Suun terveydenhuollon palveluseteli

Asiakasohje

Pal­ve­lu­se­te­liä voi­daan tar­jo­ta yli 18-vuo­tiail­le suun ter­vey­den­huol­lon asiakkaalle seuraavissa tilanteissa:

 • kaupungin hammashoitolassa annetun ensiapuhoidon jatkohoito (tyypillisesti juurihoito)
 • Infektiopesäkkeiden hoito yleisterveyden kannalta kriittisissä tilanteissa, mikäli hoitoa ei pystytä kaupungin toimesta toteuttamaan tarpeen mukaisessa aikataulussa. Tällaisia tilanteita voivat olla esim. keinoläppä-, keinonivel- ja useat muut istuteleikkaukset, tietyt lääkehoidot, dialyysihoidot, elinsiirrot, pään ja kaulan alueen sädehoito
 • hampaan lohkeaman hoito. Palveluseteli hampaan lohkeaman hoitoon voidaan antaa myös puhelimessa tehdyn hoidon tarpeen arvion perusteella.

Asiakkaalla ei ole velvollisuutta ottaa vastaan tarjottua palveluseteliä eikä kaupungilla ole velvollisuutta sitä tarjota.

 • Pal­ve­lu­se­te­lin hy­väk­sy­nyt asia­kas va­lit­see ha­lua­man­sa pal­ve­lun­tuot­ta­jan ja varaa itse ajan hoitoon. HUOM! Aika varatta puhelimitse, sähköistä ajanvarausta ei voi käyttää.
 • Pal­ve­lun­tuot­ta­jat on va­lit­tu kun­tayh­ty­män toi­mes­ta.
 • Pal­ve­lu­se­te­liä voi käyt­tää vain ter­veys­kes­kuk­sen mää­rit­te­le­mään hoi­toon.
 • Pal­ve­lu­se­te­lin vas­taa­not­ta­mi­nen kat­so­taan suos­tu­muk­sek­si po­ti­las­tie­to­jen luo­vut­ta­mi­seen yk­si­tyi­sel­le pal­ve­lun tuot­ta­jal­le.

Omavastuun suuruutta eri palveluntuottajilla voit vertailla osoitteessa Käyttökohdehaku | Vaana (palveluseteli.fi)


Nokian kaupungin hyväksymät suun terveydenhuollon palvelusetelipalvelun palveluntuottajien yhteystiedot aakkosjärjestyksessä:

 • Coronaria Hammasklinikka Keskustori Tampere
 • Hammas Hohde Tampere
 • Hammas Hohde Ylöjärvi
 • Hammas Mehiläinen Nokia
 • Hammas Mehiläinen Tampere
 • Hammaslääkärikeskus Tullinsuu Tampere
 • Hammaslääkärikeskus Uusisuu Tampere
 • Hammaslääkäripalvelu Hymysuu Tampere
 • Oral Hammaslääkärit Nokia
 • Plusterveys Tempodent Nokia
 • Terveystalo Tampere Hammaslääkäripalvelut
 • Torin Hammas Tampere

Tietoa palveluntuottajista:

 

CORONARIA HAMMASKLINIKKA KESKUSTORI

Keskustori 1 A 5 (2. ja 3. kerros)
33100 Tampere

2. Kerroksessa ilmoittautuminen sekä hoitohuoneet 1-4
3. Kerroksessa hoitohuoneet 5-9

Ajanvaraus puh. 010 197 033
ma-pe klo 8-20

Saapumisohje: Autolla tullessasi voit pysäköidä viereiselle Värjärinkujalle, jossa on maksuautomaatti. Lisäksi voit pysäköidä 300 metrin päässä olevaan Sokoksen parkkihalliin tai Frenckellin aukiolle ja parkkihalliin. Linja-autolla tullessasi kaikki linjat pysähtyvät suoraan toimipisteemme eteen. Lisäksi rautatieasema sijaitsee vain 600 metrin päässä, jolloin voit halutessasi tulla vastaanotolle myös junalla.

