Sydänpotilaat

Sydänohjausvastaanotolla toimii sydänhoitajan ja sydänfysioterapeutin yhteisvastaanotto sydänpotilaille. Palvelun saamiseksi tarvitset Sydänsairaalan, lääkärisi tai lähikardiologin suosituksen. Ohjauksessa saat tietoa sairaudestasi, sydänterveyttä edistävistä elämäntapamuutoksista, kuntoutusvaihtoehdoista sekä vertaistuki- ja ryhmätoiminnasta.

Sydänfysioterapeutti

Sydänfysioterapeutti

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  11:30-12:00

Kenelle sydänohjausvastaanotto on tarkoitettu?

Voit hakeutua sydänohjausvastaanotolle, jos

  • sinulla on todettu sepelvaltimotauti
  • olet sairastanut sydäninfarktin ja olet ollut sydäntoimenpiteessä, esim. pallolaajennuksessa, ohitus- tai läppäleikkauksessa.

Voit saada ohjausta myös sydämenvajaatoiminnan, sydämen rytmihäiriöiden ja harvinaisempien sydänsairauksien hoitoon liittyvissä asioissa.

Vertaistuki- ja ryhmätoiminta

Tulppa-avokuntoutusryhmä on tarkoitettu sinulle, jolla on todettu sepelvaltimotauti uutena sairautena. Tulpparyhmästä saat tietoa sydänohjauskäynnin yhteydessä tai Sydänsairaalan kuntoutussuunnittelijalta.

Sydänpotilaiden keskusteluryhmä on tarkoitettu uusille ja vanhoille sydänpotilaille sekä heidän läheisilleen. Nokian Uutisten menoinfo-palstalla ilmoitetaan keskusteluryhmän kokoontumisajat. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus tavata sydänhoitaja ja Nokian Sydänyhdistyksen vertaistukihenkilöitä.