Taidetila Raamin haku

Taidetila Raami on muunneltava, noin 110 m2 vaihtuvien näyttelyiden tila kirjasto- ja kulttuuritalo Virran 1. kerroksessa. Tavoitteena on tehdä tunnetuksi taiteen ajankohtaisia ilmiöitä sekä tarjota monipuolista, laadukasta ja pääsymaksutonta näyttelyohjelmistoa yleisölle.

Näyttelykalenteri koostetaan hakemusten perusteella ja etusijalla ovat taiteen eri alojen ammattilaiset sekä ammatillisesti tuotetut kulttuurihistorialliset näyttelyt. Tilaa voi hakea myös muuhun yleisölle avoimeen taidetoimintaan. Raamin näyttelyohjelmaa koordinoi Nokian kaupungin kulttuuripalvelut.

  • Tilasta ei peritä vuokraa
  • Kuvasto ry:n jäsenille maksetaan pääsymaksuttoman näyttelyn mukaiset näyttelykorvaukset
  • Tilassa on kameravalvonta ja lukittavat vitriinit
  • Av-laitteisto mahdollistaa mediateosten ja äänimaailman esittämisen
  • Näyttelyvalaistuksen tuottaa alan ammattilainen
  • Talon puolesta ripustustekniikka, myös seiniin kiinnittäminen tai teosten tuottaminen suoraan seiniin mahdollista
  • Näyttely voi olla myös performanssi, työskentelytila tai muu taiteen tai kulttuurihistorian kentälle suuntautuva yleisötyöhön liittyvä kokonaisuus

Tutustu tilaan ja näyttelyn järjestämiseen liittyviin ohjeisiin.

Näyttelyajan hakeminen

Näyttelyaikaa haetaan seuraavalle vuodelle avoimella haulla, vapaamuotoisella hakemuksella. Hakulomake on avoinna koko vuoden. Täytäthän hakemuksesi liitteineen huolellisesti ja liität mukaan referenssikuvia. Näyttelysuunnitelman tulee olla huolellisesti valmisteltu kokonaisuus, josta käyvät ilmi näyttelyn teema, toteutustavat ja ripustustekniset asiat sekä taiteilijan tai työryhmän ansioluettelot.

Vuoden 2025 näyttelyaikojen haku päättyy 31.3.2024 klo 12. Myöhemmin tulleita hakemuksia ei huomioida vuoden 2025 näyttelyvalinnoissa. Näyttelyt valitsee moniammatillinen työryhmä ja hakijoille ilmoitetaan valinnoista kevään 2024 aikana.

Hae näyttelyaikaa taidetila Raamista