Harrastusryhmät, Tervasuon koulu

Täältä löydät saavutettavan harrastuslukujärjestyksen Tervasuon koulun ryhmiin ja tarkemmat tuntikuvaukset.

Harrastusryhmät ovat maksuttomia. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkit ovat voimassa 20.10.2021 asti niiden ryhmien osalta, joissa on vielä tilaa.

Oppilaiden liikkumista koulujen välillä ei enää rajoiteta. Oppilas voi osallistua omalla koululla tai muissa tiloissa tapahtuvaan harrastustoimintaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Keskiviikko klo 13.15-14.15 kuvataide, 1.-2. lk, luokka (alkaen vko 40)

Kerhossa harjoitellaan erilaisten tekniikoiden ja välineiden käyttöä sekä leikitellään väreillä. Osassa töistä palataan lapsuudessa taaksepäin sekä hyödynnetään ryhmätyötaitoja.  

Palveluntarjoaja Nokian kuvataiteilijat ry, ohjaaja Tarja Seppälä 

Torstai klo 14.15-15.15 tanssi, 1.-2. lk, liikuntasali (alkaen vko 43) 

Tanssia ja uusia ystäviä  

Tule mukaan tanssikerhoon! Tanssikerhossa tanssitaan ja tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten nykytanssiin, hip hopiin ja afrobeatiin. Tanssi on mukavaa toimintaa, jossa itsetunto kohoaa ja mielikin pysyy virkeänä. Kauden päätteeksi valmistelemme tanssiesityksen. 

Tanssikerhoa ohjaa tanssinopettaja Marjut Mponda Bipella. Marjut on toiminut opettajana 25 vuotta ja hän opettaa useita tanssilajeja tanssilajit lastentanssista balettiin ja jazztanssion, nykytanssista, afrotanssiin, sambiciin, hip hopiin ja bollywoodiin. 

Ilmoittaudu 1.-2.-luokkalaisten tanssiin

Perjantai klo 13.15-14.15 elokuva- ja animaatiokerho, 1.-2. lk, luokka 

Animaatio- ja elokuvakerho 

Animaatio- ja elokuvakerhossa tutustutaan käsikirjoittamisen, tarinankerronan ja kuvausteknisten asioiden kautta elokuvan tekemiseen ja tehdään animaatioita ilmaissovelluksilla tableteilla ja mahdollisesti osittain oppilaiden omien puhelimien avulla. Animaation tyylilajit tulevat tutuiksi ja kerhossa saa virikkeitä myös omatoimiseen työskentelyyn. 

Kerhojen ohjaaja Outi Virtanen on nokialainen taidekasvattaja, opettaja ja yrittäjä Sokru-nimisessä yrityksessä. 

Outi on myös suunnitellut Nokia-kuosin, opettanut parikymmentä vuotta museoissa ja kuvataidekouluissa ja suunnittelee työkseen esimerkiksi kankaita.