Raiteet jatkuvat Nokialle

Nokialta pääset vartissa lähijunalla Tampereelle töihin, opiskelemaan tai vapaa-ajan rientoihin – ja samoin takaisin kotiin Nokialle. Lähijunalla liikut kätevästi ja edullisesti aamusta iltaan.

Junalla Nokia–Tampere-väli taittuu vartissa.

Sujuvasti yhdellä lipulla Tampereen seudun lähiliikenteessä

Nyssen paikallisliikenteen alueella junamatkustaminen sujuu kätevästi yhdellä Nysse-lipulla. Voit maksaa matkasi joko Nyssen matkakortille ladatulla arvo- tai kausilipulla tai mobiililipulla. Lisätietoja lipputyypeistä: Nysse.fi.

Nysse-lipulla voi matkustaa Tampereen seudun lähiliikenteessä (R- ja M-junat) sekä kaukoliikenteen junissa (Intercity, Pendolino ja kiskobussit) Eko-luokassa. Liput ovat voimassa Nokian, Tampereen, Lempäälän, Oriveden ja Tesoman asemien välisillä matkoilla. Esimerkiksi Nokia–Tampere-matkan laajuus on kolme vyöhykettä (A,B,C). Nyssen lippuvalikoiman lisäksi alueen junaliikenteessä käyvät myös VR:n junaliput.

Leimaa lippusi ennen junaan nousemista

  • Nyssen matkakortti ja liput leimataan jo asemalaiturin lukijalaitteessa ennen junaan nousemista.
  • Lippulaitteet on merkitty Nyssen sinisellä merkkitaululla.
  • VR:n junaliput leimataan junassa.
  • Muista leimata Nysse-matkakortti lukijassa myös vaihtomatkoilla.
  • Lukijalaitteella ei voi valita tai vaihtaa matkakortin vyöhykkeitä.

Suunnittele reitti helposti

Nyssen reittioppaasta näet näppärästi junien ja bussien aikataulut, reitit sekä pysäkit.

Liityntäpysäköinti

Liityntäpysäköinnin ansiosta pyörän tai auton voi jättää päiväksi ilmaiseen parkkiin ja jatkaa matkaa rennosti eteenpäin. Liityntäpysäköintialue sijaitsee aivan Nokian rautatieaseman edessä. Asemanseudun uudistuessa kaupunkiterminaalimaiseksi keskittymäksi, uudelta liityntäpysäköintialueelta säilyy esteetön kulku laiturialueelle sekä bussiliikenteeseen.

Jatka matkaasi ympäri Suomen yhdistämällä VR-junaliput ja Nysse-liput

Jos matkasi ulottuu Nysse-aluetta pidemmälle, voit ostaa kertaliput helposti VR Matkalla -sovelluksesta, jolloin kaikki matkalippusi ovat helposti samassa paikassa. Nysse-lippuja voi ostaa Nysse-alueelta lähtevien sekä sinne saapuvien junamatkojen yhteyteen. Lue lisää Nysse-kertalipun ja VR-junalipun yhteisostosta.