Virta

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa on monipuolisia tiloja työskentelyyn, opiskeluun, kokouksiin sekä tapahtumien ja näyttelyiden järjestämiseen. Palvelemme asiakkaita esteettömissä tiloissa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Virran kolmesta kerroksesta löydät pääkirjaston monipuoliset palvelut, kaupungin taidetilat sekä Nokian kaupungin hyvinvoinnin ja vapaa-ajan asiakaspalvelupisteen.

Tilojen varaaminen ja hinnat

Katso vapaat ajankohdat Timmin varauskalenterista ja varaa tila täyttämällä sähköinen varauslomake.

Selaa vapaita ajankohtia Timmissä
Hyvinvoinnin ja vapaa-ajan palveluiden ja vuokrattavien tilojen hinnasto ja vuokrausperiaatteet 1.6.2023 alkaen (pdf)

Ennakkoon varattavien vuokratilojen lisäksi kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa on lukusali, urban office- työtiloja sekä joitakin ryhmätyötiloja, jotka ovat asiakkaiden käytössä maksutta ilman ennakkovarausta. Musiikkihuone on varattavissa kirjastokortilla sen ollessa vapaa.

Varaa musiikkihuone

Kaikissa tiloissamme on käytettävissä langaton Seutu Open -internetyhteys.

Vakituiset käyttövuorot

Nokian kaupungin vapaa-ajan tilojen vakituiset käyttövuorot ovat haettavissa vuosittain maalis-huhtikuussa.

Kokoustilat

Hiomo-sali

Talon 1. kerroksessa sijaitseva 120-paikkainen Hiomo-sali sopii erinomaisesti kokousten, koulutusten, seminaarien sekä esittävän taiteen tapahtumien järjestämiseen.

Pimennettävässä salissa on nostettava esiintymislava (8,2 x 4,8 x max 0,9 m) ja helppokäyttöiset, monipuoliset  (opens in a new ta eesitystekniset valmiudet: laserprojektori, 7 x 3 m valkokangas sekä digiohjattu äänentoisto- ja valaistusjärjestelmä. Saatavilla on piano, puhujanpönttö, akustiikkaverhot ja tuolit 120:lle henkilölle. Tarvittaessa saat saliin lisätilaa esimerkiksi väliaikatarjoiluja varten avaamalla siirtoseinät viereiseen Pajatilaan, jolloin tilojen kokonaiskapasiteetti nousee 155 henkilöön.

Korkeassa Hiomo-salissa on nostetettava esiintymislava, projektori ja värivalaistus.
Hiomo-sali, 1 krs.

 

Pajatila

Hiomo-salin vieressä 1. kerroksessa sijaitseva Pajatila sopii noin 30 henkilön kokoontumisiin. Tilassa on kaksi 75″ led-näyttöä ja useita valkotauluja. Kalustus on helposti muunneltavissa ja tilassa on vesipiste.

Pajatilan pöydät, tuolit ja tekniikaa.
Pajatila 1. kerros

Kokoushuone Kalossi

2. kerroksessa sijaitseva Kalossi sopii noin 16 henkilön kokoontumisiin. Tilassa on liikuteltava 75″ led-näyttö ja vesipiste.

Kalossin yleisilmettä
Kalossi 2. krs

Neuvotteluhuone Stark

2. kerroksessa sijaitsevassa neuvotteluhuone Starkissa on 4 henkilöä. Tilassa ei ole esitystekniikkaa.

Neuvotteluhuone Starkin sisäkuva, tuolit ja pöytä
Neuvotteluhuone Stark, 2. krs

Ryhmätyötila Eepe

3. kerroksessa sijaiseva ryhmätyötila Eepe sopii enintään 16 henkilön kokoontumisiin. Maanantaisin klo 15-19, keskiviikkoisin klo 14-19, torstaisin klo 10-14 ja lauantaisin klo 12-15 tila on maksutta kirjaston asiakkaiden käytössä, kysy lisää kirjaston asiakaspalvelusta.

Ryhmätyötila Eepen sisustus
Ryhmätyötila Eepe 3. krs

Ryhmätila Frans

3. kerroksessa sijaitseva ryhmätila Frans sopii enintään 12 henkilön kokoontumisiin. Tilassa on 75″ led-näyttö.

Kokoustila Fransissa on iso led-näyttö, iso yhteinen pöytä ja sen ympärillä tuolit kahdelletoistahenkilölle.
Ryhmätila Frans, 3 krs.

Näyttelytilat

Tapahtumatilojen lisäksi tarjoamme maksuttomia näyttelytiloja Taidetila Raamissa ja 3. kerroksen pop up -näyttelyseinällä.

Taidetila Raami

Muunneltava, noin 110 m2 vaihtuvien näyttelyiden tila Virran 1. kerroksessa. Tavoitteena on tehdä tunnetuksi taiteen ajankohtaisia ilmiöitä sekä tarjota monipuolista, laadukasta näyttelyohjelmistoa yleisölle. Näyttelyaikaa voit hakea avoimessa haussa, joka järjestetään vuosittain keväällä. Tilaa voi hakea käytettäväksi myös muuhun taidetoimintaan. Kuvastoon kuuluville taiteilijoille maksamme hinnaston mukaiset korvaukset. Raamin näyttelyohjelmaa koordinoi Nokian kaupungin kulttuuripalvelut.

Tutustu taidetila Raamiin ja hae näyttelyaikaa

Kirjaston pop up -näyttelyseinä

3. kerroksen pop up -näyttelyseinältä voit varata näyttelyajan nopeallakin aikataululla vaihtuviin, pieniin näyttelykokonaisuuksiin. Pop up -seinän näyttelyaikoja voit varata kirjastolta.

Tutustu pop up -näyttelyihin ja tiedustele vapaita aikoja

Kahvila- ja catering-palvelut

Alkoholin anniskelu, omien alkoholijuomien tai muiden päihdyttävien aineiden nauttiminen Virran tiloissa on kielletty. Kokous- ja väliaikatarjoilua voi tilata Virrassa toimivasta Aidan Herkut -kahvilasta, p. 045 1974 550 tai
aidanherkut(at)gmail.com.

Muutokset mahdollisia.