistusta vastaan takaisinmaksua on mahdollista neuvotella terveysliikuntakoordinaattorin kanssa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kurssit/koulutukset:

Ei ajankohtaisia koulutuksia.

Sivusto päivitetty 31.8.2021