TerveyskeskussairaalaTerveyskeskussairaalassa on 60 potilaspaikkaa. Terveyskeskussairaala toimii toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Osastohoitoon tullaan lääkärin lähettämänä oman terveyskeskuksen ensiapuvastaanotolta, erikoissairaanhoidosta, alueen omalääkärin kautta tai sovitusti TAYS:sta ja muista hoitopaikoista.

Osastolla hoidetaan akuutisti sairastuneita potilaita, sisätautipotilaita, kirurgisia potilaita, neurologisia potilaita sekä tutkimus- ja toimenpidepotilaita. Osastolla toteutetaan syöpäpotilaan oireenmukaista hoitoa sekä hoidetaan saattohoitopotilaita. Keskimääräinen hoitoaika on n. 7 vuorokautta.

Terveyskeskussairaalassa on kaksi lääkäriä. Henkilökuntaan kuuluvat kaksi osastonhoitajaa, sairaanhoitajia, perushoitajia, lähihoitajia, laitoshuoltajia, kaksi osastonsihteeriä, fysioterapeutteja, kuntohoitaja, puheterapeutti ja sosiaalityöntekijä. Osaston toiminnassa toteutetaan yksilövastuisen hoitotyön periaatetta, kuntouttavaa hoitotyötä sekä moniammatillista yhteistyötä. Osastolla pidetään tärkeänä yhteistyötä omaisten kanssa.

Sairaalaan tullessa potilaalla tulisi olla mukana tiedot ajantasaisesta lääkityksestä, liikkumisen apuvälineet ja hygieniavälineet (mm. parranajokone). Osastolla ei ole syytä säilyttää arvoesineitä eikä suuria rahasummia. Matkapuhelimen käyttö on sallittua.

Osastolla on vapaat vierailuajat.

Infektioiden leviämisen ehkäisemiseksi toivomme potilaiden ja vierailijoiden käyttävän käsidesinfektiohuuhdetta sekä osastolle että potilashuoneeseen tullessaan että sieltä poistuttaessa.Terveyskeskus A-talo, 2. kerros
Maununkatu 12, 37100 Nokia

kansia / tiedustelut
osasto 1, puh. 050 3956 275
osasto 2, puh. 050 3956 279

 

Kirsi Karppinen, osastonhoitaja, puh. 050 3958 903

Päivi Neuvonen, osastonhoitaja, puh. 050 3958 867

Merja Hanski, yleislääketieteen erikoislääkäri, palliatiivisen lääketieteen erikoispätevyys

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi