Harrastusryhmät, Nokianvirran koulu

Täältä löydät Nokianvirran koulun harrastusryhmät ja ilmoittautumislinkit.

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa maanantaina 22.8.klo 9.00. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Harrastusryhmät ovat maksuttomia.

Jos oppilaalla ei ole harrastusta ja hän jää ilman harrastuspaikkaa, ottakaa rohkeasti yhteyttä koordinaattoriin. Kartoitetaan erilaisia harrastusvaihtoehtoja.

Päivitetty 15.8.2022. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

torstai klo 15.05-16.05, 7.-9.lk, höntsyt

Rentoa pelailua ilman suuria tavoitteita! Ryhmän kanssa sovitaan, mitä seuraavalla kerralla höntsyillään.

Ryhmään otetaan 25 oppilasta.

Ohjaajana toimii Kari Luontila

Ilmoittaudu ryhmään tästä!

 

torstai klo 15.30-16.30, 7.-9.lk, kuvataide

Kuvataideryhmä – Tutkimusmatkoja viivaan!

Kuvataideryhmässä tehdään erilaisia materiaalikokeiluja maalaten ja piirtäen (akryyli, vesiväri, pastelli, tussi, hiili, lyijykynä). Harjoitetaan piirtämistä suoraan havainnosta hyödyntäen luonnoskirjaa. Opetellaan löytämään olennaisin kohteesta ja ilmaisemaan se yksilöllisellä viivatyöskentelyllä. Valo ja varjo tuodaan esille rohkein vedoin. Tavoitteena löytää oma tapa ilmaista ajatuksia: tuoda ideat luonnoskirjaan ja sieltä teokseen. Työskentely tapahtuu rennosti, eri välineillä leikitellen.

Nopeampien harjoitusten lomassa syvennytään muutamaan pidempään projektiin jokaisen henkilökohtaisen kiinnostuksen mukaan. Muita teemoja ovat luonto, ihminen ja rakennetut ympäristöt. Ryhmä on suunniteltu kaikille taiteesta kiinnostuneille. Omia välineitä ei tarvita.

Ryhmään otetaan 12 osallistujaa.

Kuvataideryhmää ohjaa Tuija Ihanta, Pirkan opisto

Ilmoittaudu ryhmään tästä!