Omahoitaja ja -lääkäri

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen hyvinvointiisi tai tarve varata aika omalle lääkärillesi tai sairaanhoitajallesi, ota yhteyttä omahoitajaasi ajanvarausaikana. Hoitaja tiedustelee jo puhelimessa asioita, joiden pohjalta tehdään alustava hoidon tarpeen arviointi tulevaa käyntiä varten.

Vastaanotolle voit varata ajan mm. seuraavissa asioissa: oman terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, terveystarkastukset, terveystodistukset, sairauksien tutkiminen, seuranta ja hoito, omahoidon tuki ja neuvonta.

Terveystodistuksen saat joko sairaanhoitajalta tai omalta lääkäriltäsi. Jos tarvitset todistusta sairaudesta, jonka hoitovastuu on erikoissairaanhoidossa, todistus tulee pyytää hoitavalta taholta. Sairaan lapsen hoidon järjestämistä varten tarvittava todistus edellyttää käyntiä omahoitajallasi.

Toimi näin

Voit varata ajan lääkärin ja hoitajan vastaanotoille omalta sairaanhoitajaltasi ajanvarausaikana. Jos et tiedä omahoitajasi nimeä, saat tiedon soittamalla ohjaus- ja neuvontanumeroon. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Jättäessäsi takaisinsoittopyynnön omahoitajallesi, hoitaja soittaa sinulle takaisin heti vuorosi koittaessa. Ole ystävällinen ja jää odottamaan sairaanhoitajan yhteydenottoa.

Nokian terveyskeskus

Osoitteet

Maununkatu
37100 NOKIA