Joukkoliikenne

Nokian sisäisestä ja Nokian ja Tampereen välisestä linja-autoliikenteestä vastaa Tampereen seudun joukkoliikenne. Tampereen seudun joukkoliikenne palvelee koko Tampereen seudulla (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi). Käytössä on yhteinen vyöhykejärjestelmä, yhtenäiset liput, ikäryhmät sekä lippuetuudet.

Palveluliikenne

Palveluliikenne palvelee kaikkia nokialaisia, kuitenkin ensisijaisesti vanhuksia ja liikuntarajoitteisia. Palveluliikennettä tarjoavat Kymppilinja sekä Pinsiön kutsutaksi.

Kymppilinja liikennöi reiteillä sivun alalaidasta löytyvän aikataulun mukaisesti. Aikataulu on jaossa myös autossa sekä Ikävinkissä. Kymppilinja voi poiketa reitiltään ja noutaa asiakkaan esim. kotiovelta, mikäli siirtyminen reitin varrelle on asiakkaalle hankalaa. Tarvittaessa kuljettaja myös avustaa autoon noustessa ja siitä poistuttaessa. Kymppilinjan kyytiin voi nousta reitin varrelta tai asiakas voi tilata noudon kotiovelta soittamalla kuljettajalle puh. 0400 949 265. Kuljettaja antaa mielellään lisätietoja Kymppilinjan toiminnasta.

Kymppilinjan käyttö maksaa asiakkaalle 2,50 €/suunta ja matka maksetaan kuljettajalle käteisellä. Kymppilinjan liikennöitsijänä toimii Tilausliikenne Atro Vuolle Oy.

Pinsiön kutsutaksia liikennöi Tilausliikenne Atro Vuolle Oy ja se toimii tiistaisin ja perjantaisin. Taksi on tarkoitettu palvelemaan kaikkia pinsiöläisiä, ensisijaisesti kuitenkin vanhuksia ja liikuntarajoitteisia. Taksi lähtee Pinsiöstä ensimmäisen asiakkaan luota noin kello 9.00 ja lähtö Nokian keskustasta takaisin Pinsiöön on noin kello 12.00. Kuljetusten edellytys on vähintään kahden matkustajan edestakainen matka. Matkojen tilaus tehdään numerosta 040 751 5826 tai sovitaan kuljettajan kanssa edellisen matkan aikana.

Pinsiön kutsutaksin käyttö maksaa asiakkaalle 2,50 €/suunta ja matka maksetaan kuljettajalle käteisellä.

Aikataulut (pdf)