Virta

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa on monipuolisia tiloja työskentelyyn, opiskeluun, kokouksiin ja tapahtumien järjestämiseen.

Hiomo -sali

Talon 1. kerroksessa sijaitseva 120 -paikkainen Hiomo -sali sopii erinomaisesti kokousten, koulutusten, seminaarien sekä esittävän taiteen tapahtumien järjestämiseen.

Korkeassa Hiomo-salissa on nostetettava esiintymislava, projektori ja värivalaistus.
Hiomo-sali, 1 krs.

Pimennettävässä salissa on nostettava esiintymislava (8,2 x 4,8 x max 0,9 m) ja helppokäyttöiset, monipuoliset  (opens in a new ta eesitystekniset valmiudet: laserprojektori, 7 x 3 m valkokangas sekä digiohjattu äänentoisto- ja valaistusjärjestelmä. Saatavilla on piano, puhujanpönttö, akustiikkaverhot ja tuolit 120:lle henkilölle.Tarvittaessa saat saliin lisätilaa esimerkiksi väliaikatarjoiluja varten avaamalla siirtoseinät viereisiin Paja- ja Mylly – tiloihin, jolloin tilojen kokonaiskapasiteetti nousee 155 henkilöön.

Muut kokoustilat

Hiomo -salin vieressä 1. kerroksessa sijaitsevat Paja ja Mylly -tilat sopivat kumpikin enintään 16 henkilön kokoontumisiin. Voit yhdistää tilat avaamalla niitä erottavan siirtoseinän, jolloin tilaa on 32 henkilölle.

Pajassa on vesipiste, muunneltavat pöydät ja tuolit kuudelletoista henkilölle.
Paja, 1 krs.
Myllyssä on tilaa kuudelletoista henkilölle, muunneltavat pöydät ja tuolit.
Mylly, 1 krs.

3. kerroksessa sijaitseva ryhmätila Frans sopii enintään 12 henkilön kokoontumisiin.

Kokoustila Fransissa on iso led-näyttö, iso yhteinen pöytä ja sen ympärillä tuolit kahdelletoistahenkilölle.
Ryhmätila Frans, 3 krs.

Myllyssä, Pajassa ja Fransissa on 75” led-näytöt. Kaikissa kokoustiloissa on langaton Seutu Open -internetyhteys.

Kahvila- ja catering-palvelut

Kokous- ja väliaikatarjoilut tilaat kätevästi talossa toimivasta kahvila Eepoksesta. Tee tilaus viimeistään neljä arkipäivää ennen tilauspäivää, pikatilauksesta veloitetaan 20 % lisämaksu sovitusta tilaushinnasta, mikäli tilaus tehdään alle kolme arkipäivää aikaisemmin. Peruutuksesta veloitetaan 50 % sovitusta tilaushinnasta, mikäli tilaus perutaan alle kaksi arkipäivää ennen tilauspäivää. Paperilaskuista veloitetaan 5,00 e lisämaksu.

Tilaa kokoustarjoilut: kahvilaeepos(at)massiveosk.fi.

Voit tuoda myös omat tarjoilut. Alkoholin anniskelu, omien alkoholijuomien tai muiden päihdyttävien aineiden nauttiminen Virran tiloissa on kielletty.

Hinnat, tilavaraus ja vakiovuorojen haku

Tutustu Virran tilojen hinnoitteluun ja vuokrausehtoihin: Vapa vuokrattavien tilojen hinnasto 2020 (pdf)

Voit varata Virran tiloja  maksutta esittävän taiteen kaikille avoimiin ja pääsymaksuttomiin tapahtumiin. Näitä ovat konsertit ja harjoituskonsertit, teatteriesitykset, tanssiesitykset, elokuvanäytökset, sirkusesitykset, runonlausunta, kirjallisuustilaisuudet, kuvataide ja mediataide. Maksuttomuus ei koske vakiovarauksia tai säännöllisiä varauksia, esimerkiksi kokouksia tai harjoituksia.

Katso vapaat ajankohdat sivun oikeasta reunasta löytyvästä varauskalenterista ja varaa tila täyttämällä sähköinen varauslomake. Ennakkoon varattavien tilojen lisäksi talossa on useita maksuttomia työskentely-, opiskelu- ja ryhmätyötiloja, joita voit käyttää ilman varausta.

Muutokset mahdollisia.