 

HAMMAS HOHDE TAMPERE

Puutarhakatu 19, 2.krs
33210 Tampere

Ajanvaraus puh. 010 5050 835
ma-to 8-16 ja pe 8-14

Saapumisohje: Vastaanottomme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Puutarhakadun ja Näsilinnankadun kulmassa. Auton voi parkkeerata P-Näsinkulmaan (ent. Anttilan parkkitalo) missä tunnin ilmainen paikotus kun ilmoittaa auton rekisterinumeron Hohteen vastaanottoon tullessa tai lähtiessä. Luiska ulko-ovella ja käytävässä kaidehissi liikuntarajoitteisille.

 

HAMMAS HOHDE YLÖJÄRVI

Soppeentie 2B
33470 Ylöjärvi

Ajanvaraus puh. 03 348 4820
ma-to 8-16 ja pe 8-14

Saapumisohje: Vastaanottomme sijaitsee Ylöjärven keskustassa. Sisäpihalla on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja ja vieressä sijaitsevan liikuntakeskus Liikun pihassa 2 tunnin parkkikiekkopaikkoja. Vastaanottomme sijaitsee toisessa kerroksessa, viereisestä rapusta on mahdollisuus tulla myös hissillä, soittamalla loistolaboratorion ovisummeria. Tampereelta päin bussilla saapuessa meitä lähin pysäkki on Matkatien pysäkki, siihen kulkevat linjat 80, 81, 85.

 

HAMMASLÄÄKÄRIPALVELU HYMYSUU TAMPERE

Kauppakatu 3 B, 2.krs
33200 TAMPERE

Ajanvaraus puh. 03-2147455

Saapumisohje: Vastaanottomme sijaitsee aivan ydinkeskustassa. Keskustorille on 50 m ja rautatieasemalle 1 km. Summeri sekä ala- että yläovessa. 2 krs.


HAMMAS MEHILÄINEN NOKIA

Nuijamiestentie 5
37120 Nokia

Ajanvaraus puh. 010 273 8000
Avoinna ma-to klo 8-19, pe 8-15.15

Saapumisohje: Vastaanottomme sijaitsee Nokian Viholassa Valtatie 12 läheisyydessä 2 km päässä Nokian keskustasta. Nokian linja-autoasemalta pääset meille Kehon suuntaan menevällä bussilla 73, pysäkkitunnus 8608. Pysäkiltä on toimipisteeseemme matkaa 250 m. Tampereen suunnalta saavuttaessa aja tietä E12 kohti Nokiaa. Poistu liittymästä Kylpylä/Vihola Nuijamiestentielle ja käänny vasemmalle. Toimipisteemme sijaitseen samassa rakennuksessa K-Citymarket Nokian kanssa katutasossa. Sisäänkäynti vastaanotolle on esteetön. Sisäänkäynti Citymarketin ovista kauppakäytävän kautta Mehiläiseen. Liikekeskuksen pihassa on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

 

HAMMAS MEHILÄINEN TAMPERE

Hämeenkatu 20, 5. krs (käynti Kuninkaankadun puolelta)
33200 Tampere

Ajanvaraus puh. 010 273 8000
Avoinna ma-ti ja to klo 8-19, ke klo 8-16, pe klo 8-15

Saapumisohje: Tampereen ydinkeskustassa Sokosta vastapäätä. Vastaanotollemme saavutaan sisälle Kuninkaankatu 23 kohdalta. Alaovelta löytyy ovisummeri, jota painamalla pääset kulkemaan vastaanotollemme 5. kerrokseen. Kulkemiseen rappukäytävästä löytyy sekä hissi, että portaat. Vastaanotolle on esteetön kulku pyörätuolilla. Ilman avustajaa tulevat voi jättää soittopyyntöä vastaanotollemme, jotta pääsevät kulkemaan alaovesta.  Ei asiakaspysäköintiä, lähin pysäköinti löytyy Sokoksen parkkihallista, käynti Hallituskadun puolelta, Frenckell parkkitalo, Aleksis Kiven katu 14 ja Parkkitalo, Näsilinnankatu 13.

