Nuorisopassi

Nuorisopassin käyttö jatkuu syksyllä ja laajenee kaikille ala- ja yläkouluikäisille 

Nokian kaupunki on päättänyt jatkaa Nuorisopassin käyttöä kevään pilotin kokemusten pohjalta. Nuorisopassi laajenee kaikille Nokian ala- ja yläkouluikäisille ja on käytettävissä koulujen alettua elokuusta 2020 alkaen.

Kevään pilotista hyviä kokemuksia

Nuorisopassin kevään pilottiin kuuluivat 1.-4. luokkien oppilaat Alhoniityn, Viholan, Siuron ja Linnavuoren kouluilta (407). Koronavirustilanteesta johtuen pilotin kesto typistyi merkittävästi pysähtyen maaliskuun puolessa välissä. Kuitenkin lyhyen pilottijakson aikana sovelluksen otti käyttöön 86 lasta ja yhteensä etuja käytettiin 18kpl. Suosituin etu oli maksuton uintikerta. Kevään pilotissa oli mukana 8 toimijaa ja he tarjosivat yhteensä 13 etua.

Urheiluseurat, järjestöt ja yritykset – tarjoa etuja ja saa näkyvyyttä

Kerää positiivista näkyvyyttä seuralle, järjestölle tai yritykselle: tarjoa vapaa-aikaan ja harrastamiseen liittyviä etuja lapsille ja nuorille! Edut voivat olla esim. ilmaisia tai edullisia (normaaleista alennuskampanjoista selkeästi poikkeavia) harrastuskokeilukertoja, pääsylippuja peleihin, museoihin tai tapahtumiin, maksuton kahvilaherkku yms. Tarjoa syksyn etuja 5.8.2020 mennessä sähköpostitse nuorisopassi@nokiankaupunki.fi

ohje edun ilmoittaminen nuorisopassiin

Mikä?

Nuorisopassi on älypuhelimeen ladattava sovellus, joka esittelee paikallista harrastustarjontaa, auttaa lapsia ja nuoria löytämään uusia vapaa-ajan aktiviteetteja ja madaltaa kynnystä kokeilla uusia harrastuksia. Nuorisopassi on kuin etukortti, jolla lapsi tai nuori pääsee ilmaiseksi tai merkittävällä alennuksella esim. kokeilemaan erilaisia harrastuksia, museoihin, peleihin, tapahtumiin ym.

Nuorisopassissa toimii myös harrastuskalenteri, jossa tiedotetaan kaupungin järjestämistä harrastusmahdollisuuksista sekä tapahtumista.

nuorisopassin abc ohje käyttöönotosta

Ohjevideo katsottavissa Youtubesta

Seuraavat tietojen siirrot syksyllä 2020:
to 13.8., to 20.8., to 27.8., to 3.9., to 10.9., to 8.10., to 12.11. ja to 10.12.

Ongelmia kirjautumisen kanssa tms.?

Kirjautuminen sovellukseen tapahtuu koulun sähköpostilla ja salasanalla (etunimi.sukunimi@edu.nokiankaupunki.fi). Salasana on sama, jolla lapsi kirjautuu koulun koneelle. Jos et muista koulun salasanaasi, kysy se opettajaltasi.

Jos sovellus herjaa ”tiliäsi ei ole liitetty nuorisopassiin”, tietoja ei ole siirretty vielä sovellukseen.

Ongelmatapauksissa katso lisää Ratkaisut yleisimpiin ongelmiin

Nuorisopassin ohje edun käyttö