Harrastustori

Nokian kaupunki järjestää jo tutuksi tulleen Harrastustorin Harjuniityn liikuntahallilla sekä koululla lauantaina 18.8.2018 klo 10-14 neljättä kertaa! Tule tutustumaan paikallisiin harrastusmahdollisuuksiin ja kokeilemaan niitä paikanpäällä! Tapahtuma on kaikille maksuton ja avoin. Tänävuonna tapahtumassa mukana paljon myös eri kulttuuritoimijoita!

Yleisölle Harrastustori tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan paikalliseen harrastustarjontaan yhdessä paikassa ja löytämään uuden mielekkään harrastuksen. Seuroille ja yrityksille Harrastustori tarjoaa maksuttoman mahdollisuuden päästä esittelemään toimintaansa ja tavoittamaan uusia harrastajia.

Tänä vuonna tapahtumassa pääset tutustumaan yli 40 toimijan harrastustarjontaan ja kokeilemaan eri harrastusmuotoja yli 20 toiminnallisella pisteellä! Toiminnallisten pisteiden valikoimasta löytyy muun muassa voimisteluvälineitä, temppurataa, erilaisia pallopelajä, erilaisia kamppailulajeja, eri instrumentteja, ensiaputaitoja SPR:n opastuksella, toimintakykymittauksia, katumaalausta, trialpyöräilyä, virtuaalipelejä ja laserammuntaa! Mukana ohjelmassa myös useita lajinäytöksiä harrastajilta, taikuriesityksiä, ravitsemusluentoja, demotunteja laviksesta, Supersamin liikuntahetki perheille ja Olympiamitalisti Mira Potkosen fanitapaaminen, jossa pääset mm. testailemaan pistareihin lyömistä Miran opastuksella.

Tarkista tapahtuma-alueen kartta & ohjelma-aikataulu tästä: aluekartta 2018 Harrastustori

PS. Seuraa meitä myös instassa ja facebookissa: @NokianLiikuntapalvelut, #harrastustori2018, #visitnokia

Tulosta pdf -tiedosto: harrastustori juliste 2018