 

HAMMASLÄÄKÄRIKESKUS TULLINSUU

Hammareninkatu 2 B, 5.krs (Tullintorin liikekeskus)
33100 Tampere

Ajanvaraus puh. 03 3124 6600
Avoinna arkisin klo 8-20, 1.9.2021 lähtien myös lauantaisin.

Saapumisohje: Auton voi parkkeerata Tullintorin P-halliin, jonne ajetaan joko Åkerlundinkadulta tai Pinninkadulta. Lisäksi Tullikadulla Tullintorin Liikekeskuksen rautatieaseman puolella löytyy paikoitusalue. Junalla saavuttaessa rautatieasemalta pääsee käytävää pitkin S-marketin tiloihin, joiden läpi edelleen Tullintorin alueelle. Tullintorin liikekeskuksen 1. kerroksessa sijaitsevan munkkikahvila Arnold´s:n vieressä sijaitsevasta tuulikaapista pääsee rappukäytävään, josta löytyy hissi Tullinsuuhun.

 

HAMMASLÄÄKÄRIKESKUS UUSISUU

Aleksis Kiven katu 10 E, 6.krs (Frenckellin aukio, Keskustori)
33210 Tampere

Ajanvaraus puh. 03 3124 6600
Avoinna arkisin klo 8-20, 1.9.2021 lähtien myös lauantaisin.

Saapumisohje: Auton voi parkkeerata esimerkiksi P-Frenckelliin tai P-Plevnaan.  Kadulla Keskustorin puolella on ovikello, joka avaa rapun ovet automaattisesti. Hissillä 6. kerrokseen.

 

ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT NOKIA

Pirkkalaistori 1
37100 Nokia

Ajanvaraus puh. 010 400 3400
Avoinna ma-ke klo 8-15, to klo 12-19, pe klo 8.30-15

Saapumisohje: Asema sijaitsee Pirkkalaistorin 2. kerroksessa. Samassa rakennuksessa palvelee myös SPR. Asemalle pääsee keskuksen aulasta, missä on portaat ja hissi. Runsaasti parkkipaikkoja.

 

PLUSTERVEYS TEMPODENT NOKIA

Pirkkalaistori 6
37100 Nokia

Ajanvaraus puh. 010 322 9615
Avoinna ma-pe klo 8-15.30

Saapumisohje: Helppo saapua myös autolla. Suoraan oven edessä on parkkikiekollisia autopaikkoja reilusti.

 

TERVEYSTALO TAMPERE HAMMASLÄÄKÄRIPALVELUT

Hämeenkatu 14 E
33100 Tampere

Ajanvaraus puh. 030 6000
Avoinna ma-pe klo 8-20, la 8-16

Saapumisohje: Sisäänkäynti Hämeenkatuun risteävän Pellavatehtaankadun puolelta (Pellavatehtaankatu 8). Toisessa ja kolmannessa kerroksessa sijaitseviin tiloihin pääsee myös hissillä. Maanalaisen pysäköintilaitoksen P-Hämpin lähin uloskäynti on Osuuspankin porras osoitteessa Hämeenkatu 12.

 

TORIN HAMMAS

Keskustori 5a, 3. krs
33100 Tampere

Ajanvaraus puh. 03 223 4400

Saapumisohje: Torin Hammas sijaitsee keskustorin laidalla, joten pääset helposti paikalle kävellen tai bussilla. Autolla kulkevat voivat jättää auton läheisiin parkkihalleihin tai kadunvarsiparkkeihin.

 

Hakeutuminen palveluntuottajaksi

Käytössä on jatkuva hakeutuminen.  Kaupunki hyväksyy palveluntuottajiksi kaikki hakijat, jotka täyttävät Terveyspalveluiden palvelusetelisääntökirjassa ja Suun terveydenhuollon palvelusetelisääntökirjassa esitetyt hyväksymisehdot.

Hakemusasiakirjat

 • Hakemus suun terveydenhuollon palvelusetelipalvelun palveluntuottajaksi (sis. tiedon pakollisista liitteistä)
 • Palveluntuottajan toimenpidehinnasto
 • Seloste henkilötietojen käsittelytoimista
 • Vaitiolo- ja salassapitosopimus