Harrastusryhmät, Tottijärven koulu

Täältä löydät saavutettavan harrastuslukujärjestyksen Tottijärven koulun ryhmiin ja tarkemmat tuntikuvaukset.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Harrastusryhmät ovat maksuttomia. Netti-ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit tiedustella vapaata paikkaa koordinaattorilta.

Päivitetty 10.2.2022. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Maanantai klo 8.00-10.00 aamuliikkari, 1.-6.lk, sali/piha

Aamuliikkarissa liikutaan monipuolisesti lasten toiveita kuunnellen sisällä ja ulkona.

Ryhmään otetaan 30 osallistujaa.

Palveluntarjoaja KRP

Tiistai klo 14.15-15.15 tanssi, 1.-6. lk, liikuntasali

Tanssia ja uusia ystäviä

Tule mukaan tanssiryhmään! Tanssiryhmässä tanssitaan ja tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten nykytanssiin, hip hopiin ja afrobeatiin. Tanssi on mukavaa toimintaa, jossa itsetunto kohoaa ja mielikin pysyy virkeänä. Kauden päätteeksi valmistelemme tanssiesityksen.

Ryhmään otetaan 15 osallistujaa.

Tanssiryhmää ohjaa tanssinopettaja Marjut Mponda Bipella. Marjut on toiminut opettajana 25 vuotta ja hän opettaa useita tanssilajeja tanssilajit lastentanssista balettiin ja jazztanssion, nykytanssista, afrotanssiin, sambiciin, hip hopiin ja bollywoodiin.

Perjantai klo 14.30-15.30 kuvataide, 1.-6., kerhotila, alakerros

Kuvataideryhmä – Ulos luontoon, luonto sisälle!

Kuvataideryhmässä työskennellään sisällä ja ulkona. Tutustutaan koulun lähiluontoon erilaisin tehtävänannoin. Harjoitetaan piirtämistä suoraan havainnosta hyödyntäen luonnoskirjaa. Opetellaan löytämään olennaisin kohteesta ja ilmaisemaan se yksilöllisellä viivatyöskentelyllä. Työskentely tapahtuu rennosti, eri välineillä leikitellen (vesiväri, pastelli, tussi, hiili, lyijykynä). Ryhmä on suunniteltu kaikille taiteesta kiinnostuneille alakoululaisille, työskentelykerta kestää 60 min. Omia välineitä ei tarvita.

Ryhmään otetaan 12 osallistujaa.

Kuvataideryhmää ohjaa kuvataiteilija, TaM Tuija Ihanta. Tuija opettaa Pirkan opistossa kuvataidetta ja tekee omaa taidetta.