Harrastustori

Nokian kaupunki järjestää jo tutuksi tulleen Harrastustorin Harjuniityn liikuntahallilla sekä koululla lauantaina 24.8.2019 klo 10-14 jo viidettä kertaa! Tule tutustumaan paikallisiin harrastusmahdollisuuksiin ja kokeilemaan niitä paikanpäällä! Tapahtuma on kaikille maksuton ja avoin. Tänäkin vuonna tapahtumassa mukana jo yli 40 toimijaa!

Toiminnallisilla esittelypisteillä pääsee kokeilemaan mm. erilaisia soittimia, kädentaitoja, tanssia, voimistelua välineillä ja telineillä, monenlaisia palloilupelejä ja kamppailulajeja, lasten trialmoottoripyörää, sauvakävelyä, katumaalausta, kirjaston lainattavia liikuntavälineitä ja vaikka mitä! Toiminnallisten esittelypisteiden lisäksi tapahtumassa voi osallistua erilaisiin demojumppiin, tutustua mobiilisuunnistukseen (action track) josta voittaa myös palkintoja sekä nähdä eri lajien ja harrastusmuotojen upeita näytöksiä. Tapahtumasta löytyy myös kioski ja makkaramyyntiä, joista voi ostaa hiukopalaa mikäli nälkä pääsee yllättämään. Tarkempi tapahtuma aikataulu julkaistaan myöhemmin tällä sivustolla.

Eri toimijoiden ilmoittautuminen harrastustorille 2019 on jo päättynyt. Mikäli kuitenkin haluat tulla mukaan esittelemään harrastustoimintaasi tapahtumaan, ole yhteydessä sivun reunasta löytyviin yhteystietoihin 6.8. alkaen. Onko seuranne ilmoittautunut jo mukaan tapahtumaan? Lisätietoja voit kysyä seuranne ilmoituksen tehneeltä yhdysenkilöltä.

PS. Seuraa meitä myös instassa ja facebookissa: @NokianLiikuntapalvelut, #harrastustori2019, #visitnokia

 

Viimevuoden videomainoksesta voit virittäytyä tunnelmaan: