Nokialainen esiopetus saa huoltajilta erinomaiset arviot

Esiopetuksessa olevien lasten huoltajia pyydettiin arvioimaan esiopetusta, lapsen tuen toteutumista, yhteistyötä koulun kanssa sekä kertomaan toiveitaan esiopetukselle. Arvioit esiopetuksesta ovat kokonaisuudessaan hyvät ja sen koetaan tukevan hyvin lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja oppimista.

Sinustako perhepäivähoitaja?

Tule kuulemaan asiasta lisää perhepäivähoidon rekrytointi-infoon ke 30.3. 2022 klo 17.30–19.00 Antin Kammariin Kerholan 2. krs Souranderintie 13.

Lapsiystävällinen kunta- työ etenee

Nokian kaupungin toinen Lapsiystävällinen kunta- toimintasuunnitelma on valmistunut. Työ asetettujen tavoitteiden toteuttamiseksi on jo käynnistetty. Tutustu toimintasuunnitelman tavoitteisiin ja lasten ja nuorten osallisuuteen kehittämistyössä.

Orelinkadun päiväkoti

Orelinkadun päiväkoti on 1.1.2022 toiminnan aloittava kaksiryhmäinen päiväkoti jossa tarjotaan varhaiskasvatusta. Esiopetusta Orelinkadun päiväkodissa ei järjestetä.

Orvokin päiväkodissa koronatartuntoja

Nokian kaupungin Orvokin päiväkodissa on todettu viime päivinä noin 10 koronavirustartuntaa. Koko päiväkodin henkilöstö seulotaan koronatesteillä. Tarvittavat toimenpiteet on suunniteltu yhdessä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin infektioyksikön kanssa. Lasten huoltajia on tiedotettu tilanteesta Päikky-viestillä.