Ilmoittaudu/hae liikuntaryhmiin

Ohjattuihin liikuntaryhmiin voit hakea tältä sivustolta löytyvällä lomakkeella erikseen mainittuna ajankohtana. Tältä sivustolta voi ilmoittautua myös liikuntapalveluiden järjestämiin tapahtumiin, kursseihin ja koulutuksiin. Huom! aloittelijoiden kuntosalikursseille ilmoittaudutaan puhelimitse, erikseen mainittuina ajankohtina.

Ikääntyneiden kausimaksulliset liikuntaryhmät

Keväällä 2021 ei järjestetä ikääntyneiden kausimaksullista liikuntatoimintaa, joten keväällä toimintaan ei oteta ilmoittautumisia. Mikäli olet jo maksanut kevään 2021 maksun joulukuussa, maksu(t) ja ilmoittautumiset siirretään automaattisesti seuraavaan mahdollisen kausimaksulliseen liikuntakauteen. Seuraavan kauden alkamisesta  ja ilmoittautumisista tiedotamme myöhemmin. Mikäli et halua jatkaa ryhmässä seuraavana kautena, ilmoitathan siitä 10.8.2021 mennessä terveysliikuntakoordinaattorille. Maksua ei kuitenkaan palauteta asiakkaalle, vaikka hän päättäisi jättää osallistumatta seuraavaan kauteen.

Syyskausi 2021: 30.8.-12.12.2021 (ei viikolla 42)

Ilmoittautuminen syksyn 2021 liikuntaryhmiin alkaa 17.8.2021 klo 9:00 ja päättyy 24.8.2021. Ilmoittautua voi tältä sivustolta löytyvillä lomakkeilla tai avustetusti uimahallin kahviossa tiistaina 17.8. klo 9-12. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmät ovat ensisijaisesti nokialaisille – joten ennakkoilmoittautuminen koskee vain nokialaisia. Ulkopaikkakuntalaiset voivat tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja terveysliikuntakoordinaattorilta puhelimitse 30.8. alkaen.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuessasi verkossa valittavina maksutapoina on verkkopankkimaksut, ilmoittautuessasi avustetusti uimahallilla – maksat maksetaan uimahallin kassalle . Hinta liikuntaryhmissä on 30€/kausi, vesijumppiin tulee lisäksi maksaa uimahallimaksu. Lisätietoja syksyn liikuntaryhmistä: Ikääntyneiden liikuntaryhmät syksy 2021.

Mikäli kausi keskeytyy tai ei käynnisty lainkaan koronapandemiatilanteesta johtuen, Nokian kaupunki ei korvaa maksettuja kausimaksuja asiakkaalle. Lääkärintodistusta vastaan takaisinmaksua on mahdollista neuvotella terveysliikuntakoordinaattorin kanssa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumislomakkeet (aukeaa 17.8.):

Kurssit/koulutukset:

Ei ajankohtaisia koulutuksia.

Sivusto päivitetty 18.6.2021