Pop up -näyttelyt

Haluatko tuoda harrastustasi, tekemääsi taidetta tai yhteiskunnallista aihetta esille? Nokian pääkirjastossa on tarjolla maksuton pop up -näyttelyseinä kirjaston kolmannessa kerroksessa aikuistenosastolla. Lisäksi käytössämme on kaksi vitriinikaappia, joita voi käyttää pop up -näyttelyn yhteydessä tai omina itsenäisinä näyttelyinä kirjaston eri tiloissa.

Näyttelyaikaa halutessasi ota yhteyttä:
Lars Salo
kirjastovirkailija
044 486 1713
lars.salo(at)nokiankaupunki.fi

Tutustu myös etukäteen kirjaston näyttelytoiminnan ohjeisiin.

Nyt esillä:

Vapaata energiaa

1.–29.9.2022

Tule ihastelemaan Merja Halmisen värikkäitä akvarelleja vuosilta 2021–2022. Keltaisissa teoksissa kuvataan auringon voimaa, joka antaa alitajuntaan positiivisen tunteen. Siniset maalaukset ovat ajatuksia Lempäälän koskien rannoilla.

Kuvassa akvarellimaalaus, jossa on paljon keltaista ja vähän sinistä väriä

Kuva: Merja Halminen

 

Kotivara-vitriininäyttely

1.9.–30.9.2022

Pärjäisitkö 72 tuntia poikkeustilanteessa? Tule katsomaan, miltä kotivara näyttää. Näyttelyn ovat koonneet Tyrvää-Vammalan Maatalousnaiset ry ja Sastamalan Maanpuolustusnaiset ry.

Jaossa on myös 72 tuntia – Varautuminen kotona -oppaita, joissa on ohjeita häiriötilanteiden varalle.

Kuvassa kotivara 72 tuntia tavaroita

 

 

Tulossa:

Naiseus meissä

1.10.–31.10.2022

Nokialaisten taiteilijoiden, Petra Hietalahden ja Marika Luukkasen, yhteistyössä toteuttama naiseus-teemainen näyttely on syvällinen kokonaisuus, joka kutsuu katsojan oman naiseutensa äärelle. Luontainen naiseuden olemus löytyy meistä kaikista, ja sen voima vie toiseuden tunteesta yhteyteen itsensä ja ympäröivän maailman kanssa.

Kuvassa näyttelyjuliste naiseus-aiheesta