Nokian uusi palloiluareena

Nokia saa uuden palloiluareenan syksyllä 2024!

Nokian uutta palloiluareenaa rakennetaan Nokian lukion ja Tredun ammatillisen oppilaitoksen yhteisen kampusalueen Kankaantaankadulle. Areena on nopeasti ja helposti saavutettavissa niin junalla (Pori-Tampere-rata), bussilla (Nysse) kuin omalla autollakin.

Kolmeen kerrokseen jakautuvalle areenalle tulee kaksi erillistä salia, jotka ovat väliverhoilla jaettavissa useampaan lohkoon. Pääsali ja sen noin 1900 katsomopaikkaa mahdollistavat esimerkiksi liigatason salibandy- ja koripallo-ottelutapahtumat sekä muut suuret yleistötapahtumat.  Tutustu tiloihin.

Palloiluareena toimii sekä BC Nokian että Nokian KrP:n kotihallina. Kumpikin seura pelaa omassa lajissaan pääsarjatasolla ja palloiluareenalla tullaankin näkemään muun muassa huippuluokan korista ja salibandyä.

Nykyaikaiset suuret led-näytöt sekä pääsalia kiertävät ledipaneelinauhat mahdollistavat monipuolisen mainoskäytön ja takaavat näkyvyyden esimerkiksi isoissa konserteissa.

Arkikäytössä pääsali voidaan jakaa kolmeen erilliseen lohkoon, jotka kaikki ovat täysimittaisen koripallokentän kokoisia. Toinen sali on harjoitussali, joka on jaettavissa kahteen osaan. Sali toimii koululiikunnan lisäksi salibandyn harjoitussalina.

Palloiluareenan operoinnista vastaa Nokian kaupunki. Areenan nimikumppanuudesta käydään markkinavuoropuhelua kevään 2024 aikana ja areenan nimi julkistetaan aikaisintaan kesäkuun 2024 puolivälin jälkeen.