Omakotitontit

Nokia tarjoaa aktiivista kaupunkiasumista lähellä luontoa. Hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain 20 minuutin matkan päässä Tampereelta, sijaitsevassa kaupungissamme elämä on helppoa - palvelut ovat lähellä eikä liikenneruuhkiakaan ole.

Nokialla luonto ja vesi ovat aina lähellä, liikuitpa missä päin kaupunkia tahansa. Viehättävät ulkoilureitit tarjoavat mahdollisuuden virkistymiseen. Aktiviteetteja kaipaaville vireä seuratoimintamme mahdollistaa lukuisten eri lajien harrastamisen.

Nokialta löydät kodin eri elämänvaiheisiin. Kasvavassa kaupungissa on monipuolisia asumisen mahdollisuuksia. Tarjolla on niin omakotitaloja, rivitaloja kuin kerrostaloasumistakin. Meillä asut väljästi ja mukavasti.

Rakennusvalmiita omakotitontteja on tällä hetkellä saatavilla eri puolelta kaupunkia. Harjuniitty tarjoaa erinomaisen asuinympäristön esimerkiksi lapsiperheille. Sammaliston luonnonläheisellä alueella riittää tilaa vähän isommastakin pihasta haaveileville. Maalaismaisemista nauttiville tontti löytyy Tottijärveltä. Lisäksi yksittäisiä rakennusvalmiita tontteja löytyy myös Siurosta ja Linnavuoresta.

Nokialta löytyy kaikki, mitä mukavaan elämään tarvitset!

Liittymismaksut tällä hetkellä:
Nokian Vesi Oy: vesi- ja viemäriliittymät yhteensä noin 7500 euroa
Elenia Palvelut Oy: sähköliittymä 3x25A noin 2600 euroa ja 3x35A noin 3375 euroa
Elisa Oyj: valokuituliittymä noin 1850 euroa, katso lisätiedot Elisan verkkopalvelusta
Nokian kaupunki: tontin ajoliittymä 5 metriä noin 400 euroa

Nokian kaupungin vapaat omakotitontit

Nokian kaupungin tonttien karttasovelluksesta löydät kaikki vapaat omakotitontit. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät myös hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot.