Virran aukioloajat ja yhteystiedot

Rajoitetut aukioloajat koronatilanteen vuoksi

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta on suljettu muulta kuin rajoitetulta pääkirjaston lainaus- ja palautustoiminnalta 2.12.2020 – 30.4.2021.

Huomioithan myös pääsiäisestä johtuvat poikkeukset aukiloajoissa.

Pääkirjaston aukiolot 

Taidetilat Raami ja Romu

Suljettu 2.12.2020 – 18.4.2021

Kahvila

Kahvilatoiminta on toistaiseksi tauolla.

Vapaa-aikapalveluiden asiakaspalvelu

ma–pe klo 9–15

Ennakkoon sovittaessa mahdollisuus asiointiin klo 8–9 tai 15–18.

Nuorisotila Nuksu

Nuorisotilatoimintaa ja pienryhmiä ei järjestetä 8.3- 18.4. välisenä aikana. Katso tarkemmat tiedot nuorisopalveluiden verkkosivuilta.

Saapuminen

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta sijaitsee Nokian keskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Yleisön sisäänkäynnit ovat Härkitiellä ja Välikadulla Toivontoria vastapäätä.

Omalla autolla tai pyöräillen

Nokian keskustassa on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja. Käytä aikarajoitetuilla paikoilla pysäköintikiekkoa. Talon edustalla on useita pyörätelineitä.

Julkisilla liikennevälineillä

Tampereen Joukkoliikenteen bussit pysähtyvät Pirkkalaistorin pysäkillä muutaman askeleen päässä Virran sisäänkäynniltä. Reitit ja aikataulut löydät Tampereen joukkoliikenteen reittioppaasta. Nokian rautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä Virrasta, joten lähikunnista pääset meille kätevästi lähijunalla.

Lähin taksitolppa on Härkitiellä. Välikadun sisäänkäynnille voi tilata taksin ja taksit voivat myös jättää asiakkaansa tälle alueelle.

Esteettömyys

Virran suunnittelussa on huomioitu erilaisia käyttäjäryhmiä. Kysy lisää esteettömyydestä asiakaspalvelustamme tai pyydä saapuessasi apua henkilökunnalta, jos tarvitset tukea Virrassa asiointiin tai tiloissa liikkumiseen.

  • Välikadun sisäänkäynnin edessä on kolme merkittyä vammaispysäköintipaikkaa ja taksien jättöpaikka.
  • Välikadun sisäänkäynniltä on katutasosta esteetön kulku näyttelyihin, Paja- ja Mylly -kokoustiloihin, Hiomo -saliin ja hissille, jolla pääsee talon muihin kerroksiin.
  • Härkitien puolella pääovella on pitkä, kapea luiska, jossa on 180 asteen käännös.
  • Ulko-ovilla on kyynärpainikkeet.
  • Osassa tiloista on korkeita kynnyksiä.
  • Kaikissa kerroksissa on inva-WC:t.
  • Hiomo –salissa ja kirjaston asiakaspalvelupisteillä on induktiosilmukka.