Palkitsemiset

Kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja vapaaehtoistoimijoiden palkinnot

 

Vapaa-aikajaosto päättää vuosittain kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja vapaaehtoistoimijoiden palkitsemisesta. Palkinnon voi saada henkilö tai yhteisö merkittävästä teosta tai toimialan hyväksi tai edistämiseksi tehdystä työstä sekä pitkäaikaisesta vapaaehtois- tai hyväntekeväisyystyöstä Nokialla. Palkinnon saajan kotipaikka voi olla muukin kuin Nokia, mikäli teko liittyy merkittävällä tavalla Nokiaan. Palkintojen saajista päättää vapaa-aikajaosto kokouksessaan 5.10.2022.

Ehdotuksia vuoden 2022 palkinnon saajista voi lähettää sivuston alareunassa olevalla verkkolomakkeella vapaa-aikapalveluihin maanantaihin 26.9.2022 saakka.

Kulttuuripalkinto myönnetään nokialaiselle henkilölle tai yhteisölle ansioista Nokian taide- ja muun kulttuurielämän edistämiseksi taikka merkittävästä kulttuuriteosta. Kulttuuripalkinto voidaan jakaa usean henkilön kesken. Palkinnon voi saada vain kerran.

Liikuntatekopalkinto myönnetään nokialaiselle henkilölle tai yhteisölle merkittävästä liikunta-tai urheiluteosta tai muusta työstä Nokian liikuntaelämän edistämiseksi ja kehittämiseksi.

Nuorisotoimijapalkinto myönnetään henkilölle tai yhteisölle merkittävästä nuorten parissa tehtävästä työstä.

Vuoden vapaaehtoistoimija: vuosittain voidaan stipendillä palkita yksityishenkilö, yhdistys tai muu toimija, joka on tehnyt pitkäaikaista vapaaehtois- tai hyväntekeväisyystyötä Nokialla.

Palkintojenjakokriteerit löytyvät myös Vapaa-aikapalveluiden avustusohje sivuilta 13 ja 14.

Lisätietoja

Asta Engström
vapaa-aikajohtaja
p. 040 7799 068
asta.engstrom@nokiankaupunki.fi