Sporttivesijumpat

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kertamaksullisia ja avoimia sporttivesijumppia sekä syvänvedenjumppaa Nokian uimahallilla.

Sporttivesijumpat

Sporttivesijumppa on tehokas ja vaihteleva jumppa, jossa käytetään monipuolisesti eri välineitä. Jumppa järjestetään Nokian uimahallin terapia-altaassa. Hinta 3€ + uimahallimaksu. Kesto 45min.

Sporttivesijumpat keskeytetty toistaiseksi 30.11. alkaen koronarajoitusten takia.

Online ennakkovarauksen teko:

Online-varausjärjestelmän avulla voit varata jumppapaikan ennakkoon verkkolomakkeella. Jumppaan oikeuttava kertamaksu (3€) maksetaan myös ilmoittautumisen yhteydessä. Valittavina maksutapoina ovat verkkopankkimaksu tai luottokorttimaksu. Jotta voit varata paikkasi ennakkoon sinulla tulee olla voimassaoleva sähköpostiosoite sekä mobiililaite, josta voit näyttää sähköpostiin tulleen varausvahvistuksesi uimahallin kassalla. 

Online varauksen voi tehdä aikaisintaan viikkoa ennen jumppaa tälle sivustolle ilmestyvän linkin kautta. Online varaus päättyy 2h ennen kyseisen jumpan alkua, HUOMIOI POIKKEUKSET *. Mikäli kaikki paikat eivät ole menneet vielä online varauksen kautta on jäljelle jääneet jumppapaikat mahdollista ostaa uimahallin kahviosta 1h ennen jumpan alkua (yksi per asiakas). Ennakkoon varatun rannekkeen voi lunastaa kassalta aikaisintaan 1,5h ennen jumpan alkua.

Jumppapaikkasi voit varata ennakkoon alla olevista linkeistä, valitse oikea päivä, mihin haluat osallistua. Lomakkeet aukeavat aina viikoa ennen jumpan alkua. HUOM! Tarkistathan lomaketta täyttäessä että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein, jotta vahvistusviesti tulee perille!

*HUOM! Lauantain onlinevarausten myynti päättyy perjantaisin klo 18.00!

Ennakkoon varatun jumppapaikan peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa ennakkoon varaamasi jumppapaikan, teethän sen soittamalla uimahallin liikunnanohjaajille ennen kyseisen jumpan onlinevarausten päättymistä. Ennakkoon maksettua kertamaksua jumppapaikasta ei valitettavasti ole mahdollista saada takaisin, sillä maksun osalta jumppapaikan varaaminen on sitova. Maksettua jumppapaikkaa ei myöskään voi siirtää toiseen jumppaan. Ilmoittamalla peruutuksesta, jumppapaikkasi vapautuu muille halukkaille.

Sunnuntain syvänvedenjumppa poistettu ohjelmasta toistaseksi vähäisten kävijämäärien vuoksi.

Sivusto päivitetty 28.1.2021