Harrastusryhmät, Koskenmäen koulu

Täältä löydät saavutettavan harrastuslukujärjestyksen Koskenmäen koulun ryhmiin ja tarkemmat tuntikuvaukset.

Harrastusryhmät ovat maksuttomia. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkit ovat voimassa 20.10.2021 asti niiden ryhmien osalta, joissa on vielä tilaa.

Oppilaiden liikkumista koulujen välillä ei enää rajoiteta. Oppilas voi osallistua omalla koululla tai muissa tiloissa tapahtuvaan harrastustoimintaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Maanantai klo 14.00-15.00 monilajitunti, 1.-4.lk, liikuntasali 

Monipuolista kehonhallintaa ja koordinaatiota kehittävää ja kuntoa kohottavaa liikuntaa alakoululaisille. Tunnin sisältö vaihtelee ja se voi sisältää esimerkiksi palloilua, voimistelua, kamppailua tai leikkejä ja pelejä, sisältöä suunnitellaan myös lasten toiveiden mukaan. 

Palveluntarjoaja Nokian KRP 

Ilmoittaudu 1.-4.-luokkalaisten monilajiryhmään

Maanantai klo 14.00-15.00 supersankarikoulu, 1.-3.lk, liikuntasali 

Supersankarikoulu on monilajitunti täynnä vauhdikkaita tilanteita. Voimistelemme, juoksemme, temppuilemme, kopittelemme ja välillä myös jongleeraamme… 

Ryhmässä opitaan tekemään asioita, jotka kehittävät monipuolisesti kykyjä liikkua ja käsitellä liikuntavälineitä. Harjoitusta saa myös silmän ja käden yhteistoiminta ja rytmikyky. Tarvitset vain sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja kengät. Halutessasi voit pukeutua myös valitsemasi supersankarin tyyliin. Supersankarikoulussa on kiusaamisen 0-toleranssi. 

Palveluntarjoaja Jarno Jokela Kaje 

Ilmoittaudu 1.-3.-luokkalaisten supersankarikouluun

Maanantai klo 14.15- 15.15 elokuva- ja animaatiokerho, 1.-6. lk, luokka 113 

Animaatio- ja elokuvakerho 

Animaatio- ja elokuvakerhossa tutustutaan käsikirjoittamisen, tarinankerronan ja kuvausteknisten asioiden kautta elokuvan tekemiseen ja tehdään animaatioita ilmaissovelluksilla tableteilla ja mahdollisesti osittain oppilaiden omien puhelimien avulla. Animaation tyylilajit tulevat tutuiksi ja kerhossa saa virikkeitä myös omatoimiseen työskentelyyn. 

Kerhojen ohjaaja Outi Virtanen on nokialainen taidekasvattaja, opettaja ja yrittäjä Sokru-nimisessä yrityksessä. 

Outi on myös suunnitellut Nokia-kuosin, opettanut parikymmentä vuotta museoissa ja kuvataidekouluissa ja suunnittelee työkseen esimerkiksi kankaita. 

Maanantai klo 15.00-16.00 salibandy, 4.-6.lk, liikuntasali 

Vapaamuotoisempaa salibandyn pelaamista ja hauskanpitoa. 

Palveluntarjoaja Nokian KRP 

Ilmoittaudu 4.-6.-luokkalaisten salibandyyn

Torstai klo 14.15-15.15 kuvataide, 3.-6.lk, luokka 157

Kerhossa harjoitellaan erilaisten tekniikoiden ja välineiden käyttöä sekä leikitellään väreillä. Osassa töistä palataan lapsuudessa taaksepäin sekä hyödynnetään ryhmätyötaitoja.  

Palveluntarjoaja Nokian kuvataiteilijat ry, ohjaaja Tarja Seppälä