Omakotitontit

Nokia tarjoaa aktiivista kaupunkiasumista lähellä luontoa. Hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain 20 minuutin matkan päässä Tampereelta, sijaitsevassa kaupungissamme elämä on helppoa ja palvelut ovat lähellä.

Nokialla luonto ja vesi ovat aina lähellä, liikuitpa missä päin kaupunkia tahansa. Viehättävät ulkoilureitit tarjoavat mahdollisuuden virkistymiseen. Aktiviteetteja kaipaaville vireä seuratoimintamme mahdollistaa lukuisten eri lajien harrastamisen.

Nokialta löydät kodin eri elämänvaiheisiin. Kasvavassa kaupungissa on monipuolisia asumisen mahdollisuuksia. Tarjolla on niin omakotitaloja, rivitaloja kuin kerrostaloasumistakin. Meillä asut väljästi ja mukavasti.

Rakennusvalmiita omakotitontteja on tällä hetkellä saatavilla eri puolelta kaupunkia. Harjuniitty tarjoaa erinomaisen asuinympäristön esimerkiksi lapsiperheille. Sammaliston luonnonläheisellä alueella riittää tilaa vähän isommastakin pihasta haaveileville. Maalaismaisemista nauttiville tontti löytyy Tottijärveltä. Lisäksi yksittäinen  rakennusvalmis tontti löytyy myös Linnavuoresta.

Liittymismaksut

Nokian Vesi Oy: Vesi- ja viemäriliittymät yhteensä noin 8000 euroa.
Elenia Oy: Sähköliittymä, täyttämällä tiedot sähköiseen laskuriin saat hinnan ja toimitusajan sähköliittymälle. Lisätiedot: puh. 020 690 025.
Elisa Oyj: Valokuituliittymä noin 1980 euroa, katso lisätiedot Elisan verkkopalvelusta.
Nokian kaupunki: Tontin ajoliittymä saa olla maksimissaan kuusi metriä ja se tulee varustaa rummulla, jonka kustannuksista vastaa rakentaja.

Nokian kaupungin vapaat omakotitontit

Nokian kaupungin tonttien karttasovelluksesta löydät kaikki vapaat omakotitontit. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät myös hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot.