Omakotitontit

Nokian kaupunki on muuttovoitossa valtakunnan kärkipäätä. Monipuoliset asuinalueet luonnon ja palvelujen äärellä houkuttelevat niin uusia kuin pitkäaikaisia nokialaisia. Kasvavassa ja kehittyvässä kaupungissa investoidaan keskustaan sekä uusiin, viihtyisiin asuinalueisiin.

Nokialla luonto ja vesi ovat aina lähellä, liikuitpa missä päin kaupunkia tahansa. Viehättävät ulkoilureitit tarjoavat mahdollisuuden virkistymiseen. Aktiviteetteja kaipaaville vireä seuratoimintamme mahdollistaa lukuisten eri lajien harrastamisen.

Rakennusvalmiita omakotitontteja on saatavilla eri puolelta kaupunkia.

  • Harjuniitty tarjoaa luonnonläheisen asuinympäristön ja erinomaiset palvelut erityisesti lapsiperheille.
  • Tervasuo ja Sammalisto kasvavat lähivuosina, kun alueilta luovutetaan noin 100 uutta omakotitonttia. Tänne voit rakentaa oman toiveidesi talon juuri sopivan lähelle kaupungin palveluja ja luonnon rauhaa.
  • Pirkanmaan vuoden kyläksi vuonna 2022 valittu Tottijärvi tarjoaa aktiivista tekemistä kauniissa maalaismaisemissa.

Liittymismaksut

Nokian Vesi Oy: Vesi- ja viemäriliittymät yhteensä noin 9000 euroa.
Elenia Oy: Sähköliittymä, täyttämällä tiedot sähköiseen laskuriin saat hinnan ja toimitusajan sähköliittymälle. Lisätiedot: puh. 020 690 025.
Elisa Oyj: Valokuituliittymä noin 1980 euroa, katso lisätiedot Elisan verkkopalvelusta.
Nokian kaupunki: Tontin ajoliittymä saa olla maksimissaan kuusi metriä ja se tulee varustaa rummulla, jonka kustannuksista vastaa rakentaja.

Nokian kaupungin vapaat omakotitontit

Nokian kaupungin tonttien karttasovelluksesta löydät kaikki vapaat omakotitontit. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät myös hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot.