Lapsen oikeuksien viikko Nokialla

Lapsen oikeuksien teemaviikon tavoitteena on lisätä Lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa. Viikon vietto ajoittuu kansainvälisen lapsen oikeuksien päivän yhteyteen 20.11. Tavoitteena Nokialla on, että viikon viettoon saataisiin mukaan laajasti palvelut, yhdistykset, järjestöt ja seurat. Lisätietoja viikkoon liittymisestä voi kysyä Nokian kaupungin lapsiystävällinen kunta -koordinaattorilta.

Tutustu lapsen oikeuksien viikon ohjelmaan NokiallaLapsen oikeuksien viikon pyöreä kampanjalogo.

Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään Nokialla laajasti eri tahojen toimesta. Lapset ja nuoret ovat osallistuneet aktiivisesti viikon tapahtumien järjestämiseen. Vuonna 2022 Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään 14.-20.11.2022. Valtakunnallisen viikon viestinnällinen teema on lapsen oikeus turvallisuuteen. Nokian ohjelma päivitetään sivulle syksyn 2022 aikana.

Ilmoittautuminen valtakunnalliselle vuoden 2022 Lapsen oikeuksien viikolle on alkanut ja viikolle voivat ilmoittautua ilmaiseksi kaikki lasten ja nuorten parissa toimivat tahot. Ilmoittautumalla varmistat, että saat materiaaleja ja tietoa viikosta sähköpostiisi.

Ilmoittautuminen valtakunnalliselle Lapsen oikeuksien viikolle 2022.

Aiempien vuosien ohjelmiin voi tutustua sivun oikeasta laidasta.

 

Nokialaisilta lapsilta ja nuorilta kysyttiin heidän oikeuksiensa toteutumisesta lapsen oikeuksien viikolla vuonna 2019 ja vastauksista tuotettiin video.