Palveluliikenne

Palveluliikenne palvelee kaikkia nokialaisia, kuitenkin ensisijaisesti vanhuksia ja liikuntarajoitteisia. Palveluliikennettä tarjoavat Kymppilinja sekä Pinsiön kutsutaksi.

Autojen yhteystiedot

Kymppilinja, p. 044 486 1617

Pinsiön kutsutaksi, p. 044 486 1618

Kymppilinja

Kymppilinja liikennöi reiteillä sivun alalaidasta löytyvän aikataulun mukaisesti. Aikataulu on jaossa myös autossa. Kymppilinja voi poiketa reitiltään ja noutaa asiakkaan esim. kotiovelta, mikäli siirtyminen reitin varrelle on asiakkaalle hankalaa. Tarvittaessa kuljettaja myös avustaa autoon noustessa ja siitä poistuttaessa. Kymppilinjan kyytiin voi nousta reitin varrelta tai asiakas voi tilata noudon kotiovelta soittamalla kuljettajalle puh. 044 486 1617. Kuljettaja antaa mielellään lisätietoja Kymppilinjan toiminnasta.

Kymppilinjassa noudatetaan Tampereen seudun joukkoliikenteen hinnastoa ja maksuvälineitä. Nysse-kortin voi hankkia Nyssen asiakaspalvelusta Frenckelistä.

Pinsiön kutsutaksi

Pinsiön kutsutaksia palvelee kerran viikossa perjantaisin ja kyydin ehtona on vähintään kahden matkustajan edestakainen matka. Mikäli perjantai on arkipyhä, palvelee Pinsiön kutsutaksi tätä edeltävänä arkipäivänä tai asiakkaiden kanssa sovittuna päivänä. Pinsiön kutsutaksissa maksu suoritetaan käteisellä ja matkan hinta on 2,50 euroa.

Taksi on tarkoitettu palvelemaan kaikkia pinsiöläisiä, ensisijaisesti kuitenkin vanhuksia ja liikuntarajoitteisia. Taksi lähtee Pinsiöstä ensimmäisen asiakkaan luota noin kello 9.00 ja lähtö Nokian keskustasta takaisin Pinsiöön on noin kello 12.00. Matkojen tilaus tehdään numerosta 044 486 1618 tai sovitaan kuljettajan kanssa edellisen matkan aikana.

Aikataulu (pdf)