Harrastusryhmät, Tervasuon koulu

Täältä löydät saavutettavan harrastuslukujärjestyksen Tervasuon koulun ryhmiin ja tarkemmat tuntikuvaukset.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Harrastusryhmät ovat maksuttomia. Netti-ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit tiedustella vapaata paikkaa koordinaattorilta.

Päivitetty 10.2.2022. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Keskiviikko klo 13.15-14.15 kuvataide, 1.-2. lk, luokka

Ryhmässä harjoitellaan erilaisten tekniikoiden ja välineiden käyttöä sekä leikitellään väreillä. Osassa töistä palataan lapsuudessa taaksepäin sekä hyödynnetään ryhmätyötaitoja.

Ryhmään otetaan 10 osallistujaa.

Palveluntarjoaja Nokian kuvataiteilijat ry, ohjaaja Tarja Seppälä

Torstai klo 14.15-15.15 tanssi, 1.-2. lk, liikuntasali

Tanssia ja uusia ystäviä

Tule mukaan tanssiryhmään! Tanssiryhmässä tanssitaan ja tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten nykytanssiin, hip hopiin ja afrobeatiin. Tanssi on mukavaa toimintaa, jossa itsetunto kohoaa ja mielikin pysyy virkeänä. Kauden päätteeksi valmistelemme tanssiesityksen.

Ryhmään otetaan 15 osallistujaa.

Tanssiryhmää ohjaa tanssinopettaja Marjut Mponda Bipella. Marjut on toiminut opettajana 25 vuotta ja hän opettaa useita tanssilajeja tanssilajit lastentanssista balettiin ja jazztanssion, nykytanssista, afrotanssiin, sambiciin, hip hopiin ja bollywoodiin.

Perjantai klo 13.15-14.15 elokuva- ja animaatioryhmä, 1.-2. lk, luokka

Animaatio- ja elokuvaryhmä

Animaatio- ja elokuvaryhmässä tutustutaan käsikirjoittamisen, tarinankerronan ja kuvausteknisten asioiden kautta elokuvan tekemiseen ja tehdään animaatioita ilmaissovelluksilla tableteilla ja mahdollisesti osittain oppilaiden omien puhelimien avulla. Animaation tyylilajit tulevat tutuiksi ja kerhossa saa virikkeitä myös omatoimiseen työskentelyyn.

Ryhmään otetaan 12 osallistujaa.

Ryhmän ohjaaja Outi Virtanen on nokialainen taidekasvattaja, opettaja ja yrittäjä Sokru-nimisessä yrityksessä.