Harrastusryhmät, Harjuniityn koulun alaluokat

Täältä löydät saavutettavan harrastuslukujärjestyksen Harjuniityn koulun ryhmiin ja tarkemmat tuntikuvaukset.

Harrastusryhmät ovat maksuttomia. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkit ovat voimassa 20.10.2021 asti niiden ryhmien osalta, joissa on vielä tilaa.

Oppilaiden liikkumista koulujen välillä ei enää rajoiteta. Oppilas voi osallistua omalla koululla tai muissa tiloissa tapahtuvaan harrastustoimintaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tiistai klo 13.45-14.45 kuvataide, 1.-3. lk, savipajatila

Kuvataidekerho – Ulos luontoon, luonto sisälle!                                                                      

Kuvataidekerhossa työskennellään sisällä ja ulkona. Tutustutaan koulun lähiluontoon erilaisin tehtävänannoin. Harjoitetaan piirtämistä suoraan havainnosta hyödyntäen luonnoskirjaa. Opetellaan löytämään olennaisin kohteesta ja ilmaisemaan se yksilöllisellä viivatyöskentelyllä. Työskentely tapahtuu rennosti, eri välineillä leikitellen (vesiväri, pastelli, tussi, hiili, lyijykynä). Kerho on suunniteltu kaikille taiteesta kiinnostuneille alakoululaisille, työskentelykerta kestää 60 min. Omia välineitä ei tarvita.  

Kuvataidekerhoja ohjaa kuvataiteilija, TaM Tuija Ihanta. Tuija opettaa Pirkan opistossa kuvataidetta ja tekee omaa taidetta. 

Tiistai klo 15.00-16.30 kuvataide, 4.-6. lk, savipajatila

Kuvataidekerho – Ulos luontoon, luonto sisälle!                                                                      

Kuvataidekerhossa työskennellään sisällä ja ulkona. Tutustutaan koulun lähiluontoon erilaisin tehtävänannoin. Harjoitetaan piirtämistä suoraan havainnosta hyödyntäen luonnoskirjaa. Opetellaan löytämään olennaisin kohteesta ja ilmaisemaan se yksilöllisellä viivatyöskentelyllä. Työskentely tapahtuu rennosti, eri välineillä leikitellen (vesiväri, pastelli, tussi, hiili, lyijykynä). Kerho on suunniteltu kaikille taiteesta kiinnostuneille alakoululaisille, työskentelykerta kestää 90 min. Omia välineitä ei tarvita.  

Kuvataidekerhoja ohjaa kuvataiteilija, TaM Tuija Ihanta. Tuija opettaa Pirkan opistossa kuvataidetta ja tekee omaa taidetta. 

Torstai klo 13.45-14.45 elokuva- ja animaatiokerho, 3.-6 lk, luokka 1014 

Haluatko tietää, miten elokuvaa tehdään? Tervetuloa elokuva- ja animaatiokerhoon! Kerhossa tutustutaan tarinankerronnan perusteisiin sekä harjoitellaan kuvausta ja editointia. Tutkimme myös, miten animaatio syntyy eri tekniikoita käyttämällä. Tule mukaan ja herätetään kuva eloon! 

Kerhon opettaja Miina Kanko on melkein valmis arkkitehti ja taidekasvatuksen maisteriopiskelija. Miinaa kiinnostaa eri taiteenalojen yhdisteleminen ja leikki. Opettamisessa tärkeintä on yhdessä ihmettely ja uusien juttujen kokeileminen. 

Perjantai klo 15.00-16.00 tanssi, 3.-6.lk, koulun liikuntasali 

Lasten ja nuorten tanssi on muutakin kuin rytmiikkaa ja yhteistä tekemistä. Yhdistelemme eri tanssilajeja ja liikuntamuotoja. Voimme käyttää myös valikoituja välineitä liikkeen tai rytmin ilmentämiseen. Ryhmän ohjaajalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus tanssin ohjaamisesta ja valmentamisesta. 

Palveluntarjoaja Jarno Jokela Kaje 

Ilmoittaudu 3.-6.-luokkalaisten tanssiryhmään

Perjantai klo 15.00-16.00 palloilukerho, 3.-6.lk Harjuniityn liikuntahalli  

Monipuolista palloilua ja hauskanpitoa! 

Palveluntarjoaja BC Nokia 

Ilmoittaudu 3.-6.-luokkalaisten palloiluryhmään