Liikuntatapahtumat

Nokian kaupunki järjestää yhteistyökumppaneineen monenlaisia liikuntatapahtumia ympäri vuoden. Tapahtumat ovat kaikille avoimia. Tervetuloa mukaan!

Nokian kymppi 21.5.2023

Perinteikäs Nokian kymppi järjestetään jälleen tutuissa maisemissa. Tuttujen 10km ja 5km lenkkien lisäksi on tänä vuonna mahdollisuus kiertää 2km perhelenkki! Lähtö klo 11.00 Nokian Edeniltä, Paratiisikatu 2. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista eikä ilmoittautumista tarvita. Tule mukaan kävellen, hölkäten tai juosten!

 

Wibit-rata 30.-31.5.2023

Nokian uimahallin kuntoaltaassa pääset testamaan tasapainoa ja kehonhallintaa Wibit-radalla klo 14–16 ja klo 17–19. Rata on tarkoitettu uimataitoisille. Kuntoaltaassa on tänä aikana varattu kaksi uimareille ja vesijuoksijoille. Hinta uintimaksu.

 

Harrastustori 26.8.2023

Nokian kaupungin hyvinvointi ja vapaa-aika järjestää kaikille avoimen Harrastustori -tapahtuman elokuussa. Tapahtumassa pääsee tutustumaan paikallisten toimijoiden tarjoamiin harrastuksiin toiminnallisten pisteiden ja lajinäytösten sekä esitysten kautta. Kaikenikäisille suunnattu tapahtuma kokoaa vuosittain noin tuhat kävijää. Lisätietoja Harrastustori -sivulta.

 

Sivusto päivitetty: 15.5.2023