Kerholan tilavaraus

Kerholan tilavaraukset

Kerholan vakituisten käyttövuorojen hakuaika kaudelle 2019-2020 alkaa 23.4. ja päättyy 10.5.2019 klo 15. Yksittäisiä tilavarauksia voi tehdä ympäri vuoden. Huom! Kerholan juhlasali ei ole vuokrattavissa 18.2.-30.5.2019 välisenä aikana lattiaremontin vuoksi.
 • Ohjeistus: Varausvahvistuksen jälkeen tilavaraus muuttuu sitovaksi. Tilavarauksen voi tehdä 18-vuotta täyttänyt henkilö. Peruutukset tai muutokset Kerholan tilavarauksiin tehdään kirjallisesti vapaa-aikapalveluiden toimistoon, s-posti: vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi. Tiedustelut Nokian kaupungin vapaa-aikakeskus, asiakaspalvelu, p. 050 395 8817 (arkisin klo 9-15). Tähdellä merkityt * kentät ovat pakollisia.
 • laskutusta varten
 • Varattavat tilat ja ajankohdat

 • Valitse päivä/päivät
 • Lisätiedot

  Valitse luettelosta tarvitsemasi laitteet. Salissa kiinteä äänentoisto.
 • Esimerkiksi onko varaus toistuva, viikoittainen tai kuukausittainen tai muut varaukseen liittyvät, huomioitavat aiheet.
 • Varausehdot

  Varatuista tiloista veloitetaan tapahtumavuonna tammikuun 1. päivästä lukien voimassa olevan hinnaston mukainen taksa. Varausaikaan tulee sisältyä myös tilaisuuden valmisteluun käytetty aika, jolloin tila ei voi olla muiden varaajien käytössä. Huonetiloja saa käyttää vain varauksen mukaisesti. Muiden kuin varattujen huonetilojen käytöstä laskutetaan käytön mukaan. Varaaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että tilaisuuden päättyessä ja ennalta sovittuun päättymisaikaan mennessä tila on tyhjä, sähkölaitteet kytketty pois päältä ja ovet on lukittu. Peruutukset tai muutokset tilavaraukseen tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuuden ajankohtaa sähköpostilla osoitteeseen: vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi. Peruuttamattomista varauksista veloitetaan ennakkovarauksen mukaisesti. Tilojen varaaja sitoutuu ottaessaan tilat haltuunsa vastaamaan niissä tapahtuvasta toiminnasta ja huolehtimaan tilasta ja kalustosta niin, että ne ovat takaisin luovutettaessa yhtä hyvässä kunnossa kuin vastaanottohetkellä. Varaaja on velvollinen korvaamaan Nokian kaupungille tiloissa mahdollisesti varauksen aikana tapahtuneet tai muutoin varaajan huolimattomuudesta johtuvat vahingot. Tilat luovutetaan käyttöön kalusteineen, jotka siellä normaalisti ovat. Mikäli tilojen varaaja haluaa muuttaa kalusteiden järjestystä, on siitä huolehdittava itse. Samoin kalusteiden palauttamisesta paikoilleen tilaisuuden päättyessä vastaa varaaja. Tiloihin oheisvarattavat laitteet ovat saatavilla ainoastaan ennakkovarauksella. Varaaja huolehtii tilojen yleisestä siisteydestä varauksen päättymisajankohtaan mennessä. Nokian kaupungilla on oikeus periä erikseen sovittava lisämaksu ylimääräisestä siivouksesta, mikäli tilat eivät ole asianmukaisessa kunnossa varausajan päättyessä. Nokian kaupunki ei vastaa varaajan mukanaan tuomasta irtaimistosta, laitteista tai kalusteista tai näiden vahingoittumisesta. Tilojen varaaja voi valita tilaisuuteensa haluamansa pitopalvelun tai tilata cateringpalvelut talossa toimivalta yritykseltä. Kerholassa toimii Lounas-Cateringpalvelu Kaksi Kölviä Oy, p. 040 554 8683, kaksi.kolvia@elisanet.fi. Yleisötilaisuuksissa tilan varaaja on velvollinen huolehtimaan kaikista tilaisuuden toteuttamiseen tarvittavista viranomaisluvista ja ilmoituksista. Isommista juhlavarauksista solmitaan erillinen tilavuokrasopimus, jossa tarkennetaan varaukseen ja laskutukseen liittyvät yksityiskohdat. Nokian kaupunki voi perua tilavarauksen ylivoimaisen esteen sattuessa.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.