Nokian kaupunki työnantajana

Nokian kaupungilla on töissä noin 1300 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkiksi hyvät työterveyspalvelut, ilmaista liikuntaa sekä liikunta- hyvinvointi- ja kulttuurietuuden. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Käytämme rekrytoinnissa valtakunnallista kuntarekry.fi-palvelua. Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua Kuntarekryn verkkosivuilla.  

Samassa palvelussa voit jättää myös avoimen hakemuksen sijaisuuksiin päiväkodeissamme ja kouluissamme. Sähköiset työnhakulomakkeet helpottavat työnhakua sekä nopeuttavat hakemusten käsittelyä.

Rekrytointiprosessi kestää keskimäärin kuukaudesta kahteen hakuajan päättymisen jälkeen.

Kesätyöpaikat 2023

Nokian kaupungilla on tarjolla kesätyöpaikkoja avustavissa tehtävissä, esimerkiksi viheralueiden kunnossapidossa ja päiväkodeissa.

Kesätyöpaikkojen hakuaika on  6.-24.2.2023

Kesätyötuki 2022

Kaupunki helpottaa nokialaisten nuorten työllistymistä kesätyötuella, jota voidaan maksaa yritykselle, yhdistykselle tai kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesän 2023 kesätyötuen hakemisesta tiedotetaan lähempänä.

Töihin varhaiskasvatukseen?

Varhaiskasvatuksen rekrytointivideon kuvasivat Harjuniityn päiväkodin lapset. Katso videolta, millaista on työskennellä Nokian kaupungin varhaiskasvatuksessa ja millaisia työntekijöitä etsimme! (Tuotanto: JooWorks)

 

Todistus Nokian kaupungilla työskentelystä

Työsuhteen päättyessä esihenkilösi laatii työtodistuksen. Voit myös pyytää todistuksen henkilöstöhallinnosta Työsuhde-/palvelussuhdetodistuspyyntö -lomakkeella.