Harrastusryhmät, Harjuniityn koulun yläluokat

Täältä löydät saavutettavan harrastuslukujärjestyksen Harjuniityn koulun ryhmiin ja tarkemmat tuntikuvaukset.

Harrastusryhmät ovat maksuttomia. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkit ovat voimassa 22.10.2021 asti niiden ryhmien osalta, joissa on vielä tilaa.

Oppilaiden liikkumista koulujen välillä ei enää rajoiteta. Oppilas voi osallistua omalla koululla tai muissa tiloissa tapahtuvaan harrastustoimintaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Maanantai klo 15.45- 18.00 graffitikerho 7.-9. lk, kuvataideluokka 

Graffitikerhossa oppilaat pääsevät itse suunnittelemaan ja maalaamaan graffitin tai katutaideteoksen seinäpinnalle ohjatusti. Maalaus/maalaukset toteutetaan siten, että ensiksi ne luonnostellaan ohjaajien kanssa yhdessä paperille. Ensimmäisenä kerätään porukalla ideoita yhteen, joista sitten valitaan yksi yhteinen, jonka maalaamiseen sovitaan työnjako. Toinen vaihtoehto on, että oppilaat tekevät kukin oman luonnoksen, jonka sitten maalaavat itse seinään ohjaajan avustuksella. Tutuksi tulevat taidetarkoitukseen soveltuvat spraymaalit sekä lateximaalit. 

Tavoite on: Käyttää kaksi kerhokertaa suunnitteluun ja neljä maalaamiseen.   

Maalaaminen on sotkuista hommaa, ja ulkona saattaa olla kylmä, joten asianmukainen varustus päälle. Graffitikerhossa oppilaat pääsevät itse suunnittelemaan ja maalaamaan graffitin tai katutaideteoksen seinäpinnalle ohjatusti.   

Palveluntarjoaja Pirkan opisto, ohjaaja Valtteri Peltonen 

Maanantai klo 15.15-16.15 pingis, 7.-9.lk, tori

Omaehtoista pingiksen peluuta pienellä porukalla. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin jäädä koulun jälkeen lätisemään kavereiden kanssa ja nöyryyttää heitä pingiksessä? 

Ilmoittaudu 7.-9.-luokkalaisten pingikseen

Maanantai klo 15.15-16.15 tiktok-tanssi, 7.-9.lk, draamastudio 

Oletko salaa harjoitellut tiktok-tansseja kotona tai aivan avoimesti tanssinut niitä ympäri koulun käytäviä? Aivan sama, nyt sitä voi tehdä yhdessä! Ryhmä koordinoi ja sopii itse, mitä tanssitaan ja miten tanssitaan, ilman varsinaista ohjaajaa. 

Ilmoittaudu 7.-9.-luokkalaisten tiktok-tanssiryhmään

Tiistai klo 16.00-17.00 salibandy, 7.-9.lk, Harjuniityn liikuntahalli  

Vapaamuotoisempaa salibandyn pelaamista ja hauskanpitoa.  

Palveluntarjoaja KRP 

Ilmoittaudu 7.-9.-luokkalaisten salibandyyn

Torstai klo 15.15-16.15 valokuvaus, 7.-9.lk, luokka 1014

Haluatko oppia ottamaan kaiken irti puhelimestasi ja sen sovelluksista sekä samalla tulla paremmaksi valokuvaajaksi? Ryhmässä harjoitellaan erilaisten kuvaustekniikoiden lisäksi kuvankäsittelyä, meemien ja giffien tekoa. Oma puhelin ei ole edellytys, vaan erilaisia laitteita löytyy ryhmän ohjaajalta Miina Kankolta. 

Ilmoittaudu 7.-9.-luokkalaisten valokuvausryhmään