Virran tapahtumat

Virran laadukkaat näyttelyt täydentävät Nokian monipuolista kulttuuritarjontaa. Vaihtuvat tapahtumat, konsertit, yleisöluennot, kirjapiirit ja satutunnit tarjoavat elämyksiä kaiken ikäisille.

Lapset ja lapsenmieliset ovat tervetulleita satutunneille ja nukketeatteriesityksiin. Lukukoirat kuuntelevat lukemaan harjoittelijaa rauhallisesti ja keskittyneesti. Roolipelikerhossa pääsee sukeltamaan vauhdikkaisiin fantasiaseikkailuihin tai vaikka kokeilemaan pelinjohtamista. Kirjakahvila tarjoaa keskusteluseuraa lukuelämysten ympärillä. Vertaisohjaajien kanssa on mukava tutustua älylaitteisiin ja digitaaliseen maailmaan. Avoimilla näyttelyopastuksilla ja talokierroksilla voit tutustua Virran ajankohtaisiin näyttelyihin, arkkitehtuuriin, taideteoksiin ja palveluihin.

Katso Virran ajankohtaiset tapahtumat tapahtumakalenterista

Järjestä oma tapahtuma tai näyttely Virrassa

Oman tapahtuman toteuttaminen Virrassa on helppoa – ota yhteyttä ja varaa sopiva tila, niin autamme sinut alkuun. Tarjoamme tapahtumajärjestäjille esteettömiä, viihtyisiä ja hyvin varusteltuja kokoontumis- ja näyttelytiloja Nokian parhaalla paikalla.

Monipuolisia tapahtuma- ja kokoustiloja

Hiomo-sali pajatiloineen tarjoaa erinomaiset puitteet enintään 155 henkilön tilaisuuksille. Salin monipuolinen ääni- ja valotekniikka helpottaa erilaisten tapahtumien toteuttamista. Kokoustiloissa voit järjestää kerhotoimintaa, koulutuksia tai kokouksia. Tiloja voi käyttää maksutta esittävien taiteiden tilaisuuksien järjestämiseen tietyin ehdoin.

Tutustu Virran tiloihin ja varaa tapahtumatilaa

Taidetila Raami on vaihtuvien näyttelyiden tila

Tapahtumatilojen lisäksi tarjoamme maksuttomia näyttelytiloja Taidetila Raamissa ja 3. kerroksen pop up -näyttelyseinällä.

Taidetila Raami on muunneltava, noin 110 m2 vaihtuvien näyttelyiden tila Virran 1. kerroksessa. Tavoitteena on tehdä tunnetuksi taiteen ajankohtaisia ilmiöitä sekä tarjota monipuolista, laadukasta näyttelyohjelmistoa yleisölle. Näyttelyaikaa voit hakea avoimessa haussa, joka järjestetään vuosittain keväällä. Tilaa voi hakea käytettäväksi myös muuhun taidetoimintaan. Kuvastoon kuuluville taiteilijoille maksamme hinnaston mukaiset korvaukset. Raamin näyttelyohjelmaa koordinoi Nokian kaupungin kulttuuripalvelut.

Tutustu taidetila Raamiin ja hae näyttelyaikaa

Kirjaston pop up -näyttelyseinältä voit varata aikoja pieniin näyttelykokonaisuuksiin

3. kerroksen pop up -näyttelyseinältä voit varata näyttelyajan nopeallakin aikataululla vaihtuviin, pieniin näyttelykokonaisuuksiin. Pop up -seinän näyttelyaikoja voit varata kirjastolta.

Tutustu pop up -näyttelyihin