Sporttivesijumpat

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kertamaksullisia ja avoimia sporttivesijumppia Nokian uimahallilla.

Sporttivesijumpat

Sporttivesijumppa on tehokas ja vaihteleva jumppa, jossa käytetään monipuolisesti eri välineitä. Jumppa järjestetään Nokian uimahallin terapia-altaassa. Hinta 4€ + uimahallimaksu. Kesto 45min. Max. 25 henkilöä. Paikka jumpalle tulee varata ennakkoon tältä sivustolta.

Online ennakkovarauksen teko:

Online-varausjärjestelmän avulla voit varata jumppapaikan ennakkoon verkkolomakkeella. Jumppaan oikeuttava kertamaksu (4€) maksetaan myös ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Jotta voit varata paikkasi ennakkoon sinulla tulee olla voimassaoleva sähköpostiosoite sekä mobiililaite, josta voit näyttää sähköpostiin tulleen varausvahvistuksesi uimahallin kassalla.

Online varauksen voi tehdä aikaisintaan kuusi vuorokautta ennen jumppaa tältä sivustolta linkin kautta. Online varaus päättyy 2h ennen kyseisen jumpan alkua. Mikäli kaikki paikat eivät ole vielä menneet online varauksen kautta on jäljelle jääneet jumppapaikat mahdollista ostaa uimahallin kahviosta 1h ennen jumpan alkua (yksi per asiakas). Ennakkoon varatun rannekkeen voi lunastaa kassalta aikaisintaan 1,5h ennen jumpan alkua ja se pitää lunastaa viimeistään 15min ennen jumpan alkua, jonka jälkeen paikat tulevat kassalle myyntiin.

Lauantain jumppaan ilmoittautuminen päättyy edeltävänä perjantaina klo 18 ja rannekkeen voi lunastaa aikaisintaan klo 10 uimahallin auetessa.

Jumppapaikkasi voit varata ennakkoon alla olevista linkeistä, valitse oikea päivä, mihin haluat osallistua. Lomakkeet aukeavat kuusi vuorokautta ennen jumpan alkua. Tarkistathan lomaketta täyttäessä että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein, jotta vahvistusviesti tulee perille!

tiistai 7.2. klo 18

torstai 9.2. klo 18

lauantai 11.2. klo 10:45

sunnuntai 12.2. klo 14

tiistai 14.2. klo 18

torstai 16.2. klo 18

lauantai 18.2. klo 14

sunnuntai 19.2. klo 10:45

 

Peruuttaksesi jumppapaikan soita tai laita viesti valvomon numeroon (040 8443955). Kerro nimesi ja minkä päivän jumpan perut. Perumalla jumppapaikan vapautat paikkasi muille. Ennakkoon maksettua kertamaksua jumppapaikasta ei valitettavasti ole mahdollista saada takaisin, sillä maksun osalta jumppapaikan varaaminen on sitova. Maksettua jumppapaikkaa ei myöskään voi siirtää toiseen jumppaan.

Sivusto päivitetty 5.2.2023