Taidetila Raami

Ajankohtaista

6.10. – 13.11.2021 Tajunnan virta – Nokian Kuvataiteilijat ry:n vuosinäyttely

Taidetila Raamissa on esillä virkistäviä värejä ja mielenkiintoisia muotoja keskellä pimenevää syksyä. Nokian Kuvataiteilijat ry:n 63. vuosinäyttelyssä nähdään kattava otanta jäsenten uniikeista teoksista. Jurynä on toiminut kuvataiteilija, taiteen maisteri Outi Aho. Näyttely avautuu kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa keskiviikkona 6.10. ja siihen on vapaa pääsy. Lue lisää näyttelytiedotteesta.

Kuva Jaana Pärssinen: Elämä kantaa

Seuraava näyttely

20.11. – 21.12.2021: Tuulia Iso-Tryykäri

Vuoden 2022 näyttelyt

Taidetila Raamin näyttelyvuosi 2022 on nokialainen, monipuolinen ja voimakas! Lue aiheesta tarkemmin näyttelytiedotteesta!
tammi – helmikuu: Mauno Kiviojan muistonäyttely
helmi – huhtikuu: Kaisa Soini
huhti – toukokuu: Noora Schroderus
kesä – elokuu: Nanso 101
syys – lokakuu: Matti Kuronen, Minna Iso-Lähteenmäki, Sauli Iso-Lähteenmäki ja Silja Merikallio
loka – marraskuu: Jenni Yppärilä
marras – joulukuu: Suvi Malek

Ajankohtaiset vierailuohjeet

Näyttelyissä voi vierailla Virran aukiolojen mukaan vapaasti ilman ajanvarausta. Koululaisryhmät voivat varata näyttelykäynnin omalle luokalleen arkiaamuisin klo 8 – 9 välille vapaa-aikapalveluista sähköpostitse vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi tai puhelimitse 050 395 8817 tai 03 5652 0100.

Tietoa näyttelyaikaa hakeville ja näyttelyään suunnitteleville

Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä lomakkella, lomake on avoinna ympäri vuoden. Tarkempaa infoa on hakuajasta kertovassa tiedotteessa. Näyttelyn järjestämiseen ja ripustamiseen liittyvissä ohjeissa on mukana muun muassa tilan pohjakartta. Vuoden 2023 hakua koskevat tiedot päivitetään näille sivuille tammikuussa 2022.