Taidetila Raami

NYT ESILLÄ

10.5. - 8.8.2021 Nokia ja muu maailma - Raine Lehtorannan kuvia kotoa ja kaikkialta

 

Kuvassa on Raine Lehtorannan kuvaamia värikkäitä soutuveneitä Pyhäjärven rannalla auringonlaskun aikaan

Raine Lehtoranta (1960-2019) oli useasti palkittu nokialainen valokuvaaja, joka työskenteli Aamulehdessä yli 30 vuotta. Toimittaja Matti Kuuselalla on hallussaan työparinsa kaikki valokuvat, niitä on noin 700 000; Afrikasta, Aasiasta, Venäjältä ja Nokialta, jossa Lehtoranta kuvasi vapaa-ajallaan sekä luontoa että ihmisiä, eniten järviä ja lapsia. Suuri osa kuvista on esillä ensimmäistä kertaa Matti Kuuselan tuottamassa näyttelyssä, joka on toteutettu yhteistyössä Ninan Kuvamaailman ja Nokia-Seura ry:n kanssa.

Tulossa

elo – syyskuu: Kankaanpään Taidekoulu
loka – marraskuu: Nokian Kuvataiteilijat ry.
marras – joulukuu: Tuulia Iso-Tryykäri

Ajankohtaiset vierailuohjeet

Virran näyttelytiloissa voi vierailla Virran aukiolojen mukaan vapaasti ilman ajanvarausta. Koululaisryhmät voivat varata näyttelykäynnin omalle luokalleen arkiaamuisin klo 8-10 välille vapaa-aikapalveluiden toimistolta osoitteesta vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi tai puhelimitse numerosta 050 395 8817 tai 03 5652 0100.

Tietoa näyttelyaikaa hakeville ja näyttelyään suunnitteleville

Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä lomakkella, aiheesta kerrotaan tarkemmin hakuajasta kertovassa tiedotteessa. Näyttelyn järjestämiseen ja ripustamiseen liittyvissä ohjeissa on mukana myös tilan pohjakartta.