Harrastusryhmät, Tottijärven koulu

Täältä löydät saavutettavan harrastuslukujärjestyksen Tottijärven koulun ryhmiin ja tarkemmat tuntikuvaukset.

Harrastusryhmät ovat maksuttomia. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkit ovat voimassa 20.10.2021 asti niiden ryhmien osalta, joissa on vielä tilaa.

Oppilaiden liikkumista koulujen välillä ei enää rajoiteta. Oppilas voi osallistua omalla koululla tai muissa tiloissa tapahtuvaan harrastustoimintaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tiistai klo 14.15-15.15 tanssi, 1.-6. lk, liikuntasali 

Tanssia ja uusia ystäviä  

Tule mukaan tanssikerhoon! Tanssikerhossa tanssitaan ja tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten nykytanssiin, hip hopiin ja afrobeatiin. Tanssi on mukavaa toimintaa, jossa itsetunto kohoaa ja mielikin pysyy virkeänä. Kauden päätteeksi valmistelemme tanssiesityksen. 

Tanssikerhoa ohjaa tanssinopettaja Marjut Mponda Bipella. Marjut on toiminut opettajana 25 vuotta ja hän opettaa useita tanssilajeja tanssilajit lastentanssista balettiin ja jazztanssion, nykytanssista, afrotanssiin, sambiciin, hip hopiin ja bollywoodiin. 

Ilmoittaudu 1.-6.-luokkalaisten tanssiin

Perjantai klo 14.45-15.45 kuvataide, 1.-6., kerhotila, alakerros 

Kuvataidekerho – Ulos luontoon, luonto sisälle!                                                                      

Kuvataidekerhossa työskennellään sisällä ja ulkona. Tutustutaan koulun lähiluontoon erilaisin tehtävänannoin. Harjoitetaan piirtämistä suoraan havainnosta hyödyntäen luonnoskirjaa. Opetellaan löytämään olennaisin kohteesta ja ilmaisemaan se yksilöllisellä viivatyöskentelyllä. Työskentely tapahtuu rennosti, eri välineillä leikitellen (vesiväri, pastelli, tussi, hiili, lyijykynä). Kerho on suunniteltu kaikille taiteesta kiinnostuneille alakoululaisille, työskentelykerta kestää 60 min. Omia välineitä ei tarvita.  

Kuvataidekerhoja ohjaa kuvataiteilija, TaM Tuija Ihanta. Tuija opettaa Pirkan opistossa kuvataidetta ja tekee omaa taidetta. 

Ilmoittaudu 1.-6.-luokkalaisten kuvataideryhmään