Kulttuuriyhdistys Ossi Somma ry

Kulttuuriyhdistys Ossi Somma ry on perustettu vaalimaan ja tekemään tunnetuksi kuvanveistöjä Ossi Somman veistospuistoa.
Puisto on avoinna 24/7 ja sinne on vapaa pääsy. Pyydämme kävijöitä huomioimaan, että pihapiirissä myös asutaan.
Teoksista on tietoa niiden luona olevissa qr - koodeissa.
Lisätietoja www.ossisomma.fi
Tervetuloa!
Kiuaskatu 4
040 7776 982
+ Näytä kaikki tiedot
Marketta Kalmanlehto
040 7776 982

Linnavuoren Tehtaiden Eläkeläiset ry

Yhdistyksemme järjestää jäsenilleen liikunta- ja harrastustoimintaa, kerhopäiviä ja erilaisia retkiä ja matkoja sekä juhlatilaisuuksia. Laulukuoromme Ukkometsot toimii vireästi. Talvella on pilkkikilpailut ja kesällä rannaltaongintatapahtuma. Jäseniksi voivat liittyä kaikki Linnavuoren Valmet Oy:stä tai tästä muodostuneista yrityksistä ja myös muualta entisen Valmet Oy:n yksiköistä eläkkeelle jääneet henkilöt puolisoineen.

Puheenjohtajana toimii Hans Lönnqvist.
Haapatie 37-39 A
040 487 9625
+ Näytä kaikki tiedot

Nokian Eläkeläiset ry

Nokian Eläkeläiset ry on yli 700:n jäsenen yhdistys, joka paneutuu ikäihmisten ja eläkeläisten hyvinvointiin. Yhdistyksessä on noin 20 harrastekerhoa joista osallistujat saavat sisältöä elämäänsä. Jäsenkerho kokoontuu kaikille avoimin ovin kahden viikon välein syys- ja kevätkaudella. Hauskat ohjelmat ja tietenkin asiat antavat sisältöä kerholle.

Tavoitteenamme on että erilaisten asioiden harrastajat voivat nauttia ja saada sisältöä elämäänsä. Puolustamme ikäihmisten ja eläkeläisten etuja ajamalla asioita yhteiskunnallissa päätöksenteoissa. Mottonamme on: "Tule tutustumaan ja liity jos tunnet yhdistyksen omaksesi".

Maununkatu 8 A 7
044 053 3188
+ Näytä kaikki tiedot
Puheenjohtaja Ritva Malinen
044 053 3188