Liikkuminen

Liikunnalla on tutkitusti monia positiivisia vaikutuksia fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen. Säännöllisestä liikunnasta on apua myös useiden sairauksien ehkäisyssä. Tältä sivustolta löydät tietoa ja tukea terveyttä edistävän liikkumisen aloittamiseen ja jatkamiseen. Sivustolle on koottu Nokian kaupungin järjestämiä palveluita, muita nokialaisia liikuntapalveluita sekä yleisiä sähköisiä palveluita.

Yksilöllinen liikuntaneuvonta

Liikunnan ryhmätoiminta

Omahoito

Retkeily ja luonto

Urheilupaikat

Muuta

 

Yksilöllinen liikuntaneuvonta

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille maksutonta liikunta- ja elintapaneuvontaa. Se on tarkoitettu terveytensä kannalta liian vähän liikkuville nokialaisille ja vastaanotolle voi tulla joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

 

Liikunnan ryhmätoiminta

Nokian kaupunki järjestää avoimia liikuntaryhmiä. Ryhmät on suunnattu ensisijaisesti Nokian kaupungin asukkaille, mutta yhtälailla kaikki muutkin ovat vapaasti tervetulleita.

Muut Nokialla liikuntaa järjestävät tahot:

 

Ohjaus omahoitoon liikunnan keinoin

 

Retkeilypaikat, luontokohteet

Puhdas ympäristö ja monimuotoinen luonto sekä hyvät virkistysmahdollisuudet ovat tärkeitä hyvinvointimme edistäjiä. Nokialla on loistavat luontoliikunta mahdollisuudet ja monipuolinen luonto.

 

Urheilukentät, urheilupaikat, kuntosali

Kaupungin ylläpitämillä liikuntapaikoilla pääset liikkumaan helposti ja edullisesti. Seuraavista linkeistä pääset tutustumaan paremmin kyseisiin palveluihin.

 

Muuta: 

Nokialla toimii kirjaston liikuntavälinelainaamo, josta voit lainata monipuolisia liikuntavälineitä.