Ilmoittaudu/hae liikuntaryhmiin

Ohjattuihin liikuntaryhmiin voit hakea tältä sivustolta löytyvällä lomakkeella erikseen mainittuna ajankohtana. Tältä sivustolta voi ilmoittautua myös liikuntapalveluiden järjestämiin tapahtumiin, kursseihin ja koulutuksiin. Huom! aloittelijoiden kuntosalikursseille ilmoittaudutaan puhelimitse, erikseen mainittuina ajankohtina.

Ikääntyneiden kausimaksulliset liikuntaryhmät:

 

Kevätkausi: 9.1.-8.5.2023, ei viikolla 9

Nyt on mahdollisuus ilmoittautua terveysliikuntaryhmien vapaille paikoille puoleen hintaan (15e/loppukausi)! Huomaa, että vesijumppaan osallistuvat maksavat joka kerta myös uimahallin sisäänpääsymaksun. Vapaille paikoille voit ilmoittautua alla olevista linkeistä. Verkossa ilmoittautuessa on oltava toimiva sähköpostiosoite sekä verkkopankkitunnukset.

Vesijumpparyhmät  

Kuntosaliryhmät  

Muut liikuntaryhmät (venyttely ja voima-tasapaino) 

Kaikki kevätkauden liikuntaryhmät löydät Ohjatut liikuntaryhmät kevät 2023 -kalenterista (pdf)

 

Kurssit/koulutukset:

Vapaaehtoisten koulutukset

Vapaaehtoisten info- ja koulutustilaisuuksissa kerrotaan erilaisista mahdollisuuksista toimia vapaaehtoistyössä. Koulutukset ovat maksuttomia eivätkä sido mihinkään.

Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -koulutus antaa sinulle valmiudet toimia vapaaehtoisena ulkoiluystävänä iäkkäälle, joka tarvitsee apua ulkoilussa. Koulutus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Tulevat koulutukset 

Uimakoulut:

Lue lisää

 

Sivusto päivitetty 23.02.2023