Nokian kaupunki työnantajana

Nokian kaupungilla on töissä noin 1300 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkiksi hyvät työterveyspalvelut, ilmaista liikuntaa sekä liikunta- hyvinvointi- ja kulttuurietuuden. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Käytämme rekrytoinnissa valtakunnallista kuntarekry.fi-palvelua. Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua Kuntarekryn verkkosivuilla.  

Samassa palvelussa voit jättää myös avoimen hakemuksen sijaisuuksiin päiväkodeissamme ja kouluissamme. Sähköiset työnhakulomakkeet helpottavat työnhakua sekä nopeuttavat hakemusten käsittelyä.

Rekrytointiprosessi kestää keskimäärin kuukaudesta kahteen hakuajan päättymisen jälkeen.

Kesätyöpaikat 2023

Nokian kaupungilla on tarjolla kesätyöpaikkoja avustavissa tehtävissä, esimerkiksi viheralueiden kunnossapidossa ja päiväkodeissa.

Tänä kesänä tarjolla on myös Tutustu ja tienaa kunta-alalla -kesäharjoittelupaikkoja ateria- ja siivouspalveluissa, kulttuuripalveluissa sekä henkilöstöpalveluissa. Harjoittelupaikat ovat tarkoitettu nokialaisille nuorille, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta. Harjoittelu on palkallinen ja kestää 2 viikkoa.

Kesätyöpaikkojen ja Tutustu ja tienaa -paikkojen hakuaika oli  6.-24.2.2023.

Kesätyötuki 2023

Nokian kaupungin myöntämällä kesätyötuella helpotamme 125 nokialaisen nuoren työllistymistä tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 6.3.2023 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Kesätyötukeen on oikeutettu nokialainen työnantaja, joka palkkaa vuosina 2004 – 2008 syntyneen nokialaisen nuoren 1.5. – 31.8.2023 välisenä aikana. Kesätyötukihakemus tehdään Nokian kaupungin verkkosivuilla: Työllisyyspalvelut/ Kesätyötuki 2023. Työsuhteesta maksettavan palkan on oltava vähintään 700 euroa.

Töihin varhaiskasvatukseen?

Varhaiskasvatuksen rekrytointivideon kuvasivat Harjuniityn päiväkodin lapset. Katso videolta, millaista on työskennellä Nokian kaupungin varhaiskasvatuksessa ja millaisia työntekijöitä etsimme! (Tuotanto: JooWorks)

 

Todistus Nokian kaupungilla työskentelystä

Työsuhteen päättyessä esihenkilösi laatii työtodistuksen. Voit myös pyytää todistuksen henkilöstöhallinnosta Työsuhde-/palvelussuhdetodistuspyyntö -lomakkeella.